Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Prezidentská standarta pro Zemana:"Se lží nejdál dojdeš"!

Houby "pravda vítězí"!Aneb, kdo nelže a nekrade, je v této zemi totálně v prdeli: " A já Zeman jsem se díky vašim hlasům a vaší inteligencí, "moji drazí plebejci" prolhal až na hrad. Se svými rudými poradci Šloufkem, Dobytkem,slušovickým JéZéDákem Čubou a ruskými oligarchy, konečně ukážem, jak se má v českým chlívě vládnout"!Nejvyšší soud jasně potvrdil,že prezidentská kampaň levého občana Zemana, byla celá vylhaná a vážně poškodila jeho konkurenta pana Schwarzenberga. Ať je pan Schwarzenberg, jaký je, ale lživé napadání si nezasloužil!Rozhodnutí bylo vydáno 20.t.m. v tisku! Jako protest, se můj článek ponese v duchu pravdivého sarkasmu!

 

  Soud ale uznal volbu občana Zemana za platnou a Zeman se může dát inaugurovat!  Že je občan Zeman gauner, ví kde kdo, jen on si není ničeho vědom, konečně to při volbách řekl i soc.dem. kandidát Jiří Dientsbier v televizi. Řekl, že vláda tohoto člověka bude pro náš národ hotovou  katastrofou.A já dokládám,že se brzy může podobat vládě Běloruského prezidenta Lukašenka. Ještě není oficiálním prezidentem, pouze občanem jako já, a už přijímá zahraniční návštěvy. "Občane Zemane, nemáte ještě inaugaraci, tak jste stále  jenom občan, kandidát na prezidenta"! "Nahlédněte do ústavy státu a uvidíte sám"!Prezidentem jste až po podpisu slibu a složení přísahy! Zatím jste jenom nadupaný nedočkavec! Proto si mohu k Vám dovolit tento článek,jste totiž ještě zatím občan jako já! Ještě nejste hlavou státu!!!!!!!

    Česko ještě prezidenta má, ještě nebyl zastřelen, nezemřel a nebyl zavřen za vlastizradu, jak mu to slibují někteří levicový senátoři,viz. tisk! Vím, že se na svou vysněnou funkci "třesete jak ratlik na kost vod šunky".Chápu Vás hlavně jako otce adolescentní a pubertální dcerušky,že se již nemuže dočkat titulu první dcery totality,pardon republiky!První dáma republiky, Vaše žena, zatím v nedohlednu. Možná ví co dělá! A docela ji chápu.

   "Já Vás nevolil občane Zemane a nikdy nebudete mojim prezidentem! I když jsme přibližně ve stejné věkové kategorii. Konec konců stále deklarujete,že jste výrazně levicový, což je snadno vidět i na obrazovce televizoru. Tentokráte k Vašemu potěšení, můj Bonmot: "Levičák se pozná jak jistě uznáte, při Vaší inteligenci, i podle toho jak se mu postava nachyluje směrem do leva a při chůzi nepřítomně zírá do horizontu před sebou.Díky všem svým levým údům má tendenci neustále padat na hubu,což bylo možno spatřit již několikrát v elektronických médiích. Poprvé již několik hodin po Vašem skandálním vítěztví ve studiu ČT". Chce se mi věřit,že to nebylo vlivem nadměrného pití alkoholu.

   Přesto  máte čas si všechno ještě uvážit a vážně se zamyslet nad  svým budoucím prezidentstvím. Hodně úspěchů!

 

    Tento článek je protestem proti lživé předvolební kamapani pana Zemana.Viz.rozhodnutí nejvyššího soudu,že kampaň pana Zemana byla vedena nečistě a lživě!! Nejvyšší soud Praha.

    Já mám právo na svůj protest,když má právo pan Zeman na své lži!

     Omlouvám se za neslušná slova,ale bez nich by byl protest příliš měkký.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Šimánek | čtvrtek 21.2.2013 9:40 | karma článku: 30,60 | přečteno: 1459x
  • Další články autora

Josef Šimánek

"Kde teče truňk,český panovník z bitvy neutíká"

Tak se nám zase státem dobře placený "Čuřil", předvedl v celé své kráse. Že mu musel v klenotní místnosti sám "velký satan Duka" dělat záchranu aby sebou neplácl o zem. A nenašlápl si na kamenné podlaze cestu do "předpeklí"!

10.5.2013 v 17:18 | Karma: 33,08 | Přečteno: 1847x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Jardo Zavadile odstup, než provedeš ještě větší hovadinu!

Proč Ti tykám? Mám k tomu několik důvodů. Od roku devadesát jsem také pracoval v odborech, ale už v těch nerevolučních a v rámci podniku. Na Žižkov jsem na školení také jezdil, proto to tykání!Oproti Tobě jsem nikdy v KSČ nebyl!!! Otec byl politickým vězněm! Další důvod, oba dva jsme skoro vrstevníci(jsem od Tebe o málo mladší). Do práce v odborech jsem se zapojil až po roce devadesát! Před tím jsem byl bez mého svolení začleněn do ROH a platil jenom příspěvky! Na Vánoce jsem dostal pro děti kolekci!

24.9.2012 v 11:45 | Karma: 34,90 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Kdo nekrade s námi, krade proti nám! Už máme svoji"Tymošenkovou"!

Rudooranžoví kostohryzci aneb "křišťáloví čisťáci" se po rozkrádačské "tsunami" ve vlastních řadách staví na nohy, a začínají opět kout pikle. Moc za každou cenu! Nejlepší moc je absolutní! Konec konců, dědičné odborníky na politické vraždy,popravy a koncentrační tábory mají mezi svými nejlepšími přáteli a kamarády. Pseudosocialistům nějaké krvavé šmouhy samozřejmě vůbec nevadí! Důležité bude, že nepřáteská "Parkanka", (mimo jiné nejméně kontroverzní poslanec v parlamentu)! poslouží jako akt pomsty, za dobrého soudruha Rátha a bude "viset"! Dobrej handl,kus za kus,česká politika, už jen hnus! Nezastávám se žádného politika, moc dobře vím co je to za sebranku. Ale případ Parkanová, se mě moc jako čistý nepozdává-je to můj osobní názor!

13.7.2012 v 9:59 | Karma: 16,71 | Přečteno: 1034x | Diskuse| Ostatní

Josef Šimánek

Ráthova ubohá "šmíra", na jeho IQ, jsem čekal daleko víc !

Náš "velký divadelník" sehrál ochotnické divadlo velmi nízké úrovně, vzhledem k jeho vzdělání. Bůh nás ochraňuj před takovými lékaři. S několika lékaři se osobně stýkám a jejich večerní telefonáty mě v mém názoru utvrdily.Čekal jsem od jeho projevu ve sněmovně daleko více, od člověka vysokoškolsky vdělaného. Pouze mě opět přesvědčil,že být vys.školsky vzdělán, neznamená být ještě k tomu inteligent. Konec konců být divadelníkem, tak k tomu má také daleko!Mám dojem,že tento pán předvedl svá rétorická cvičení velmi nízké úrovně, spíše na úrovni mírně opilého středoškoláka. Čekal jsem víc, ale byl jsem jeho obhajobou svého konání, velice zklamán. I kdybych chtěl jmenovanému nějak "fandit", tak si myslím,že jmenovaný pán je mírně duševně rozhozen a přestává se již trochu ovládat, což v minulosti zvládal bravurně. Škoda, pokud je to dobrý lékař,já nevím a nechci mu odborně škodit, na to si netroufám. Hodnotím pouze jeho zviditelněné vlastnosti. Uživil by se dobře, a lékařů zejména těch dobrých, je nám třeba jak "soli"!

6.6.2012 v 10:43 | Karma: 23,11 | Přečteno: 1103x | Diskuse| Ostatní

Josef Šimánek

Pane Sobotko a Zaorálku odstupte!!! "Jste oškliví"!

Nadpis je vyveden ve stylu pana Rátha! Že, tzv. Soc.demokraté trhají své dlouhodobě hýčkané dítě na kusy, je až zarážejicí! Myslím tím, "nevinného" pana Rátha. Místo aby se ho snažili nějakým způsobem zachránit, prohlásit jej za nevinného nebo přepracovaného, a označit příčinu jeho "drobného" selhání, komplotem prozápadních imperialistických sil v naší zemi,nebo alespoň Američanů.To ne! Škubou chudáka na kusy,že už ani neví co žvaní a převtěluje se do pravičačky Tymošenkový z Ukrajiny. On, chytrý a vzdělaný syn významného komunistického funkcionáře,lékaře min.doby! "Hloupej rozhodně není! Je až moc chytrej"! "Proč ze sebe neudělat duševně narušeného? A bude z basy venku na to tata"! Například o sobě nedavno prohlásil v jedněch jemu nakloněných novinách, kde je na každé straně vyfotografován, cituji :"Jsem nejkrásnějčí a nejinteligentnější politik v této zemi...." (možná žertovně)v souvislosti s otázkou, zda by nechtěl kandidovat na prezidenta. Já dodávám, že by ostatní politici podle aktéra tohoto "drobného" evropského skandálu, byli jen ošklivou, sllizkou a přiblblou sebrankou, v četně dvou v nadpise jmenovaných? "Bůh suď"!

19.5.2012 v 8:02 | Karma: 20,82 | Přečteno: 856x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Palestinští vězni leží spoutaní nazí a v plenách, prozradily zdroje z nemocnice

21. května 2024  14:01

Palestinští vězni jsou při pobytech v nemocnici v Izraeli drženi připoutaní na lůžku s páskou přes...

Prosazovat důchodovou reformu chce koalice na mimořádné schůzi Sněmovny

21. května 2024  5:45,  aktualizováno 

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Děti bez omluvenek či způsobilosti. Úbytek praktiků dopadá i na školy

21. května 2024

Premium Česko dlouhodobě trpí nedostatkem dětských lékařů, pediatři stárnou a ubývají. Situace se v...

Skončí Veselý v Radě ČT za urážky Vášáryové? Ani nevím, kdo to je, říká herečka

21. května 2024  13:39

Slovy člena Rady České televize Lubomíra Xavera Veselého vůči bývalé velvyslankyni v Rakousku,...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik