Prezidentská standarta pro Zemana:"Se lží nejdál dojdeš"!

Houby "pravda vítězí"!Aneb, kdo nelže a nekrade, je v této zemi totálně v prdeli: " A já Zeman jsem se díky vašim hlasům a vaší inteligencí, "moji drazí plebejci" prolhal až na hrad. Se svými rudými poradci Šloufkem, Dobytkem,slušovickým JéZéDákem Čubou a ruskými oligarchy, konečně ukážem, jak se má v českým chlívě vládnout"!Nejvyšší soud jasně potvrdil,že prezidentská kampaň levého občana Zemana, byla celá vylhaná a vážně poškodila jeho konkurenta pana Schwarzenberga. Ať je pan Schwarzenberg, jaký je, ale lživé napadání si nezasloužil!Rozhodnutí bylo vydáno 20.t.m. v tisku! Jako protest, se můj článek ponese v duchu pravdivého sarkasmu!

 

  Soud ale uznal volbu občana Zemana za platnou a Zeman se může dát inaugurovat!  Že je občan Zeman gauner, ví kde kdo, jen on si není ničeho vědom, konečně to při volbách řekl i soc.dem. kandidát Jiří Dientsbier v televizi. Řekl, že vláda tohoto člověka bude pro náš národ hotovou  katastrofou.A já dokládám,že se brzy může podobat vládě Běloruského prezidenta Lukašenka. Ještě není oficiálním prezidentem, pouze občanem jako já, a už přijímá zahraniční návštěvy. "Občane Zemane, nemáte ještě inaugaraci, tak jste stále  jenom občan, kandidát na prezidenta"! "Nahlédněte do ústavy státu a uvidíte sám"!Prezidentem jste až po podpisu slibu a složení přísahy! Zatím jste jenom nadupaný nedočkavec! Proto si mohu k Vám dovolit tento článek,jste totiž ještě zatím občan jako já! Ještě nejste hlavou státu!!!!!!!

    Česko ještě prezidenta má, ještě nebyl zastřelen, nezemřel a nebyl zavřen za vlastizradu, jak mu to slibují někteří levicový senátoři,viz. tisk! Vím, že se na svou vysněnou funkci "třesete jak ratlik na kost vod šunky".Chápu Vás hlavně jako otce adolescentní a pubertální dcerušky,že se již nemuže dočkat titulu první dcery totality,pardon republiky!První dáma republiky, Vaše žena, zatím v nedohlednu. Možná ví co dělá! A docela ji chápu.

   "Já Vás nevolil občane Zemane a nikdy nebudete mojim prezidentem! I když jsme přibližně ve stejné věkové kategorii. Konec konců stále deklarujete,že jste výrazně levicový, což je snadno vidět i na obrazovce televizoru. Tentokráte k Vašemu potěšení, můj Bonmot: "Levičák se pozná jak jistě uznáte, při Vaší inteligenci, i podle toho jak se mu postava nachyluje směrem do leva a při chůzi nepřítomně zírá do horizontu před sebou.Díky všem svým levým údům má tendenci neustále padat na hubu,což bylo možno spatřit již několikrát v elektronických médiích. Poprvé již několik hodin po Vašem skandálním vítěztví ve studiu ČT". Chce se mi věřit,že to nebylo vlivem nadměrného pití alkoholu.

   Přesto  máte čas si všechno ještě uvážit a vážně se zamyslet nad  svým budoucím prezidentstvím. Hodně úspěchů!

 

    Tento článek je protestem proti lživé předvolební kamapani pana Zemana.Viz.rozhodnutí nejvyššího soudu,že kampaň pana Zemana byla vedena nečistě a lživě!! Nejvyšší soud Praha.

    Já mám právo na svůj protest,když má právo pan Zeman na své lži!

     Omlouvám se za neslušná slova,ale bez nich by byl protest příliš měkký.

Autor: Josef Šimánek | čtvrtek 21.2.2013 9:40 | karma článku: 30,60 | přečteno: 1459x