Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ráthova ubohá "šmíra", na jeho IQ, jsem čekal daleko víc !

  Náš "velký divadelník" sehrál ochotnické divadlo velmi nízké úrovně, vzhledem k jeho vzdělání. Bůh nás ochraňuj před takovými lékaři. S několika lékaři se osobně stýkám a jejich večerní telefonáty mě v mém názoru utvrdily.Čekal jsem od jeho projevu ve sněmovně daleko více, od člověka vysokoškolsky vdělaného. Pouze mě opět přesvědčil,že být vys.školsky vzdělán, neznamená být ještě k tomu inteligent. Konec konců být divadelníkem, tak k tomu má také daleko!Mám dojem,že tento pán předvedl svá rétorická cvičení velmi nízké úrovně, spíše na úrovni mírně opilého středoškoláka. Čekal jsem víc, ale byl jsem jeho obhajobou svého konání, velice zklamán. I kdybych chtěl jmenovanému nějak "fandit", tak si myslím,že jmenovaný pán je mírně duševně rozhozen a přestává se již trochu ovládat, což v minulosti zvládal bravurně. Škoda, pokud je to dobrý lékař,já nevím a nechci mu odborně škodit, na to si netroufám. Hodnotím pouze jeho zviditelněné vlastnosti. Uživil by se dobře, a lékařů zejména těch dobrých, je nám třeba jak "soli"!      

    Vystoupení pana Paroubka mě nepřekvapilo, bylo na standardní úrovni jmenovaného. V podstatě pana Rátha nijak moc neobhajoval, pouze tam mával svoji knížkou,kterou sesmolil z Bůh ví jakého pohnutí mysli. Myslím,že si pan Paroubek zapoměl doma další výtvory svého literárního nadání a kde je mohl prezentovat a tím si udělat reklamu na svoje veledíla, která mu "vynesla několik miliónů na honorářích"???? Nechci se pana Paroubka zastávat,on není "šálek mé kávy", a jako politický tulák mě ani tak nezajímá, spíš nadělal dluhy své "rodné" straně za bilbordové tsunami v min. parlamentních volbách. A že by byl nějaká ozdoba své bývalé partaje, tak to teda nebyl.Doufám,že to dokáže v této nové straně, a  už začne konkrétně a viditělně zachraňovat pracující lid!!!! Lid této země na to čeká pane Paroubku. Zatím pane Paroubku jen ubohé žvásty! To pan Zaorálek vedl svůj projev daleko inteligentnějším spůsobem, i když nejsem jeho fanouškem, přesto byl  pro mě daleko stravitelnější.

  Hotovou bombou v rétorickém prostocviku byl projev pana Humla. Nevím,myslím,že by pan Huml  měl uvažovat o jiném povolání než pobíhat po sněmovně. Zřejmě (plzeňsky vysokoškolsky) vzdělaný příslušník SNB si snad ani nevidí do huby.Jeho projev mě utvrdil v tom, že je třeba zakázat pití alkoholu nejenom ve sněmovně, ale i v blízkém okolí. To potom u lidí s přepestrou minulostí z dlouholeté dálniční služby dělá divy. Mám dojem, že chudák chvílema ani nevěděl co říká, a myslím, kdyby pokračoval ve svém projevu dále, tak by si asi vynadal a při vzpomínce na svoji komunistickou minulost, by se asi sám zatknul! Zkrátka perla jako hrom!

 Obhajovat pana Rátha snad ani nejde. Sám mnohokráte volal ve sněmovně při svých vystoupeních o zatýkání a o "padnouti komu padnouti", získá pro svůj další život praktické zkušenosti, až zase někdy"bude opět zatýkat" a plivat kolem sebe oheň. Taková praktická zkušenost je k nezaplacení! Konec konců, kdyby velemoudrý parlament nevěděl, že je Ráth v průseru, tak ho nikdy nevydá. Jak naznačil pan Ráth, že to byly peníze na volební kampaň, tak si myslím,že se na tomto faktu před soudem pan Ráth zřejmě "otočí"! Tím by ovše dal facku své bývalé straně,že by se snad musela rozpustit!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Šimánek | středa 6.6.2012 10:43 | karma článku: 23,11 | přečteno: 1103x
  • Další články autora

Josef Šimánek

"Kde teče truňk,český panovník z bitvy neutíká"

Tak se nám zase státem dobře placený "Čuřil", předvedl v celé své kráse. Že mu musel v klenotní místnosti sám "velký satan Duka" dělat záchranu aby sebou neplácl o zem. A nenašlápl si na kamenné podlaze cestu do "předpeklí"!

10.5.2013 v 17:18 | Karma: 33,08 | Přečteno: 1847x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Prezidentská standarta pro Zemana:"Se lží nejdál dojdeš"!

Houby "pravda vítězí"!Aneb, kdo nelže a nekrade, je v této zemi totálně v prdeli: " A já Zeman jsem se díky vašim hlasům a vaší inteligencí, "moji drazí plebejci" prolhal až na hrad. Se svými rudými poradci Šloufkem, Dobytkem,slušovickým JéZéDákem Čubou a ruskými oligarchy, konečně ukážem, jak se má v českým chlívě vládnout"!Nejvyšší soud jasně potvrdil,že prezidentská kampaň levého občana Zemana, byla celá vylhaná a vážně poškodila jeho konkurenta pana Schwarzenberga. Ať je pan Schwarzenberg, jaký je, ale lživé napadání si nezasloužil!Rozhodnutí bylo vydáno 20.t.m. v tisku! Jako protest, se můj článek ponese v duchu pravdivého sarkasmu!

21.2.2013 v 9:40 | Karma: 30,60 | Přečteno: 1459x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Jardo Zavadile odstup, než provedeš ještě větší hovadinu!

Proč Ti tykám? Mám k tomu několik důvodů. Od roku devadesát jsem také pracoval v odborech, ale už v těch nerevolučních a v rámci podniku. Na Žižkov jsem na školení také jezdil, proto to tykání!Oproti Tobě jsem nikdy v KSČ nebyl!!! Otec byl politickým vězněm! Další důvod, oba dva jsme skoro vrstevníci(jsem od Tebe o málo mladší). Do práce v odborech jsem se zapojil až po roce devadesát! Před tím jsem byl bez mého svolení začleněn do ROH a platil jenom příspěvky! Na Vánoce jsem dostal pro děti kolekci!

24.9.2012 v 11:45 | Karma: 34,90 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Kdo nekrade s námi, krade proti nám! Už máme svoji"Tymošenkovou"!

Rudooranžoví kostohryzci aneb "křišťáloví čisťáci" se po rozkrádačské "tsunami" ve vlastních řadách staví na nohy, a začínají opět kout pikle. Moc za každou cenu! Nejlepší moc je absolutní! Konec konců, dědičné odborníky na politické vraždy,popravy a koncentrační tábory mají mezi svými nejlepšími přáteli a kamarády. Pseudosocialistům nějaké krvavé šmouhy samozřejmě vůbec nevadí! Důležité bude, že nepřáteská "Parkanka", (mimo jiné nejméně kontroverzní poslanec v parlamentu)! poslouží jako akt pomsty, za dobrého soudruha Rátha a bude "viset"! Dobrej handl,kus za kus,česká politika, už jen hnus! Nezastávám se žádného politika, moc dobře vím co je to za sebranku. Ale případ Parkanová, se mě moc jako čistý nepozdává-je to můj osobní názor!

13.7.2012 v 9:59 | Karma: 16,71 | Přečteno: 1034x | Diskuse| Ostatní

Josef Šimánek

Pane Sobotko a Zaorálku odstupte!!! "Jste oškliví"!

Nadpis je vyveden ve stylu pana Rátha! Že, tzv. Soc.demokraté trhají své dlouhodobě hýčkané dítě na kusy, je až zarážejicí! Myslím tím, "nevinného" pana Rátha. Místo aby se ho snažili nějakým způsobem zachránit, prohlásit jej za nevinného nebo přepracovaného, a označit příčinu jeho "drobného" selhání, komplotem prozápadních imperialistických sil v naší zemi,nebo alespoň Američanů.To ne! Škubou chudáka na kusy,že už ani neví co žvaní a převtěluje se do pravičačky Tymošenkový z Ukrajiny. On, chytrý a vzdělaný syn významného komunistického funkcionáře,lékaře min.doby! "Hloupej rozhodně není! Je až moc chytrej"! "Proč ze sebe neudělat duševně narušeného? A bude z basy venku na to tata"! Například o sobě nedavno prohlásil v jedněch jemu nakloněných novinách, kde je na každé straně vyfotografován, cituji :"Jsem nejkrásnějčí a nejinteligentnější politik v této zemi...." (možná žertovně)v souvislosti s otázkou, zda by nechtěl kandidovat na prezidenta. Já dodávám, že by ostatní politici podle aktéra tohoto "drobného" evropského skandálu, byli jen ošklivou, sllizkou a přiblblou sebrankou, v četně dvou v nadpise jmenovaných? "Bůh suď"!

19.5.2012 v 8:02 | Karma: 20,82 | Přečteno: 856x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

V Tatrách zemřel český turista. Plánoval sám vystoupit na Gerlachovský štít

21. května 2024  22:37

Při pádu zemřel ve Vysokých Tatrách na Slovensku 43letý český turista. Podle horské služby plánoval...

V Rusku zatkli kvůli podvodu bývalého generála. V minulosti kritizoval vedení

21. května 2024  21:50

V Rusku zatkli a umístili do vazby bývalého velitele 58. armády Ivana Popova, který je podezřelý z...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik