Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Máte můj soucit.Miloš Zeman není možná ideální prezident,určitě ne pro takové Vašeho ražení.Jen mne překvapuje,že Vám nevadí šíbři a lháři typu Nečase Kalouska,Drábka.A urážet potenciálního poradce budoucího prezidenta pana Čubu je ubohé,jemu chemik Kalousek nesahá ani po paty.

0 0
možnosti
JP

J45o37s96e49f 14P95o10t25r

21. 2. 2013 22:07

Pan Zeman se během volebního mezidobí zachoval jako srab a vrátil náš stát, jako  jeho představitel do špinavých asiatských stepí, kde je vše dovoleno, lhát, krást ....

Zeman by vyhrál i bez těch lží, i když těsně. Muž, který když je v úzkých lže, přestává být muž a je to srab. Tak si ho bude ne nepodstatná část obyvatel vybavovat po celé jeho funkčí období.

Ovšem jak je vidět z diskuze, jeho nohsledové ho ve lhaní a vymýšlení falešných obvinění, statně následují, včetně toho, že umně  opustili hlavní myšlenku  článku a zaměřili se na pravopis, že?

Schwarzenberg uplácel  při restitucích, k tomu se přiznal již před 5 roky, uplácel ne penězi, protislužbou, úředníkovi, který ho vydíral - jak typické pro lháře !

1 4
možnosti

Tak

a teď ještě běžte políbit ručičku vašemu milost knížeti Schwarzenbergovi, který přiznal, že uplácel při restituci svých majetků.

3 0
možnosti
Foto

A pan Schwarzenberg také lhal, v otázce Benešových dekretů. Pak už se za to jenom omlouval.

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že kdyby pan Zeman mluvil pravdu, tak těch hlasů dostal mnohem více. Voliči ho potrestali,že vyhrál pouze s náskokem 500 000 hlasů.

Ale jak známo, nemá smysl někoho trestat vícekrát za totéž.

2 0
možnosti

tedy něco tak ubohého a hulvátského jsem už dlouho nečetl. Autor je nejpíš duševně nemocný.

Každopádně je zajímavé, jak si voliči Schwarzenberga vyložili výrok soudu. Tedy tak, že ve volební kampani lhal jen Zeman. Já jsem v tom rozsudku konkrétní jména nenašel. Takže aby to bylo vyvážené, přeložil jsem si výrok soudu jako potvrzení toho, že Schwarzenberg je lhář.

3 2
možnosti
PK

P30a73v64e18l 53K44u78l42a

21. 2. 2013 13:47

A já karmuji a pokud má někdo připomínky k autorovu stylu, ať si přečte články JUDr Vyvadila :-)

4 4
možnosti
AN

já jsem zemana volil.a nějak zvlášť méněcenný si nepřípadám.:-)

4 4
možnosti
MD

Jestlize vas vrchovate naplnuje prave toto, musite prozivat hodne prazdne a smutne stari.

3 6
možnosti
RB

Špatně a jednoduše napsáno...... Antikarma

6 5
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik