Pane Sobotko a Zaorálku odstupte!!! "Jste oškliví"!

   Nadpis je vyveden ve stylu pana Rátha! Že, tzv. Soc.demokraté trhají své dlouhodobě hýčkané dítě na kusy, je až zarážejicí! Myslím tím, "nevinného" pana Rátha. Místo aby se ho snažili nějakým způsobem zachránit, prohlásit jej za nevinného nebo přepracovaného, a označit příčinu jeho "drobného" selhání, komplotem prozápadních imperialistických sil v naší zemi,nebo alespoň Američanů.To ne!  Škubou chudáka na kusy,že už ani neví co žvaní a převtěluje se do pravičačky Tymošenkový z Ukrajiny. On, chytrý a vzdělaný syn významného komunistického funkcionáře,lékaře min.doby!   "Hloupej rozhodně není! Je až moc chytrej"! "Proč ze sebe neudělat duševně narušeného? A bude z basy venku na to tata"! Například o sobě nedavno prohlásil v jedněch jemu nakloněných novinách, kde je na každé straně  vyfotografován, cituji :"Jsem nejkrásnějčí a nejinteligentnější politik v této zemi...." (možná žertovně)v souvislosti s otázkou, zda by nechtěl kandidovat na prezidenta. Já dodávám, že by ostatní politici podle aktéra tohoto "drobného" evropského  skandálu, byli jen ošklivou, sllizkou a přiblblou sebrankou, v četně dvou v nadpise jmenovaných? "Bůh suď"!

 

 

 Mnoho lidí, včetně výborných blogerů, již dlouhá leta píší, co vyvádí na svém panství velkovévoda Středočekého kraje, von Ráth. Vedení soc.dem. hluché a slepé! Mnoho jich také psalo o řádění i v jiných krajích. Opět hluchota a slepota! Tomuto, v Evropě ojedinělému skandálu mohli v zárodku,(kdyby chtěli)zabránit. Nabízí se ovšem otákazka? Nejede v tom křišťálově čisté vedení také, i se spářenými komunisty?

 Oranžové totalitní vlastnictví všech krajů se k tomu přímo nabízí. A kde je jen troška totality, tam hned naskáčou i komunisti jako blechy do kožichu! A jak s novin a z TV. vidno i automatické zbraně se našly a spousta nábojů. Věřím,že nehodlal náš "hrdina" vystřílet Lidový dům a zbavit se tak možných konkurentů v případě volebního vítěztví pracujicího lidu. To by byla velká škoda. A to i za pomoci užvaněného rudého krysaře Zavadila, vodícího po Praze desítky tisíc dobře zaplacených pracujicích s hesly a obrazy šibenic "Smrt zlodějské vládě"? Až opět povede zmíněný odborář "svůj parlament", místo toho, aby bojoval proti kapitalistům a vykořisťovatelům o zvýšení mezd před branami továren, zařezávat vládu, může svůj průvod natáhnou také do Litoměřic. Udělá tím rozhodně radost svému chlebodárci. A může se jej zároveň zeptat, a  kde jsou teď další peníze pro jeho závislé odbory?

 

 Tento článek vyjadřuje pouze můj osobní názor!

 

 

Autor: Josef Šimánek | sobota 19.5.2012 8:02 | karma článku: 20,82 | přečteno: 856x