Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

varix

6. 6. 2012 15:07
Pan poslanec Huml

se ukázal jako komik hned na začátku svého vystoupení. Pravil totiž: "Původně jsem nechtěl k této kauze vystoupit, ale vystoupím!" a vytáhl připravený svazek listů se čtvrthodinovým projevem!;-D

Mimochodem, po poslechu jeho slovního průjmu mi bylo jasné, proč to u SNB dotáhl jenom k dopravákům.

2 0
možnosti
K=Č

komunista = Čikatilo

6. 6. 2012 13:08
Rath je obyčejný psychopat, to ale nevylučuje inteligenci

Fakt, že se Rath vůbec pustil do zlodějiny nejhrubšího zrna a navíc se nechal chytit "in flagranti" , svědčí u Ratha  o ztrátě veškeré vlastní soudnosti, svědomí, empatie nebo pocitu viny...

.

Vřele dopoporučuji podívat se na přednášku neuropatologa Františka Koukolíka, kde každý diagnózu  Ratha nebo Paroubka snadno rozpozná :

http://www.youtube.com/watch?v=vZSjJ4QKjls

2 0
možnosti
KS

karels

6. 6. 2012 13:45
Re: Rath je obyčejný psychopat, to ale nevylučuje inteligenci

díky za video, už to mám na blogu...

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

6. 6. 2012 12:58
Tak jako závidí řezník chirurgovi

tak závidí p.Šimánek dr.Rathovi. Nevím jak p.Šimánek, ale inteligentní lidé slyšeli FAMÓZNÍ a inteligentní projev dr.Ratha, plný závažných skutečností a dokazující, že se Česko změnilo v totalitní stát, kde jesou významní členové opozice kriminalizováni Rv

0 0
možnosti
U

udernikudrik

6. 6. 2012 12:59
Re: Tak jako závidí řezník chirurgovi

dobrá ironie;-DR^

3 0
možnosti
B

bofums

6. 6. 2012 12:30
Překvapilo mě, jak je pan Ráth ohleduplný!

Jeho řeč sice svou bezostyšností mnohému zvedla adrenalin, na jeho velbloudí plivání však- a to je

správné, nikdo nereagoval a  na celý jeho proslov se dá ohodnotit asi tak, že " když kobyla  dodělává,

kope kolem sebe nejvíc!". Být jeho spolustraníkem a nemít naprosto čisté svědomí, moc bych si " ne-

vyskakoval "! Ráth může ještě leckoho překvapit, zvlášť když viděl, jak byl ostentativně hozen " křišťá-

lově čistými" přes palubu. Klidní  mohou být jen  ti, kteří s ním v ničem "nejeli ".

3 0
možnosti
VJ

velký jarda

6. 6. 2012 11:41
Plně souhlasím

a je nutné dodat, že se ve svém téměř hodinovém projevu  ani slovem nezmínil k podstatě, tj jak se dostal k penězům, které se u něj našly. Zato opět napadal všechny kolem sebe .

3 0
možnosti
JA

100dukátů

6. 6. 2012 12:22
Re: Plně souhlasím

Jestli to nebude tím, že se nemá jak hájit. Prostě fakta hovoří proti němu. Večr na ČT 24 mluvil jeho obhájce Černý a pod tlakem Drtinové taky dost blekotal. Až to bude u soudu uvidíme, co všechno na něj mají.

1 0
možnosti
PP

harrypavel

6. 6. 2012 11:16
Daleko víc?

Nevím, co jste čekal a nikdo od Vás nechce, abyste Ratha obhajoval. Ve sněmovně zcela určitě nešlo o obhajobu. Rath měl za úkol jedinou věc - aby položil na stůl něco, proč mu nezrušit imunitu. To se mu evidentně nepovedlo a poslanci to ocenili téměř jednomyslným zbavením ho imunity. Obhajoba je na místě u soudu, který bude o vině a nevině rozhodovat a jinak to být ani nemůže. Přestože Ratha nemám rád, tři neděle je tu kolem něj mediální cirkus a po polopravdách, které slýcháváme z úst "zasvěcených" komentátorů ale i poslanců je tu velká řada neznámých a v některých případech i dost podivných okolností kolem celé této kauzy. Jednak jsou to okolnosti vyšetřování celého případu a určitě pro mnoho lidí vyvstává řada otázek kolem účinkování ministra Kubiceho, jehož bývalí i současní podřízení v celé kauze figurují.

0 0
možnosti
JA

100dukátů

6. 6. 2012 12:28
Re: Daleko víc?

Tak tohle je přesně to, čeho chtěl dosáhnout. Zpochybnit věrohodnost vyšetřování. Je možná zarážející jaké všechny prostředky byly nasazeny, aby ho nachytali při činu, ale nakonec se to povedlo. Podle Rátha je to neadekvátní kvůli těm pár drobným, jak říká, ale pokuď tedy ví více, ať zazpívá. Jinak jenom kolem sebe šíří špínu a koleduje si o podání trestního oznámení pro urázku na cti. Včera byl dost nepřesvědčivý, už jenom stačilo, aby se přirovnal k Miladě Horákové.

1 0
možnosti

rezjir rezjir

6. 6. 2012 10:58
A co se vám tedy nelíbilo

konrkrétně? Chtělo by to uvést příklady. Vždy alespoň tři.

1 0
možnosti
PK

pavel kula

6. 6. 2012 11:08
Re: A co se vám tedy nelíbilo

Vždyť uvedl tři příklady. Kdybyste četl pozorně, tak byste si jich všiml. Takže: Rath, Paroubek, Huml. Já myslím, že to pan Šimánek vystihl naprosto přesně, a proto mu dávám karmu. Klidně se můžete přidat ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik