Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vzkaz pro Jirku Pomeje:Najdi ztracenou hrdost a rozveď se s Ivetou!

Nejen bulvár, ale i seriózní deníky, které sledují dění ve společnosti, přináší téměř každý den nové zprávy o tom, jak se vede manželům Jiřímu Pomeje a Ivetě Bartošové. Uplynuly dva roky od velkolepé svatby na zámku Hluboká. Dvouměsíční krize připravila Pomeje o 16 kilogramů váhy. Po příjezdu z dovolené v Thajsku se zdálo, že se k sobě manželé vrátí. Nebýt ovšem tři týdny starého mediálního vzkazu od Bartošové odvysílaného na rádiu Frekvence1, která se svým mužem definitivně končí!

Herce a producenta Jiřího Pomeje si pamatuji z dětství a dospívání, kdy jsem sledovala pohádky a filmy. Jako herce jsem ho vždycky obdivovala. Vysoký, statný, pěkná tvář..., prostě pěknej chlap!

Herec, producent a produkční Jiří Pomeje (13. 12. 1964) vystudoval gymnázium v Českých Budějovicích, věnoval se stepu, baletu i tanci, z toho 10 let závodně. Na podruhé byl přijat na DAMU, během studia byl již obsazován do mnoha hereckých rolí. Daboval a vyzkoušel si práci producenta u dvou filmů a produkčního zhruba u šesti filmů. Zlomovým rokem byl neúspěch filmu Andělská tvář (2001). Pomeje je podruhé ženatý a žije se zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

Před mnoha lety jsem dostala k vánocům knihu od spisovatelky Hany Marie Körnerové, Andělská tvář. Byla jsem jejím historickým románem nadšená! Nedlouho poté přišel do kin film, ve kterém si Pomeje nejen zahrál, ale také byl produkčním.

Pomeje měl v té době za sebou několik úspěšných let jako herec a v zákulisí filmového světa také nebyl nováčkem. Všechno nasvědčovalo tomu, že film bude zárukou úspěchu a návštěvnosti. Ale nebyl. Firma FV Plast sice přislíbila spolufinancování, ale závazek nedodržela.

Mladý produkční věřil v úspěch, obětoval vlastní finance a ještě si půjčil. Kvůli malé návštěvnosti se v krátké době z úspěšného mladého muže stal zkrachovalec.

Milovaná manželka Michaela Kuklová se s ním po 13 letech rozvedla, nesplacené finance přivolaly exekutory a osobní problémy na sebe nedaly dlouho čekat.

Když jsem se dozvěděla o svatbě Pomeje se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, byla jsem ráda. Každý si zaslouží, aby se na něj trochu toho štěstí usmálo. Podle fotografií a rozhovorů se zdálo, že Pomeje je opravdu v manželství spokojený.

Zpěvačka Iveta Bartošová (8. 4. 1966) je představitelkou popmusik. Vystudovala gymnázium ve Frenštátě pod Radhoštěm. Je držitelkou Zlatého slavíka v letech 1986, 1990 a 1991, pětkrát se umístila na druhé příčce, má několik ocenění Týtý. Z dlouholetého vztahu s hudebním skladatelem Ladislavem Štaidlem se v roce 1996 narodil syn Artur. Vystupovala v několika muzikálech. V roce 2008 se provdala za herce Jiřího Pomeje.

Média v posledních dnech intenzivně sledovala Pomeje i Bartošovou. Po dvou měsících manželské krize, odjel Pomeje na krátký čas s kamarádem do Thajska. Tam měl čas nejen nahlédnout krizi s odstupem, ale také promyslet další kroky.

Po příjezdu do České republiky byl o 16 kilogramů lehčí, opálený, ale také připravený, aby problémy v manželství vyřešil. O to více mě překvapil rozhovor na rádiu Frekvence 1, kde byl 19. ledna 2010 Pomeje hostem.

Nejenže poprvé po třech týdnech uslyšel od své manželky vzkaz, že se nechce napravit (i když to s ním zkoušela), ale také, že když se Iveta rozhodne, že s někým končí, že to také udělá!

Nevím, co je více šokující. Zda reakce samotného Pomeje, který byl vyjádřením manže

lky doslova zdrcen, nebo slova 12letého syna Artura, který ji řekl: "Maminko, vykašli se na něj!". A ona to tedy udělala.

Jedno je jisté, server rádia Frekvence 1 nevydržel ohromnou návštěvnost a zájem posluchačů o lidskou tragédii v přímém přenosu a "spadl".

Bartošová, která zářila na pódiích v době normalizace, se snaží o návrat do showbiznisu (někdy více, jindy méně úspěšně) už téměř 20 let. Při bližším pohledu však každý rozumný člověk musí dospět k závěru, že nemůže najít sama sebe.

Neustálé změny v image, kolísající váha zřetelná ve štíhlé jindy v plnoštíhlé postavě, odebírání syna z péče matky a soudní tahanice s ex-přítelem Štaidlem, zdravotní problémy, psychické problémy, vyhazov z muzikálu Děti ráje a ocenění Nejhorší album roku 2009... O něčem to svědčí.

Pokud budete sledovat Pomeje, stejně jako já, dospějete k závěru, že i přese všechno má manželku rád. Stále bojuje o její srdce. Nicméně mě napadá otázka: Stojí ta námaha za to, když o to druhá strana nestojí?

Nevím, bude-li můj blog číst právě Jiří Pomeje. Ale kdyby ano, pak mu posílám svůj vzkaz:

NAJDI ZTRACENOU HRDOST A ROZVEĎ SE S IVETOU!

Je mnoho žen, které by byly s Tebou šťastné, a pro které budeš mužem, na kterého budou hrdé...

Odkazy a fotografie:

http://www.ivetabartosova.eu

http://www.csfd.cz/herec/2042-pomeje-jiri/

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Pomeje

http://revue.idnes.cz/video-pomeje-v-zivem-vysilani-nerozdychal-odmitnuti-sve-zeny-p6z-/lidicky.asp?c=A100119_152310_lidicky_ved

http://www.frekvence1.cz/cs/jiri-pomeje-na-frekvenci-1-606.shtml

http://www.jiripomeje.estranky.cz/

Autor: Hana Rebeka Šiander | středa 20.1.2010 16:30 | karma článku: 17,03 | přečteno: 4054x
  • Další články autora

Hana Rebeka Šiander

Moje 90letá přítelkyně

Člověk nikdy netuší, koho potká. A tak se mi poštěstilo, že jsem po přestěhování narazila na báječnou sousedku. Muži, vzdělání, knihy, filmy, hudba, móda, dějiny... V tom všem si skvěle rozumíme a nezáleží na věku.

24.6.2024 v 12:00 | Karma: 22,32 | Přečteno: 578x | Diskuse| Společnost

Hana Rebeka Šiander

Moje 90letá přítelkyně

Člověk nikdy netuší, koho potká. A tak se mi poštěstilo, že jsem po přestěhování narazila na báječnou sousedku. Muži, vzdělání, knihy, filmy, hudba, móda, dějiny... V tom všem si skvěle rozumíme a nezáleží na věku.

30.5.2024 v 14:33 | Karma: 6,03 | Přečteno: 86x | Diskuse| Společnost

Hana Rebeka Šiander

Jak ztratit kamarádku snadno a rychle díky sociálním sítím

Víc jak rok jsem se těšila z krásného přátelství. Pak jsem kamarádce poukázala na chybu v jejím životě, díky které trpěla. Následovalo ukončení vztahu. Jak negativně ovlivňují sociální sítě naše vztahy?

27.4.2024 v 12:06 | Karma: 25,81 | Přečteno: 3923x | Diskuse| Společnost

Hana Rebeka Šiander

Proč mě přestalo bavit nakupování oblečení

Ačkoliv se obchodní řetězce dušují, že se zaměřují na ochranu přírody, šetrnost a udržitelnost, nic není vzdálenější realitě. Nekvalitní oblečení stěží přežije dva roky, nemá styl, ale zato je z mizerných materiálů.

25.4.2024 v 21:55 | Karma: 38,19 | Přečteno: 5546x | Diskuse| Společnost

Hana Rebeka Šiander

Tuberkulóza, záškrt, černý kašel a jiné pohromy

Poslední roky, kdy už některá očkování nejsou povinná, nebo byly vyvinuty slabší vakcíny, je možné onemocnět záškrtem, tuberkulózou a černým kašlem. Už jste se s nimi setkali? Jaké jsou příznaky? Kolik je v ČR nemocných?

11.4.2024 v 19:18 | Karma: 15,08 | Přečteno: 787x | Společnost
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Vláda navrhuje zvýšení měsíčního poplatku České televizi na 150 korun

26. června 2024  5:53,  aktualizováno  20:05

Návrh na zvýšení měsíčních poplatků veřejnoprávním médiím schválila vláda. Zatímco u České televize...

GLOSA: Tektonické desky politiky v pohybu. Ale kdo riskne koalice stran?

26. června 2024

Premium Co je moc, to je moc, celá koza v polívce, to je o nemoc. To říkávaly naše babičky, když něco fakt...

V kolumbijském Medellínu spadla kabina lanovky. Jeden člověk zemřel

26. června 2024  19:42

Při pádu lanovky ve druhém největším kolumbijském městě Medellín zemřel ve středu nejméně jeden...

Izraelský vpád do Libanonu? OSN varuje před humanitární apokalypsou

26. června 2024  19:26

Rozšíření izraelské války proti palestinskému hnutí Hamás z Pásmu Gazy do Libanonu by mělo...

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 626
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 3803x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->