JZ

Lamentování paní Šiander čtu velmi rád. Sám lamentuji také, ale protože je to lamentování tajné, tak je mnohem zavilejší a k lidskému rodu příkřejší

Moje zkušenost s konfekčním oblečením je ta, že od té doby kdy jsem na něm přestal šetřit, se jeho kvalita zlepšila

PD

P42e69t13r 70D81r98a47p84a65l

26. 4. 2024 13:30

Jak překvapive, ze vyšší cena znamená vyšší kvalitu.

Foto

Pravda; píšete, že byste uvítala kousky, které, jak uvádíte, nosily módní návrhářky, ale popisujete své nákupy v oděvních řetězcích. Je třeba hledat v menších prodejnách, buticích.

Jinak souhlas. Outdoorové a černé oblečení je mor...

DG

Děkuji za tento článek. Přesně vyjadřuje moje pocity i zkušenosti. Už jsem měla pocit, že důvodem je moje nepřizpůsobivost, věk či necitlivost k módě. Radši mám starší kvalitní nadčasové dobře padnoucí kousky než být za každou cenu ''in".

MB

Moje dcera má problémy s nohama. Musí nosit vysoké ortopedické boty, protože nemá vůbec klenbu, má velikost 44. Nevím, jestli jste je viděli, je to něco mezi kopyty a vojenskými kanadami. Půl ZŠ se jí kvůli tomu spolužačky smály. Možná to vypadá trochu netradičně, když má na sobě letní šaty a k tomu kanady s dírama, ale co je komu do toho. Možná má ta žena nebo ten muž, kteří nejsou, podle autorčina mínění, správně oblečeni taky nějaký problém, který skrývají. Mě osobně je úplně jedno, co kdo nosí, ať si chodí třeba nazí, to není moje starost.

A pokud půjdu na bohoslužbu, budu hlavně poslouchat, co pastor říká. Co kdyby zrovna bylo kázání o pýše.

GK

Lidé možná nosí outdoorové oblečení i z důvodu jeho větší kvality. Ostatně, z podstaty by takové být mělo. Cena také bývá vyšší. Na druhou stranu vydrží déle. Bez pochyb se všude nehodí, nicméně člověk v tom vypadá aktivně /akčně/ :)

IL

I74v68o 85L31y56č32k19a

26. 4. 2024 10:00

Taky mne udivuje, kolik lidí chodí ve sportovním oblečení. Holt jsme národ sportovců a držitelů většiny olympijských medailí A to nemluvím o módě děravého oblečení. To snad nenosí ani na Ukrajině, kde je horší situace.

PD

P12e98t27r 34D45r12a61p22a29l

26. 4. 2024 10:02

Když budou všichni chodit v obleku, tak budeme národ bankovních úředníků?

JK

Nějak mi nejde do hlavy, že nerozeznáte gramáž nebo kvalitu šití už při nákupu.

MG

Mňa udivuje, že mala vôbec snahu niečo v tých obchodoch nakúpiť..tieto reťazce živí fakt, že existuju ľudia v Európe, ktorí si klasickú udržateľnú módu nemôžu dovolit.

V Nemecku máme second hand momox. Mne vadí, že Cinque prestal vyrábať pánske nohavice zo 100 percentnej Schurwolle a teraz sa takého nohavice dobrého strihu ťažko zháňajú. Inak v Kyjeve som v roku 2015 kúpila nádherný modrý pánsky plášť asi za 220 euro a doteraz vyzerá ako novy. Niektoré miesta na svete prekvapia. :) Je to nádherný pocit, keď človek môže nosiť oblečenie i desať rokov a stále vyzerá krásne.

PD

Tak jsem se vzpomněl na dva filmy pro pamětníky. V jednom si Sovák s libíčkem mysleli, ze když si ušijí solnu u Adama, že budou Světaci. V druhém Pivec koupil Šejbalové kožich, protože ten má trvalou hodnotu. Tyhle ty narky módních Talibancu se opakují furt dokola. Přestaňte uz proboha kecat druhým do života, vy si klidně choďte v satech po Marry Popins. Paní je možná švadlena, ale nechápe ekonomiku výroby.

IL

I69v58o 82L94y61č86k62a

26. 4. 2024 10:08

Víte o tom, že se chováte jako hulvát? Paní napsala svůj názor a jestli jste schopen přijít do divadla v gumácích od hnoje a s vidlemi v rukou, je to vaše vizitka.

  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->