Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vznikne nová strana KSPD

Vážení občané stačíme založit stranu a stručně říci, KSPD  know-how STOP 09?  Rozumějte: „Koalice Svéprávných Potírající Darebáctví - KSPD  ví jak - (zajistit průchod)  Spravedlnosti Trestně Odpovědným Potentátům 09“. (Volbami připravit některým pohromu, jako malé 11.září 2009 – ale v Česku)

KSPD know how STOP 09autor   Dlouhá dvě volební období usiluji o odstranění příčin podivných jednání lidí v úřadech.

To o čem píšu je také nepochybně problém řady z vás a mnozí už nechcete jít ani k volbám.

Nikdo z nás není právník, ekonom, lékař, sociální pracovník atd., atd. s  přehledem ministrů.

Přesto vnímáme jádro chyb ve výkonu funkcí a v neschopnosti k řízení lidi ve svěřené oblasti.

Nehodí se, aby vysoký funkcionář komentoval dění kontroverzními germanizmy a ještě horší je když po tom všem najednou prohlásí, že nebude svá obviňující tvrzení nikomu vysvětlovat.

Z vlastní situace chápu a tvrdím, že nejvíc škodí čelní představitelé, kteří neznají ani zásadu:

„Co řeknu to sedí, protože bych i nerad seděl za to co řeknu“.

Hádám v jakém prostředí rostli, když nikdo to po nich asi nepožadoval a k tomu nezavazoval?

Když z této úrovně se připustí i řeči o střelbě novinářů kulometem, ventiluje se teatrálně neschopnost kontrolovat Bezbřehost Sobeckého Ega (BSE) a dokazuje lehkost s níž bují tyto charakterové vady i v politice a navíc plodí šibaly.

ŠIBAL – jako zkratka  =  Šíleně Individualistický Bezostyšně Arogantní Lumpenaparátčík

Považujme za nenormální, když  hrdina děje s formátem premiéra sahá jak Rambo hned po kulometu.

Tak je možné umlčet řadu ničemů i nepohodlné svědky, nikoliv zjednat pořádek.

Měl by se chopit příležitosti projevit své vůdcovství a osobně doprovodit všechny naše vojáky z Lógaru i s materiálem po zemi domů, na konci jejich mise přes nebezpečné území, z dostřelu Tálibů?

Mě také nepomohl a jít mezi Táliby s kulometem pod kabátem si už netroufl.

Přivést domů naše vojáky by mu mohla pomoci na špici konvojů stojící i zpívající Vlasta Parkanová se žerdí a praporem „hvězd a pruhů“.

Má snad paní exministryně ještě jinou vojenskou specializaci?

Kdo z našich představitelů ještě neví že člověku lze ublížit: „Držkou, tužkou i puškou“, jako musí vědět každý jiný - normální člověk?

Jak jinak má bránit svá práva obyčejný člověk před takovými pomatenci typu Ďurička, pokud mají nenapadnutelné konexe, na stejně zlotřilé funkcionáře i s ochrankou?  

Když i předseda Paroubek se sám vyjádřil, že ani v jeho daleko těžší stresující situaci by ho také nenapadlo střílet, musí být násilnická nátura adeptů politiky také včas rozeznatelná.

Je známo, že i v hypnotickém spánku normální člověk klade odpor příkazům typu: Jdi a zabij.

Dávno před tím (ještě se k tomu vrátím) jsem já sám vyjádřil hejtmanovi JčKú svou hrubou, snad už zoufalou až zuřivou, nespokojenost s postupem jeho i JčKú, po jednání o stížnosti na výraz „proláskověný“, za přítomnosti pracovníka odboru kontroly a stížností na JčKú, slovy:

(Parodoval jsem záhy po zastřelení tří policistů v Protivíně i to že chtěl jen vědět „co je lež“.)

„Nepočítejte, že ze mě uděláte Jůzu“. (střelec v Protivíně, kam údajně jezdila i řada potentátů)

„Jde-li o děti chápu už, že by často nebyl problém „to“ také zmáčknout“. (Ochranitelský pud.)

„Zde je ale hlavní technický problém v tom, že neexistuje žádná možnost vystihnout okamžik, jak tuhle bandu pitomců na funkcích, přes které jsem se k vám dostával, seřadit alespoň do čtyř směrů, jako se to povedlo Jůzovi“.(Určitě nejsem jediný koho napadlo takové kašpary chytit za "flígr"vyhodit z okna - mohu dokázat)

„Nejsem troškař a že necítím potřebu umřít, budete tohle muset vyřešit i vy pane hejtmane“!

„Chci být také u toho a tak se vám zatím poroučím“.(Odmítl mi podepsat i protokol z jednání)

Koukal na mne jako „vejr“(Výr obecný) a já si v tu chvíli plně neuvědomoval, jak blízko mám už k definici pojmu kohorta, v souvislosti s neodpovědným šířením BSE v kancelářích.

Komu z těchto ničemů má cenu dnes vysvětlovat souvztažnosti se vznikem situací u případů Honzíka Rokose, Jakuba Šimánka, dětí Wallových a dalších, jen na území a v těsné blízkosti Jihočeského regionu.

A co pak skandální postup úředníků v případě Sáry Barao, případu Kuřim a další?

Jen v mém případě a na dokumentech s chybějícími podpisy …, je možné vyčistit značný prostor v úřadech od lidí, kterým je pohodlí jejich teplých pelechů víc, než sám lidský život. Stojím o trvalé kontakty mezi lidmi jakými se dlouhodobě ukazují být i další jmenovaní:

Především také paní Marcela Urbanová , paní Krajníková, paní Němcová, paní Wallová, Christiane Zöllnerová – dokonce mikrofonem praštila starostu Dráždila - Teplice a další, dále páni František Janouch Charta 77 s MUDr.Uzunoglu, Martin Maxa, Jiří Fiala, Luboš Patera a další lidé kolem nich, soudem už osvobozený Tomáš Čermák, Radek Coufal – Kuřim.

I řadě dalších zde ještě nejmenovaných, chci poděkovat a upozornit že také panu Jiřímu Menzelovi bude příležitostně předáno vyznamenání - Řád bílého slona, za nevšední způsob vyjádření nesouhlasu s jednáním pana Sirotka, který mi byl motivací k výkladu fantasmagorického výrazu „proláskovění „ z úst úředníka, jehož odvolání z funkce povýšením i exhejtman Zahradník svou arogancí ke mně schválil a mě odmítl i pomoci. (Škody uhradí!)

Rád bych, aby se i ostatní sami, či na doporučení ozvali za účelem společného naplnění hesla KSPD: Každý Směle Proti Darebáctví a utvoříme Koalici Svéprávných Proti Dementním v úřadech.

Pořad Reportéři ČT (3.8.) uvedl také případ povedených strůjců exekuce proti Milanu Marušovi z Písku a málokoho překvapí, když se i samotný exekuční orgán ukázal v pravém světle, najde se zas dost takových kteří si už u těchto voleb nenechají nic líbit a půjdou i proto volit.

Zbývá málo času do voleb a že na ustanovení síly která si i v parlamentu dokáže podat takové kteří tam rozhodně dávno nepatřili, mají zde prostor všichni slušně naštvaní a také právě i Vy mí čtenáři se hlaste.

Vy, kteří máte ještě sílu čestně žít, můžete pomoci i podpořit zákon o zavedení České uličky i v parlamentu a tak razantně omezíte podporu vzniku podmínek extremizmu pocházejících už od pánů poslanců.

Krize plodí nouzi a tak doplnění čísel bankovek jejich podobou v čárovém kódu by odradilo nejen mnoho zoufalců od řady přepadení, ale i jiné nenasyty od nakládání s kradenými penězi.

Pomoci prosadit přímou volbu občany pomocí tiketů (jako ve sportce) by se ušetřily nemalé prostředky a také ostuda. Navíc by zbylo dost peněz na losování bonusů za to že lidé šli volit. Stihnou to už tyto volby?

Referendum je strašák pro každého komu se už zalíbilo v politice tak, že mu vždy bude už jen bránit.

Volba tiketem je formou referenda a bez ohledu na úspory které představuje bez vás ne neprojde.   

Všichni Vy, které se snažím takto oslovit, staňte se vzorem pro další okolo vás, o nichž sice nevíte, ale dáte jim víru i sílu přijít a spolupracovat, namísto dezerce od problému i ze života.

Vy kteří přesto udeříte, musíte mít jistotu, že jiná možnost už nebyla a že i proto věříte soudu.

Vy, kterým žádný úplatek nestojí za to zapomenout na morální povinnost zúčtovat s každým, o kom víte že dokázal vždy jen přihlížet nejen vašim dosavadním problémům a nehnul prstem ani z úřední povinnosti pro jiné a vše co učinil, bylo jen v zájmu i strachu o své plné koryto.

Opakuji a znovu tvrdím, že všichni přítelíčkové, úředně odpovědné a kdykoliv ochotné osoby Kvalifikaci Imitovat, Inzultovat, ale i Ignorovat Nedostatečnými Dovednostmi a Lidskostí (osoby KSINDL), nikam do úřadů už nepatří a toto je hlavní smysl nadcházejícího volebního období pro každého, kdo věří že úřady a lidi v nich tu také máme jen na práci a ne na odstřel.

Nelze však ztrácet ze zřetele, že se najdou lidé schopní vše řešit veřejně pro poučení, ale i pobavení a patří jim přidělit nejvyšší humánní ocenění vyjádřené řádem Bílého slona.

Omlouvám se za případné nejasnosti v textu, které jistě vysvětlím následnými články.

Vám všem skutečně naštvaným a na duchu neklesajícím pošlu na požádání obratem petiční arch pro podporu vzniku KSPD a vstup do parlamentních voleb 09 z adresy: kspd.samek@seznam.cz.

Autor: Jiří Sámek | středa 5.8.2009 10:22 | karma článku: 9,74 | přečteno: 1046x
  • Další články autora

Jiří Sámek

Tak já ti už zase mávám ty,ty,ty... ničemníku úředníku-politiku.

Že na šibaly platí jedině šibačka, jsem pochopil už v roce 2006 díky jednomu z nich a pro změnu na postu premiéra mi bylo určeno to také zkusit dokázat. Stalo se a s povrchností v tisku běžnou pak byli čtenáři informováni o bezprecedentním napadení váženého občana. Občana váženého samým prezidentem a lidmi kolem něho kteří mu takto radí - jak se později ukázalo.

15.6.2011 v 21:19 | Karma: 7,87 | Přečteno: 992x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako politické homeopatikum.

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako homeopatikum, k potírání BSE ve správě věcí veřejných. „Musíte věřit všemu a zároveň nevěřit ničemu“ „ a vůbec to nejdůležitější na tom je to - v žádném případě to nesmíte poplést“. Ocenění hloubky této myšlenky ing.Jiřího Janči, když podstatu získávání svých zkušeností v léčitelské praxi popsal takto, nemusí každý pochopit napoprvé.

28.4.2011 v 11:06 | Karma: 7,12 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Rozpčtovou neodpovědností, egoismem execírek exekucemi k exitusům?

Přesněji vyjádřeno: S vládami rozpočtové neodpovědnosti, absencí lidské empatie, přemírou egoismu execírek exekucemi, také POVL - Politicky i Odborně Vyšinutí Lumpenaparátníci sobě přivodí exitus.

10.4.2011 v 8:16 | Karma: 12,40 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Sazce chybí 100 milionů a stát nemá ani na úvěr dvě a půl miliady?

Stát ochotně vynakládá na volby vždy nenávratně okolo miliardy korun, ale 2,5 miliardy na získání vlivu v účelově vytunelovaném podniku SAZKA nemá?

16.3.2011 v 11:20 | Karma: 15,57 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Jeden kozel zahradníkem už nestačí? - Budou tedy dva?

Nepředjímám tímto zlomyslně špatné následky podle mne nesprávné realizace výsledků voleb a nemíním tím snad čtenáře ani vybízet k navozování pocitu vždy zhrzených představ.

2.6.2010 v 23:00 | Karma: 6,27 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik