Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vznikne nová strana KSPD

Vážení občané stačíme založit stranu a stručně říci, KSPD  know-how STOP 09?  Rozumějte: „Koalice Svéprávných Potírající Darebáctví - KSPD  ví jak - (zajistit průchod)  Spravedlnosti Trestně Odpovědným Potentátům 09“. (Volbami připravit některým pohromu, jako malé 11.září 2009 – ale v Česku)

KSPD know how STOP 09autor   Dlouhá dvě volební období usiluji o odstranění příčin podivných jednání lidí v úřadech.

To o čem píšu je také nepochybně problém řady z vás a mnozí už nechcete jít ani k volbám.

Nikdo z nás není právník, ekonom, lékař, sociální pracovník atd., atd. s  přehledem ministrů.

Přesto vnímáme jádro chyb ve výkonu funkcí a v neschopnosti k řízení lidi ve svěřené oblasti.

Nehodí se, aby vysoký funkcionář komentoval dění kontroverzními germanizmy a ještě horší je když po tom všem najednou prohlásí, že nebude svá obviňující tvrzení nikomu vysvětlovat.

Z vlastní situace chápu a tvrdím, že nejvíc škodí čelní představitelé, kteří neznají ani zásadu:

„Co řeknu to sedí, protože bych i nerad seděl za to co řeknu“.

Hádám v jakém prostředí rostli, když nikdo to po nich asi nepožadoval a k tomu nezavazoval?

Když z této úrovně se připustí i řeči o střelbě novinářů kulometem, ventiluje se teatrálně neschopnost kontrolovat Bezbřehost Sobeckého Ega (BSE) a dokazuje lehkost s níž bují tyto charakterové vady i v politice a navíc plodí šibaly.

ŠIBAL – jako zkratka  =  Šíleně Individualistický Bezostyšně Arogantní Lumpenaparátčík

Považujme za nenormální, když  hrdina děje s formátem premiéra sahá jak Rambo hned po kulometu.

Tak je možné umlčet řadu ničemů i nepohodlné svědky, nikoliv zjednat pořádek.

Měl by se chopit příležitosti projevit své vůdcovství a osobně doprovodit všechny naše vojáky z Lógaru i s materiálem po zemi domů, na konci jejich mise přes nebezpečné území, z dostřelu Tálibů?

Mě také nepomohl a jít mezi Táliby s kulometem pod kabátem si už netroufl.

Přivést domů naše vojáky by mu mohla pomoci na špici konvojů stojící i zpívající Vlasta Parkanová se žerdí a praporem „hvězd a pruhů“.

Má snad paní exministryně ještě jinou vojenskou specializaci?

Kdo z našich představitelů ještě neví že člověku lze ublížit: „Držkou, tužkou i puškou“, jako musí vědět každý jiný - normální člověk?

Jak jinak má bránit svá práva obyčejný člověk před takovými pomatenci typu Ďurička, pokud mají nenapadnutelné konexe, na stejně zlotřilé funkcionáře i s ochrankou?  

Když i předseda Paroubek se sám vyjádřil, že ani v jeho daleko těžší stresující situaci by ho také nenapadlo střílet, musí být násilnická nátura adeptů politiky také včas rozeznatelná.

Je známo, že i v hypnotickém spánku normální člověk klade odpor příkazům typu: Jdi a zabij.

Dávno před tím (ještě se k tomu vrátím) jsem já sám vyjádřil hejtmanovi JčKú svou hrubou, snad už zoufalou až zuřivou, nespokojenost s postupem jeho i JčKú, po jednání o stížnosti na výraz „proláskověný“, za přítomnosti pracovníka odboru kontroly a stížností na JčKú, slovy:

(Parodoval jsem záhy po zastřelení tří policistů v Protivíně i to že chtěl jen vědět „co je lež“.)

„Nepočítejte, že ze mě uděláte Jůzu“. (střelec v Protivíně, kam údajně jezdila i řada potentátů)

„Jde-li o děti chápu už, že by často nebyl problém „to“ také zmáčknout“. (Ochranitelský pud.)

„Zde je ale hlavní technický problém v tom, že neexistuje žádná možnost vystihnout okamžik, jak tuhle bandu pitomců na funkcích, přes které jsem se k vám dostával, seřadit alespoň do čtyř směrů, jako se to povedlo Jůzovi“.(Určitě nejsem jediný koho napadlo takové kašpary chytit za "flígr"vyhodit z okna - mohu dokázat)

„Nejsem troškař a že necítím potřebu umřít, budete tohle muset vyřešit i vy pane hejtmane“!

„Chci být také u toho a tak se vám zatím poroučím“.(Odmítl mi podepsat i protokol z jednání)

Koukal na mne jako „vejr“(Výr obecný) a já si v tu chvíli plně neuvědomoval, jak blízko mám už k definici pojmu kohorta, v souvislosti s neodpovědným šířením BSE v kancelářích.

Komu z těchto ničemů má cenu dnes vysvětlovat souvztažnosti se vznikem situací u případů Honzíka Rokose, Jakuba Šimánka, dětí Wallových a dalších, jen na území a v těsné blízkosti Jihočeského regionu.

A co pak skandální postup úředníků v případě Sáry Barao, případu Kuřim a další?

Jen v mém případě a na dokumentech s chybějícími podpisy …, je možné vyčistit značný prostor v úřadech od lidí, kterým je pohodlí jejich teplých pelechů víc, než sám lidský život. Stojím o trvalé kontakty mezi lidmi jakými se dlouhodobě ukazují být i další jmenovaní:

Především také paní Marcela Urbanová , paní Krajníková, paní Němcová, paní Wallová, Christiane Zöllnerová – dokonce mikrofonem praštila starostu Dráždila - Teplice a další, dále páni František Janouch Charta 77 s MUDr.Uzunoglu, Martin Maxa, Jiří Fiala, Luboš Patera a další lidé kolem nich, soudem už osvobozený Tomáš Čermák, Radek Coufal – Kuřim.

I řadě dalších zde ještě nejmenovaných, chci poděkovat a upozornit že také panu Jiřímu Menzelovi bude příležitostně předáno vyznamenání - Řád bílého slona, za nevšední způsob vyjádření nesouhlasu s jednáním pana Sirotka, který mi byl motivací k výkladu fantasmagorického výrazu „proláskovění „ z úst úředníka, jehož odvolání z funkce povýšením i exhejtman Zahradník svou arogancí ke mně schválil a mě odmítl i pomoci. (Škody uhradí!)

Rád bych, aby se i ostatní sami, či na doporučení ozvali za účelem společného naplnění hesla KSPD: Každý Směle Proti Darebáctví a utvoříme Koalici Svéprávných Proti Dementním v úřadech.

Pořad Reportéři ČT (3.8.) uvedl také případ povedených strůjců exekuce proti Milanu Marušovi z Písku a málokoho překvapí, když se i samotný exekuční orgán ukázal v pravém světle, najde se zas dost takových kteří si už u těchto voleb nenechají nic líbit a půjdou i proto volit.

Zbývá málo času do voleb a že na ustanovení síly která si i v parlamentu dokáže podat takové kteří tam rozhodně dávno nepatřili, mají zde prostor všichni slušně naštvaní a také právě i Vy mí čtenáři se hlaste.

Vy, kteří máte ještě sílu čestně žít, můžete pomoci i podpořit zákon o zavedení České uličky i v parlamentu a tak razantně omezíte podporu vzniku podmínek extremizmu pocházejících už od pánů poslanců.

Krize plodí nouzi a tak doplnění čísel bankovek jejich podobou v čárovém kódu by odradilo nejen mnoho zoufalců od řady přepadení, ale i jiné nenasyty od nakládání s kradenými penězi.

Pomoci prosadit přímou volbu občany pomocí tiketů (jako ve sportce) by se ušetřily nemalé prostředky a také ostuda. Navíc by zbylo dost peněz na losování bonusů za to že lidé šli volit. Stihnou to už tyto volby?

Referendum je strašák pro každého komu se už zalíbilo v politice tak, že mu vždy bude už jen bránit.

Volba tiketem je formou referenda a bez ohledu na úspory které představuje bez vás ne neprojde.   

Všichni Vy, které se snažím takto oslovit, staňte se vzorem pro další okolo vás, o nichž sice nevíte, ale dáte jim víru i sílu přijít a spolupracovat, namísto dezerce od problému i ze života.

Vy kteří přesto udeříte, musíte mít jistotu, že jiná možnost už nebyla a že i proto věříte soudu.

Vy, kterým žádný úplatek nestojí za to zapomenout na morální povinnost zúčtovat s každým, o kom víte že dokázal vždy jen přihlížet nejen vašim dosavadním problémům a nehnul prstem ani z úřední povinnosti pro jiné a vše co učinil, bylo jen v zájmu i strachu o své plné koryto.

Opakuji a znovu tvrdím, že všichni přítelíčkové, úředně odpovědné a kdykoliv ochotné osoby Kvalifikaci Imitovat, Inzultovat, ale i Ignorovat Nedostatečnými Dovednostmi a Lidskostí (osoby KSINDL), nikam do úřadů už nepatří a toto je hlavní smysl nadcházejícího volebního období pro každého, kdo věří že úřady a lidi v nich tu také máme jen na práci a ne na odstřel.

Nelze však ztrácet ze zřetele, že se najdou lidé schopní vše řešit veřejně pro poučení, ale i pobavení a patří jim přidělit nejvyšší humánní ocenění vyjádřené řádem Bílého slona.

Omlouvám se za případné nejasnosti v textu, které jistě vysvětlím následnými články.

Vám všem skutečně naštvaným a na duchu neklesajícím pošlu na požádání obratem petiční arch pro podporu vzniku KSPD a vstup do parlamentních voleb 09 z adresy: kspd.samek@seznam.cz.

Autor: Jiří Sámek | středa 5.8.2009 10:22 | karma článku: 9,74 | přečteno: 1046x
  • Další články autora

Jiří Sámek

Tak já ti už zase mávám ty,ty,ty... ničemníku úředníku-politiku.

Že na šibaly platí jedině šibačka, jsem pochopil už v roce 2006 díky jednomu z nich a pro změnu na postu premiéra mi bylo určeno to také zkusit dokázat. Stalo se a s povrchností v tisku běžnou pak byli čtenáři informováni o bezprecedentním napadení váženého občana. Občana váženého samým prezidentem a lidmi kolem něho kteří mu takto radí - jak se později ukázalo.

15.6.2011 v 21:19 | Karma: 7,87 | Přečteno: 992x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako politické homeopatikum.

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako homeopatikum, k potírání BSE ve správě věcí veřejných. „Musíte věřit všemu a zároveň nevěřit ničemu“ „ a vůbec to nejdůležitější na tom je to - v žádném případě to nesmíte poplést“. Ocenění hloubky této myšlenky ing.Jiřího Janči, když podstatu získávání svých zkušeností v léčitelské praxi popsal takto, nemusí každý pochopit napoprvé.

28.4.2011 v 11:06 | Karma: 7,12 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Rozpčtovou neodpovědností, egoismem execírek exekucemi k exitusům?

Přesněji vyjádřeno: S vládami rozpočtové neodpovědnosti, absencí lidské empatie, přemírou egoismu execírek exekucemi, také POVL - Politicky i Odborně Vyšinutí Lumpenaparátníci sobě přivodí exitus.

10.4.2011 v 8:16 | Karma: 12,40 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Sazce chybí 100 milionů a stát nemá ani na úvěr dvě a půl miliady?

Stát ochotně vynakládá na volby vždy nenávratně okolo miliardy korun, ale 2,5 miliardy na získání vlivu v účelově vytunelovaném podniku SAZKA nemá?

16.3.2011 v 11:20 | Karma: 15,57 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Jeden kozel zahradníkem už nestačí? - Budou tedy dva?

Nepředjímám tímto zlomyslně špatné následky podle mne nesprávné realizace výsledků voleb a nemíním tím snad čtenáře ani vybízet k navozování pocitu vždy zhrzených představ.

2.6.2010 v 23:00 | Karma: 6,27 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Jedněmi dveřmi ho vykázali, jinými se vrací. Ševčík míří opět do vedení fakulty

26. června 2024  8:43

Jedněmi dveřmi ho vykázali, dalšími se vrací. Bývalý děkan Národohospodářské fakulty pražské Vysoké...

Američtí vojenští kontraktoři se chystají na Ukrajinu. Biden zruší zákaz

26. června 2024  8:40

Administrativa Joea Bidena se chystá zrušit zákaz, který americkým vojenským kontraktorům zakazoval...

Polabí zažije tropický den, na západě a východě udeří bouřky a přívalový déšť

26. června 2024  8:35

Česko se chystá na další tropický den. Alespoň částečně. V Polabí může být až 31 stupňů, na západě...

Přijíždí nový slovenský prezident Pellegrini a začíná usmiřování špiček

26. června 2024  6:45

Nový slovenský prezident Petr Pellegrini přijíždí do Prahy na první zahraniční návštěvu v nové...

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik