Pozvánka na přehlídku.

Máte rádi módu? Hledáte inspiraci, co na sebe? Zajímá Vás však také problematika sluchového postižení? Pak právě pro Vás je určena autorská módní přehlídka Jitky Šedové a jejího hosta, která se koná 31. října 2011 ve 20.00 hod v Malém sále Kongresového centra Aldis a.s. v Hradci Králové. Výtěžek ze vstupného bude věnován Federaci rodičů a přátel sluchově postižených, o.s.  na podporu jejich projektů.

archiv Jitky Šedové

Návrhářka Jitka Šedová, která v současné době navrhuje pro značku JR móda v modelovém ateliéru DOKUMENTA, vytvořila speciálně pro tuto přehlídku netradiční kolekci originálních dámských modelů, vhodných pro běžné nošení i do společnosti. Základem její tvorby, jak se budete moci přesvědčit i vy, je špetka extravagance a čistota linie spolu s dokonalým krejčovským zpracováním, jež ocení zejména ti, kdo dbají na kvalitu.

Modely předvedou účastnice finále Miss ČR a profesionální modelky ČR.

Připraven je pro vás také zajímavý doprovodný program. Se svými hudebními baladami vystoupí skupina ATRIUM. Je připraveno promítání skladeb Báry Basikové z koncertu „Tříkrálové setkání“ v Divadle ABC, který byl celý simultánně tlumočen do znakového jazyka. Na své si přijdou i neslyšící diváci: mluvené slovo moderátora pro ně bude tlumočeno do znakového jazyka.

 

Po akci si můžete posedět u sklenky vína, popovídat s přáteli, prohlédnout či zakoupit předváděné modely.

Můžete se však také informovat o službách a projektech neziskového sdružení Federace rodičů a přátel sluchově postižených, o.s. Jedním z jeho současných projektů je „Včasná diagnostika – předpoklad včasné následné péče dětí se sluchovým postižením.“ Víte, že včasná diagnostika – screening – vad sluchu novorozenců se v České republice provádí pouze v některých porodnicích? Přitom je právě toto vyšetření v okolních státech zcela běžné. Víte, jak se pozdní diagnostika sluchové vady promítne do života dítěte a jeho rodiny? Ne? Pak přijďte, dozvíte se více!

Vstupenky v ceně 230 Kč/ks zakoupíte v Informačním centru - Gočárově třída 1225, Hradec Králové, tel.: 495 534 482.

 

Pokud si tedy chcete odpočinout od každodenního shonu, nechat se inspirovat módou, udělat si příjemný podzimní večer a zároveň přispět na dobrou věc, pak jste co nejsrdečněji zváni, těšíme se na vás!

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Romana Procházková | úterý 18.10.2011 11:15 | karma článku: 6,66 | přečteno: 936x