Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Sex s ex aneb dokonale naplánované rande

Ono všechny ty rozvody a rozchody obvykle zabírají dost času. Často se v té době už hledá někdo nový. A pak se dvojice milenců ne-tak-úplně-ex a ne-ještě-zcela-nový může dočkat zajímavých překvapení.

© Ján Žabka

 

Tuhle ženu jsem vybíral opravdu kvalifikovaně. To už jsem byl zkušený seznamovač. Zeptal jsem se na všechny důležité věci. Vypadala rozumně po všech stránkách. Hezká, chytrá, vzdělaná 30ka, designerka s velice zajímavou prací. Z Kladna, ale to není zas tak daleko. Neměla ani deset dioptrií, ani berle, ani prášky na hlavu. Kašlala na esoteriku, jedla maso a nechodila do kostela. Děti chtěla, ale ještě prý má čas. Psala, že nestojí o týdny dopisování, prý je třeba se očíhnout, jestli je tam náznak té fyzické jiskry. Zbytek jsou detaily, na psaní bude pak ještě času dost. Realistický pohled. Dokonalá žena, ani si ji nezasloužím. Byl jsem rád, že chce se mnou vůbec na rande.

Docela jsme si sedli. Byla oplácaná trochu víc, než bych si přál. Ale říkala, že není na diety. Před rokem změnila stravu a životní styl a pomalu se postava uklidňuje. Za rok deset kilo dolů a furt to pomalu padá. WOW! Při vší úctě (*), na ženu zcela nevídaně klidný přístup. Asi nečte ženské časopisy. Co myslíte?

Byla deset let vdaná, ale manžel nechtěl děti. Ona ano. Takže se před rokem rozvedla a začíná znovu. Říkal jsem, že děti klidně, ale že by se s tím nemělo zas tak moc spěchat, aspoň ten rok chození, ne? Ona prý, že je to v klidu, že prý spíš dva. Brala to s nadhledem. Všechny bezdětné třicítky berou ty děti s nadhledem. Za střízliva.

Pří čtvrté dvojce vína se rozbrečela nad fotkami mých dětí. Proč prý všichni ty děti mají, jen ona ne. Taky už by chtěla mít to břicho a cítit ten život v sobě a tak. Fajn, tohle aspoň bylo pro změnu úpřimné. Obvyklá reakce žen, kterým stále někdo připomíná ty jejich biologické hodiny. Pak nakukují do kočárků jako já v šestnácti do výstřihů. Vlastně jsem na to zvyklý. To mám za to, že si vybírám bezdětné třicítky.

Zase jednou se hodila moje zásoba papírových kapesníků. Držel jsem ji za ruku a čekal než se vybrečí. Co taky jiného. Vlastně jsem ji hladil po předloktí, měla krátké rukávy. Mezi smrkáním mi řekla, ať toho nechám, že má strašně citlivou kůži. Prej ji to strašně vzrušuje. Přestal jsem. Skoro na půl minuty.

Velice rychle bylo po pláči. Říká se, že slzy dělají sladké rty. Tentokrát to byla docela pravda. Její pozornost se najednou upnula úplně jiným směrem. Je neuvěřitelné, jak dusná erotická atmosféra může vzniknout v hospodě plné lidí, když od sebe navíc sedíte na metr a jen se držíte za ruce. Dotek kolen pod stolem, na halence se sám od sebe rozpnul další knofík. Bylo jasné, že na prvním rande se dál nepůjde. O to to bylo horší.

Ve vestibulu metra jsme se ještě trošku líbali. A tak. Docela vášnivě. Dlouhé pláště leccos skryjou. Stejně doufám, že na nás nekoukala žádná kamera. Tohle líbání bych na YouTube viděl fakt nerad. To "a tak" už vůbec ne.

Na druhém rande byla stejně prima a nakonec jsme skončili u mě. Objevila pro mě další slovenskou kapelu, docela se mi teď líbí. Byl jsem línej vařit a odflákl jsem večeři jako obvykle nějakým salátem. Jak je v tom cizrna, rukola a harisa, já jsem spokojen. Ale jí chutnalo taky. Po přiměřené době jsme skončili na gauči.

Opravdu byla velice lehce vzrušivá. Gentleman takové věci neříká, ale nikdy jsem neviděl ženu se svlíknout tak rychle. Po malinkaté chvilce hlazení dala jasně najevo, že se jí to líbí. Docela dost. Já překvapeně říkám, hele!, odsud to vypadalo skoro jako orgasmus! Zmohla se jen na zadýchané, to teda! Koukal jsem jak malý Jarda. To jsou mi ale věci! Já si ještě ani nesundal košili!

Zeptala se, kolik je hodin. A dál už to bylo všechno posr*nou stranou navrch.

Utahuju si s ní, děti brečí, manžel čeká? Ona prej, její ex nerad vidí, když chodí pozdě dom. Vždy se ptá, kde byla. A na dnes nemá moc alibi, prý je jen někde na schůzi. Pulím oči jako když šlápneš na žábu. Cóóó? To pořád bydlíš s ex? Nerozvedla jsi se před rokem? No, to jo, ale ty byty, dyť to znáš. Hmm. No dobře, ale co ti má co kecat do příchodů a odchodů? No, my máme stále společnou domácnost...

Tak ona je rok rozvedená, ale stále bydlí s ex. Hledá si nového chlapa, ale stále spí se starým. Prý každý den. A snáší jeho žárlivé scény. Jsou věci, které nepochopím. Vlastně ani nebyla vdaná, žili spolu jen na psí knížku. Teď nevím, opravdu se rozešli? Řekla mu vůbec o tom? Chtěla, aby žárlil? Nebo jen sháněla milence? Nebo dokonce jen nějakého dodavatele genů? Nebo ještě něco, co mě ani nenapadlo?

Třeba si přečetla něco o kolektivizaci venkova? Společně vlastnit, společně obdělávat? Pro mě teda už dávno nevěra není důvod k vycházce na Nuselák, ale JZD si taky zakládat nechci.

Rozpačitě jsem ji doprovodil na tramvaj. Přestala odpovídat na vzkazy. Asi jsme si nakonec tak docela nesedli.

Tento příběh mi leží v žaludku. Je to pěkná ilustrace faktu, že i když se připravíte na všechny možné problémy, nikdy nejste připraveni na VŠECHNY možné problémy. Připravujeme se řešit problémy, co jsme už kdysi řešili a zapomínáme, kolik krásných fungl nových průšvihů na nás číhá hned tady za rohem.

Můj nejoblíbenější aforismus: Vždy se připravujeme na tu PŘEDCHOZÍ válku. 

Sakra!

Zase nic.

 

(*) Opravdu mají vši úctu? Vší úcta, psí uši, kočičí svědomí, kam jen lidi na ty obraty chodí?

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: -- RobertCZ | středa 30.9.2009 9:29 | karma článku: 33,75 | přečteno: 3923x
  • Další články autora

-- RobertCZ

Rozloučení s Čížkem aneb Pampelišky! Pampelišky!

Robert Čížek nás nečekaně navždy opustil ve čtvrtek 15.4.2010 v 23:10. Jeho přátelé a známí se můžou s ním naposledy rozloučit v Salmovské literární kavárně 14.5.2010 v 19:30.

28.4.2010 v 9:29 | Karma: 21,03 | Přečteno: 3919x | Diskuse| Hyde park

-- RobertCZ

Písničková narozeninová aneb jak jsem se učil akordy

Měl jsem zrovna sedmnácté narozeniny. Seděl jsem v kupé ve vlaku odněkud někam, žvýkal jsem svojí obvyklou cestovní svačinku (čabajku a čtvrtku chleba) a cvičil jsem do úmoru á mol a gé dur.

14.4.2010 v 9:29 | Karma: 19,84 | Přečteno: 3170x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

Pohlavní nemoci aneb všechno je jednou poprvé

Když od někoho v kanceláři chytíte chřipku, nijak silné emoce to u nikoho nevyvolá. Proč silné emoce vyvolávají zrovna nemoci pohlavní?

31.3.2010 v 9:29 | Karma: 40,61 | Přečteno: 9278x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

Když vaří Čížek aneb Bruce Willis kontra Winnetou

Závistlivě jsem si tuhle četl příspěvek páně Kroupy, jak potkal osobně Bruce Willise. Bruce Willis, můj favorit! Hrdina, co už třikrát vyvázl ze Smrticí pasti a kdo ví ještě odkud - no to už je teda něco! Chvíli jsem bílý od závisti přemýšlel, jak tohle trumfnout...

29.3.2010 v 9:29 | Karma: 26,94 | Přečteno: 2179x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

O hrozně prima holce, co nikdy nikomu neřekla - miluju tě

Přiznala se mi jednou, že nikdy žádnému muži neřekla "miluju tě". Ani jednou za celý život.

17.3.2010 v 11:29 | Karma: 28,83 | Přečteno: 3442x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4010x
Po nějakých 15ti letech manželství jsem se rozvedl a zjišťuji, že najít další manželku není tak úplně jednoduché - ani když se to dělá intenzivně a vědecky přes seznamky...