Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

První rande ve vaně. Pouze pro čtenáře starší 18ti let.

Normálně přeskakuju intimní detaily. Nejde ani o to, že gentleman tyhle věci na veřejnosti neřeší. Spíš to mým historkám nic moc nepřidává. Konec konců, každý si to dovede představit. Pro jednou to trochu poruším. Tentokrát to bylo malinko jiný. A bez detailů by tento příběh jaksi neměl pointu...

© Ján Žabka

 

Říkala, že se ji líbí ty moje historky. Věděla jak na mě. Pochvalte mě trošíčku a můžete si mě odtáhnout na vařený nudli. Tak jsme si psali. Bežné věci. Práce, vztahy, hlouposti.

Jednou psala, že stříhala celý víkend trávník. A že sestra nepije. Tak si dala sama sklenku sektu a šla celá polámaná spát. Ani se nemohla naložit do vany. Žádnou nemá. Ja miluju sekt, ale nikdo ho se mnou nechce pít. A vanu mám. Napsal jsem, ať přijede.

Říkala něco o kecání. Já na to, ta vana není dvojmístná. A já to pozvání myslel jen kamarádsky. První rande. Ona prej taky. Bude zahrabaná v pěně a já sedět na zemi, abych měl hlavu podle možností pod okrajem vany. Jo, to zní jako dobrý plán. Tak zítra.

Projevila jistou nejistotu, že se vlastně neznáme. Já taky. Slíbil jsem jí, že se ji ani nedotknu. A kdyby, může si vybrat pořadí činností. Vybrala si nejdřív znásilnit, pak uškrtit. Některé to raději obráceně. Inu, proti gustu... Jen prý musí pak vypadat hezky, bere ohledy na patology. Slíbil jsem všechno.

Koupil jsem sekt a jahody, zkontroloval zásobu ženských županů a vyhrabal ze skříně pěnu. Já to nerad, pak si nevidím na knížku, ale kdysi jsem ji kvůli něčemu koupil. Pěna se snad nekazí.

Všechno šlo podle plánu. Sice mám v bytě i pohodlnější místa na sezení než podlahu a jako opěrku topení, ale kecalo se prima. Sekt se taky popíjelo prima. I ty jahody šly. Nanosil jsem tam hromadu svíček, takže to vypadalo jako v hollywoodském dojáku. Ani samotná Rosamunde Pilcher by mi nemohla nic vytknout.

Vedro, vlhko, sekt soupá do hlavy. Slíbil jsem kamarádsky. Ani dotknout. Chmmm. Jenže ten malý čertík někde ve mně se už probudil a pošťuchuje a pošťuchuje. Odšrouboval jsem hlavici sprchy a předvádím jí, jak ten proud vody příjemně masíruje. Břicho, stehna. Prsa. Ptám se, jestli ženské bradavky reagují na vodní masáž, i když leží v takovém vedru. Prej jo. Dnes jsem nějak experimentálně naladěn. Zkouším. Nemůžu se dotknout a přes pěnu nevidím. Ale podle výrazu tváře se zdá, že teda asi jo.

Vyzkouším, co ještě reaguje na vodní masáž. Třeba vnitřní strana stehen je prý hodně citlivá. Zkouším. Taky že jo. Zbývá vyzkoušet poslední místo. Zdá se, že je taky citlivé. Říkam, že přes pěnu nevidím a slíbil jsem, že se ji nedotknu. Musí mi vést ruku. Vede.

Každou chvíli musím přestávat. Strašně spěchá. Má zavřené oči. Měl jsem ji dát pod hlavu složený ručník. Takto je to trochu nepohodlné. Ale nezdá se, že by ji to tlačilo. Nebo to jen nevnímá. Už vlastně nevnímá skoro nic jiného. Jen moji sprchu. Když chci uhnout proudem o kousiček, zadržuje mi ruku. Jsem silnější. Uhýbám. Ještě aspoň minutku dvě. Trošku ji mučím. Jsem pěkněj saďour, já vím.

Od čeho jsou tady sliby, kdybychom je občas neporušovali? Dotknu se ji. Pohladím ji konečky prstů po rtech. Pootevře pusu. Už. Nejde. Vůbec. Nic. Zdržovat.

Dopili jsme sekt, dojedli jahody, doprovodil jsem ji na tramvaj. Svlečenou jsem jí neviděl. Vlastně jsem se jí ani nedotkl. Co myslíte, drahé čtenářky, byla to kamarádská návštěva?

***


Roberte! Sliboval jsi, že si nebudeš vymejšlet! Taková ostuda! Fuj! Drahé čtenářky, pokorně se omlouvám. Chtěl jsem si pro jednou vyzkoušet, jak by mi to vymejšlení šlo. No nic moc, no. Jako autor erotické literatury se živit nebudu...

Ve skutečnosti jsme si hned na začátku vysvětlili svůj (negativní) vztah k sexu na prvním rande a pak už jsme mohli v klidu kecat. Teda, s vypitým sektem ona už zas tak moc nehlídala kvalitu pěnové přikrývky a já už zdaleka tak důkladně nekoukal do podlahy při dolejvání. Ale pohoda.

Byla praštěná skoro jako já. Konec konců, první rande ve vaně? VE VANĚ? Kdo to kdy slyšel? Hezká, milá, chytrá. Umí dobře vařit, má pěkný byt, slušnou práci. Zdravá, bezdětná, nezadaná. Jen mě nechce. Chjo. Každá žena má aspoň jedno drobné mínus. Prý jsme oba příliš... svérázní. Každý den spolu by byl boj. Možná. Možná ne.

Zase nic.


P.S.1 Už jsem dostal další tři nabídky na rande ve vaně. Co myslíte, drahé čtenářky, mám to zkusit? Nevzniká tady nějaká nová móda? A jednou prý jen v plavkách. Šlo by vůbec dělat ten sprchovej trik PŘES plavky?

P.S.2 Můj dvorní ilustrátor pán Žabka tentokrát nenamaloval žádnou abstrakci, ale ženu ve vaně. I s mojí rukou šmátralkou. Ta oranžová koule vpravo dole je prý můj portrét. Zezadu. Umělci!

 

P.S.3 Aktualizace po zveřejnění článku:  Vysoká čtenost, vysoká karma, bohatá diskuse, článek ve výběru redakce. Dotyčná dáma mi píše: "Tý vago jedna koupel a co to s lidma udělá, co? Skoro lituju, že jsme tam nenasekali nějakou fotku, to by byla popularitka. Co vymyslíme příště?"

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: -- RobertCZ | středa 2.9.2009 9:29 | karma článku: 41,17 | přečteno: 8205x
  • Další články autora

-- RobertCZ

Rozloučení s Čížkem aneb Pampelišky! Pampelišky!

Robert Čížek nás nečekaně navždy opustil ve čtvrtek 15.4.2010 v 23:10. Jeho přátelé a známí se můžou s ním naposledy rozloučit v Salmovské literární kavárně 14.5.2010 v 19:30.

28.4.2010 v 9:29 | Karma: 21,03 | Přečteno: 3919x | Diskuse| Hyde park

-- RobertCZ

Písničková narozeninová aneb jak jsem se učil akordy

Měl jsem zrovna sedmnácté narozeniny. Seděl jsem v kupé ve vlaku odněkud někam, žvýkal jsem svojí obvyklou cestovní svačinku (čabajku a čtvrtku chleba) a cvičil jsem do úmoru á mol a gé dur.

14.4.2010 v 9:29 | Karma: 19,84 | Přečteno: 3170x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

Pohlavní nemoci aneb všechno je jednou poprvé

Když od někoho v kanceláři chytíte chřipku, nijak silné emoce to u nikoho nevyvolá. Proč silné emoce vyvolávají zrovna nemoci pohlavní?

31.3.2010 v 9:29 | Karma: 40,61 | Přečteno: 9278x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

Když vaří Čížek aneb Bruce Willis kontra Winnetou

Závistlivě jsem si tuhle četl příspěvek páně Kroupy, jak potkal osobně Bruce Willise. Bruce Willis, můj favorit! Hrdina, co už třikrát vyvázl ze Smrticí pasti a kdo ví ještě odkud - no to už je teda něco! Chvíli jsem bílý od závisti přemýšlel, jak tohle trumfnout...

29.3.2010 v 9:29 | Karma: 26,94 | Přečteno: 2179x | Diskuse| Ostatní

-- RobertCZ

O hrozně prima holce, co nikdy nikomu neřekla - miluju tě

Přiznala se mi jednou, že nikdy žádnému muži neřekla "miluju tě". Ani jednou za celý život.

17.3.2010 v 11:29 | Karma: 28,83 | Přečteno: 3442x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Koho ještě zajímá? Trumpův soud jako reklama končí, demokraty neuspokojil

21. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Soudní proces s exprezidentem USA Donaldem Trumpem o údajné nelegálnosti úplatku pornoherečce...

iDNES Premium rozdává 1 000 Kč na letenky a čtení za 49 Kč na čtvrt roku

21. května 2024

K mimořádné nabídce na čtvrtletní předplatné za 49 korun teď iDNES Premium přidává ještě další...

Rusko si objednalo sabotáže v Polsku, devět lidí skončilo za mřížemi

20. května 2024  22:51

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4010x
Po nějakých 15ti letech manželství jsem se rozvedl a zjišťuji, že najít další manželku není tak úplně jednoduché - ani když se to dělá intenzivně a vědecky přes seznamky...