Závěrečná zpráva o výsledku vyšetřování nevěry paní M.K.

1 Sex bez erotického dusna je jako maďarský guláš bez pepře a bez papriky.  2 Krvavý biftek se nedá jíst každý den. 3 Spěchej, aby ti nic neuteklo, ale pomalu.

Vážený pane zákazníku,

ve věci nevěry Vaší manželky Magdalény Králové nar. 5.5. 1982, o které jsme Vás už telefonicky informovali, Vám nyní zasíláme závěrečnou zprávu zpracovanou s přispěním našich externích spolupracovníků z oboru psychologie, kriminalistiky, sociologie a klinické sexuologie. Proto se tato zpráva neomezuje pouze na výčet zjištěných detektivních faktů, ale věnuje se i příčinám, proč k mimomanželskému poměru ze strany Vaší manželky došlo. Nepíše se nám to lehce, ale hlavní příčinou je, že jste dlouhodobě nedokázal Vaši ženu intimně uspokojit a to i přes silné sexuální libido, kterým disponujete. I když náš spolupracující klinický sexuolog potvrdil Vaši záviděníhodnou potenci, tak právě tato Vaše přednost paradoxně okrádala Vaši půvabnou ženu o pocit, že je to ona, která zázračně rozžíná plamen Vaší touhy. Vy jste však svítil prakticky dvacet čtyři hodin denně, Lidově řečeno, každá sukně Vám byla dobrá. V sexuální oblasti jste tak připomínal jedlíka, kterému chutná cokoliv poživatelného, hlavně pak to, co není zapotřebí před jídlem dlouho rozbalovat. Vaše žena  tak nutně musela dospět k závěru, že na ni oceňujete hlavně schopnost bez zbytečných zdržovaček se co nejrychleji dostat do fyziologického stavu umožňujícího bezproblémový pohlavní styk.

Závažným varováním, že něco mezi vámi není v pořádku, byla vaše společná návštěva zábavného programu pořádaného Pražskou kulturní agenturou, jehož součástí bylo i striptýzové vystoupení. Zatímco Vás rozčilovalo, proč ta striptérka má zbytečně moc různých serepetiček na sobě a ještě dělá tolik cirátů, než si stáhne z ruky rukavičku a když už si začne rozepínat blůzku, zase si ji začne zapínat a všechno ji neskutečně dlouho trvá. Přitom jste si nevšiml, že Vaše žena sleduje celou produkci jako uhranutá.. Představovala si v tom okamžiku, že ona sama stojí místo svlékající se striptérky v světelném kuželu reflektoru hlazena obdivnými pohledy desítek párů dychtivých mužských očí vděčných za každý maličký kousek oblečení, z něhož se postupně vylupuje její ženská krása. Když jste se nakonec na ni podíval, s překvapením jste shledal v jejím lehce zrůžovělém obličeji stopy vzrušení. V duchu jste ji mylně podezříval z lesbických sklonů a dokonce jste ji to později i necitlivě řekl. To ovšem byla od Vás velká chyba.

Jak jsme usilovným pátráním zjistili, hra o Vaší čest a čest Vaší ženy započala koncem dubna. Ačkoliv se nám nepodařilo zjistit, jakým způsobem se Vaše paní seznámila s jistým panem J.S. ročník 1968, předpokládáme, že se tak stalo na sociálních sítích, jak už to v dnešní době bývá. Jedním jsme si však jisti. Pokud jde o pana J. S., do chvíle, než se s ním poprvé setkala v kavárně hotelu Slavia v Brně, vůbec nevěděla, jak vypadá. Když ho poprvé uviděla sedět u stolku s uvítací kyticí žlutých růží, nejspíše uvažovala o tom, že se obrátí na podpatku a rychle se vytratí ven. Pana J.S. lze charakterizovat jako pomenšího pána s ryšavými řídkými vlasy a pihatým obličejem, jak je u ryšavců obvyklé. Konstituce jeho těla potvrzuje správnost Darwinovy teorie o původu člověka z opice. S krátkýma nohama a vyklenutým hrudníkem připomíná dobře krmeného orangutana. V těchto kritických okamžicích chybělo velmi málo, aby se mu rozplynula životní šance získat dlouhonohou krasavici, o jaké se mu nezdávalo ani v těch nejodvážnějších snech. Asi by se tak stalo, kdyby se nestřetli pohledy. To, co vaši ženu pravděpodobně zastavilo, byl nelíčený obdiv, který v jeho očích zachytila. A tak nakonec, byť trochu váhavě, zamířila k malému kulatému stolku, kde na ni čekal.

Pan J.S. instinktivně odhadl, na kterou strunu v srdci Vaší ženy hrát. Zatímco vy jste k úspěchu u dívek a žen nepotřeboval vynaložit téměř žádné úsilí a po velmi krátké mezihře jste šel rychle do úspěšné koncovky, od přírody nepříliš vzhlednému J.S./pohříchu však sexuálně stejně náruživému jako jste Vy/ nezbývalo, než proniknout do tajů ženské duše. Nakonec se stal dokonalým znalcem a doslova virtuózem skvěle ovládajícím složitý, rozumem těžko uchopitelný, ale přesto nádherný, hudební nástroj . Ostatně ze zkušeností z naší detektivní praxe víme, že většina sňatkových podvodníků, ale i obyčejných svůdníků plenících do té doby spokojená manželství, jsou po výtce muži na první pohled nepříliš atraktivní, díky čemuž však vzbuzují důvěru žen a zvláště těch, které mají pocit, že jejich život není naplněn. Asi Vás to bude bolet, ale hned toto první setkání bylo pro Vaši ženu nevšedním zážitkem. Povídali si u kavárenského stolku skoro až do konce zavírací doby.. Jeho lichotky připomínající verše z filmů o Básnících na ni působily omamně jako zvuk píšťaly boha Pana.

Jejich třetí setkání se už odehrálo v bytě pana J.S. Vychlazené lehké bílé víno, tlumená hudba, skvostná večeře, nevtíravé chování J.S. a nevyslovená touha v jeho očích, to vše dohromady, zbavovalo Vaši ženu posledních vnitřních zábran. Možná si to ani neuvědomovala, ale vláčností pohybů svého těla a způsobem, jak si rukou probírala prameny svých rozpuštěných vlasů, posílala signály vybízející pana J.S. k činu. On však nechtěl nic uspěchat. Času bylo více než dost. Až později navrhl jednoduchou karetní hru. Ten, který prohrál jednotlivou hru, musel dát do banku nějaký fant. Věděl, že Vaše paní bude hrát tak, jak to viděla tenkrát při tom striptýzovém představení. Hra na fanty trvala víc než hodinu, ale noc byla ještě dlouhá. Z připojené fotodokumentace můžete vidět, že Vaše žena opustila dům pana J.S. až v ranních hodinách.

Je nám líto, že Vám nemůžeme podat příznivější zprávu. Přiloženou fakturu uhraďte prosím ve lhůtě čtrnácti dnů.

S úctou

PhDr. Jan Horák, vedoucí analytického oddělení

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vilém Ravek | pátek 1.4.2022 17:05 | karma článku: 21,21 | přečteno: 690x
  • Další články autora

Vilém Ravek

Krátké milostné utrpení mladého ragbisty

Ragby je hra barbarů hraná gentlemany, vysvětloval ji. Zeptala se ho, jak se takové gentlemanství projevuje. Třeba tak, že po zápase jdou oba soupeřící celky na společnou večeři. Říká se tomu třetí poločas, odpověděl.

10.5.2024 v 9:21 | Karma: 4,93 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Zahrajte si hru na Lojzu a Lízu a pak se polibte pod rozkvetlým stromem

Zahrát si hru na Lojzu a Lízu inspirovanou písní Michala Tučného a pak navrhnout polibek pod rozkvetlým májovým stromem není dobrý nápad.

4.5.2024 v 19:46 | Karma: 13,54 | Přečteno: 217x | Diskuse| Ostatní

Vilém Ravek

Role outsidera mě štve, ale role horkého favorita smrtelně děsí

V roli outsidera se mi ego rozpustí stejně rychle jako sněhulák na Štědrý den, ale v roli horkého favorita přijdu nejen o ego, ale i o zdravý rozum.

29.4.2024 v 18:55 | Karma: 15,21 | Přečteno: 243x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Že mi to sluší, mi řeknou jen ve vietnamském krámku s oděvy

Ve vietnamském obchůdku s oděvy je to fajn. Ať si u nich dám na sebe cokoliv, všechno mi prý sluší. Bohužel to kouzlo funguje jen v krámku. Když vyjdu ven, zázrak pomine.

22.4.2024 v 15:46 | Karma: 36,89 | Přečteno: 2770x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Hitler, manželé Stodolovi, Hojer a pak třeba zase Hitler

Když se podívám na přehled programů televizních stanic, připadám si jako policejní inspektor Trachta z filmu Rozpuštěný a vypuštěný při návštěvě kachní farmy. Jen místo samých kachen vidím samé Hitlery.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 22,79 | Přečteno: 578x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Koalice utne obstrukce. Chcete na hokej, to je celá pravda, řekla Schillerová

10. května 2024  5:43,  aktualizováno  14:20

Přímý přenos Vládní pětikoalice prosadila, že o návrhu opozice na vrácení návrhu na zavedení korespondenční...

Při výbuchu a požáru ve sklepě domu na Přerovsku se zranily dvě ženy

10. května 2024  14:15

Při explozi ve sklepě rodinného domu v Jezernici na Přerovsku se dopoledne zranily dvě ženy. Výbuch...

Rusko útočí na Ukrajinu z nového směru. Bránit Charkov zamířily posily

10. května 2024  12:40,  aktualizováno  14:05

Ruské jednotky se pokouší prolomit ukrajinskou obranu v pohraničí na severu Charkovské oblasti,...

Starší řidič oběma koly přejel ženu na přechodu, utrpěla mnohočetná zranění

10. května 2024  13:45

Starší řidič ve čtvrtek v Jeseníku vážně zranil ženu, která šla se psem po přechodu. Šofér ji...

  • Počet článků 286
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 1530x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik