Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viléme, tak teď jsem se fakt nasmála, díky! A taky jsem si uvědomila, že jsem nebyla dlouho nakupovat, měla bych se taky zastavit pro lichotky Jo, mimochodem, sluší ti to!

1 0
možnosti
Foto

Jani, ty se můžeš zastavit pro lichotky kdekoliv se ti zamane. Díky moc

0 0
možnosti
MP

Výborné, Viléme, zasmál jsem a uvědomil si, že to také znám. Vždycky si vzpomenu na jednu povídku od Zoščenka o chlapíkovi, který nemohl sehnat slušivé oblečení. Sháněl ho proto, že si všiml, že si ho ženy na ulici přestaly všímat. Končilo to tak, že se ho někde kvůli něčemu policajti zeptali na věk. A když si uvědomil tu málem trojmístnou číslici, přestal oblečení shánět. Ale to není ovšem náš případ

2 0
možnosti
Foto

Miroslave, také doufám, že nás dvou se to ještě netýká

1 0
možnosti
Foto

Hej, vystihol si to. U nás sú väčšinou čínske obchody nie vietnamské a predávajú slovenské predavačky. A odevy sú práve ako drahšie ako v akcii iných obchodov. Aj keď pôvod tovaru je niekedy ťažko vystopovateľný.

1 0
možnosti
Foto

Supr čtení, úplně se vidím .

1 0
možnosti
Foto

Pánovi moc slušet..ať si koupíš cokoliv, stačí řemínek na hodinky a možná i párátka

3 0
možnosti
Foto

..když už nekoupíš nic jiného, tak aspoň pochvalu

0 0
možnosti
MS

Kolegyně mojí tety (učitelka na střední škole) přišla jednou do práce viditelně smutná. Ptali se jí co se stalo. Vytáhla z tašky svetr a povídá s pláčem na krajíčku “koupila jsem si svetr”. Nechápali co je na tom špatného... tak jim povídá “byla jsem u Vietnamců a líbil se mi tam tenhle svetr, tak jsme si ho zkoušela a pan prodavač povídá, že mi sluší. Pak jsem si ale všimla, že svetr má díru. Povídám pánovi - ten svetr má díru. On na to - to ti nevadí. Tak jsem si ho koupila ...” 🤣 nikdo to nepochopil tehdy a nechápe dodnes, prostě jí řekl že to neva, tak ho vzala a pak se jí to rozleželo, ale reklamujte tam něco.

Od té doby s oblibou na nějakou výtku doma odpovídáme “to ti nevadí” 🙂

4 0
možnosti
Foto

Tak to je hodně zajímavý příběh

1 0
možnosti
Foto

Kamarád si chtěl na tržnici koupit u stánku bundu, která se mu docela líbila. Prodavač úslužně vybídl, ať ji hodí na sebe a vyzkouší. Pak běhal kolem něj do kolečka, usmíval se blaženě a několikrát zvolal: "Pán je feťák!"

11 0
možnosti
Foto

Hele, já tedy nejsem vietnamská obchodnice, tak chlapům normálně neříkám, že jim to sluší, ale s babami jsme si na srazu šuškaly, že ti to vážně sluší. Necourej za Vietnamkami, doraz na sraz!

6 0
možnosti
Foto

Kdyby byl ten sraz o týden později, tak neváhám ani vteřinu. Bohužel 1.6. fakt nemohu, což je mi upřímně líto

0 0
možnosti
Foto

Viléme, už dost dlouho běháš po tomhle světě, abys věděl, že u nás chlapů to není o slušení nýbrž o charismatu. A ten Ty rozhodně máš.

1 0
možnosti
Foto

Honzo, máš úplně pravdu

0 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 1556x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik