Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zrádce zůstane zrádcem

Při každém pohledu na svůj pracovní stůl, který zdobí česká a srbská vlaječka, se mi v mysli promítá ohavná zrada bývalé Topolánkovy vlády na bratrských Srbech. Zrada, která byla po Havlově „humanitárním bombardování“ další neodpustitelnou ranou do tváře srbského národa.

Kosovo bylo, je a vždy bude srbské!

Všichni dobře víme, jak si ministr zahraničí Schwarzenberg vydupal uznání samostatnosti Kosova. Narkostátu, vzniklého na zločinech, vraždách a obchodech s drogami. Státu, kde dnešní čelní představitelé a ministři ještě před pár lety v řadách teroristické Kosovské osvobozenecké armády vraždili nevinné Srby a ničili, bořili a pálili vše srbské, vše původní.

Ale uznání de iure samozřejmě nemá na svědomí pouze Schwarzenberg, sice vše zosnoval, nicméně většina členů tehdejší vlády jeho zrádný návrh ochotně podpořila. Nebudu tu spekulovat, jestli to dostal rozkazem při posledním setkání Bilderbegu či zda to udělal z přesvědčení a snahy zalíbit se „evropským vůdcům“. I když … málem bych zapomněl na třetí variantu. Možná to nikde nedostal rozkazem ani to nedělal z přesvědčení, ale z pouhého patolízalství a řiťolezectví. To ovšem na důsledcích nehraje žádnou roli.

Úlohou každého politika je povinnost zastávat a bránit zájmy svého národa a také národů, které nás nikdy nezradily, vždy stály při nás a v nouzi nám pomáhaly. Řeklo by se, že lidé poznali, jakou zrádcovskou vládu jsme to měli a „politiky“, kteří v ní byli, už nezvolí. Nestalo se tak. Že nenastala žádná změna postojů u zdegenerovaného Schwarzenberga a jemu podobných, není nikterak překvapující. Co mě udivuje, je fakt, že voliči nezměnili postoje právě k těmto „politikům“.

Nyní k jádru věci a důvodu proč píši o Kosovu. Pro objasnění myslím postačí citace následujícího novinového titulku: „Schwarzenberg nabídl Kosovu pomoc se vstupem do EU“. Dokonce prý na setkání s kosovským ministrem pro evropskou integraci (zajímavé jaké „potřebné“ posty si ti kosovští vrahové vytvořili) plánovali bilaterální spolupráci a rozšíření spolupráce obchodní. Nevím, jestli dříve křičet, brečet nebo nadávat. Je mi špatně. Špatně od žaludku i od srdce.

Tak my budeme rozvíjet úzkou obchodní spolupráci s teroristickým státem, jemuž vládnou zločinci a vrazi. Jak bude ta spolupráce vypadat? Budeme od nich nakupovat drogy nebo lidské orgány z unesených Srbů a na oplátku jim prodávat zbraně? A abych neopomněl. Není tomu tak dávno, co se v některých médiích objevila zpráva, že kosovští teroristé kupčili i s orgány Čechů, kteří byli uneseni při pomoci srbským bratrům. Teď už vážně nevím, co říct. Je mi dvojnásob nevolno.

Bratři, je-li to možné, odpusťte nám to…

Článek byl publikován na webu ČESKÉHO HNUTÍ ZA NÁRODNÍ JEDNOTU

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radim Panenka | pátek 1.10.2010 20:27 | karma článku: 32,46 | přečteno: 2057x
  • Další články autora

Radim Panenka

Účastnil jsem se přednášky o holocaustu. Jsem popírač?

Nebo také – byl jsem v kině na filmu Kmotr. Jsem proto mafián? Několikrát jsem navštívil mešitu, znamená to, že jsem muslim? Tímhle způsobem bych mohl pokračovat vskutku dlouho, tak dlouho, že by vás to ani nebavilo číst. Teď se ale dostanu k té hlavní otázce, kvůli které tento článek vůbec vznikl. Účastnil jsem se přednášky o českém protižidovství. Musí to tedy znamenat, že jsem antisemita (neonacista, neofašista, paleofašista, protofašista, totalitní demagog, fašizující maloměšťák a extrémista)?

17.5.2011 v 16:45 | Karma: 20,18 | Přečteno: 2362x | Politika

Radim Panenka

Krajské zastupitelstvo o mešitě v Hradci Králové

Na posledním jednání zastupitelstva Královéhradeckého kraje se kromě běžných témat zabrousilo i do problematiky, která patří v posledním půl roce v Hradci Králové jednomu z hlavních témat. V závěrečné diskusi totiž s příspěvkem vystoupil Valentin Kusák, který začal proti záměru místních muslimů na zbudování islámského centra s mešitou nesouhlasně vystupovat jako první.

9.5.2011 v 12:11 | Karma: 19,34 | Přečteno: 1968x | Politika

Radim Panenka

President pomohl k řešení krize a troubové z prolhaných médií mlčí

Vážné věci se nemají řešit s horkou hlavou. Známé pravdivé tvrzení, které se vypráví a používá dennodenně. Stejně tak jako se ho držíte vy nebo já, držel se ho i president Václav Klaus ve chvíli, kdy k němu na Hrad přispěchal ministerský předseda s tím, že musí honem honem odvolat ministra vnitra, školství a přijmout rezignaci ministra dopravy. Václav Klaus tehdy jasně řekl, že než tak učiní, bude od premiéra chtít plán dalšího vývoje ve vládě. A jakoby president při té tiskové konferenci tušil, co může tohle prohlášení u některých lidí vyvolat. Záměrně tenkrát zdůraznil, že rozhodně ministry neodmítá odvolat, nýbrž do doby NEŽ ten krok podnikne, chce záruky, že nenastane bezvládí.

29.4.2011 v 18:31 | Karma: 29,50 | Přečteno: 2182x | Politika

Radim Panenka

Národní skvosty uprostřed Musea království Českého

Do okamžiku, než se historická budova Národního musea v čele Václavského náměstí uzavře před dlouho plánovou a hlavně žalostně potřebnou celkovou rekonstrukcí zbývá jen okolo dvou měsíců. Po osmém červenci bude tento památník národní hrdosti Čechů, Moravanů a Slezanů na pět let pro návštěvníky uzavřen.

26.4.2011 v 21:46 | Karma: 7,14 | Přečteno: 830x | Kultura

Radim Panenka

Islamizace jako konspirační teorie?

Velkou shodou náhod jsem na poslední chvíli narazil na informaci, že se bude v Hradci Králové konat diskuse na téma případného vzniku mešity. V současné době bychom jen stěží ve městě našli žhavější téma, které tolik hýbe veřejným míněním. Na akci jsem se tedy bez váhání vypravil. Navíc se v Hradci již beseda na stejné téma konala v únoru, kam tehdy přišlo více než sto lidí, kteří se většinově shodli, že žádnou mešitu ani islámské centrum ve městě nechtějí. O to víc jsem byl napjatý, jací diskutující zde vystoupí, kolik přijde lidí a jaký bude závěr diskuse.

12.4.2011 v 12:02 | Karma: 31,80 | Přečteno: 1744x | Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Fotbalový zápas se dohrál noži. Další důkaz, jak války klanů sužují Německo

14. května 2024

Premium Tam, kde kdysi přilétla nějaká ta rána pěstí, se dnes střílí. Řeč je o okresním fotbale v Německu,...

Chybí důležitý lék na astma, i kvůli ceně. Kdo koho vydírá? přou se lidé

14. května 2024

Premium Češi s astmatem, alergií či chronickou obstrukční plicní nemocí složitě shánějí lék ve spreji...

Na Ukrajině se už vykládá pomoc z amerického miliardového balíku

13. května 2024  22:27

Americká vojenská pomoc pro Ukrajinu v rámci balíku, který Kongres schválil koncem dubna, již...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  21:35

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...