Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Šílená Gajdůšková navrhuje za prezidenty vlastizrádce!

Jedna paní povídala, že dobrým prezidentem republiky by prý byl Vladimír Špidla nebo Pavel Rychetský, nechvalně známý předseda Ústavního soudu. Ale pozor, nesmějte se, to neřekla nějaká pouliční drbna (i když já bych ji tak s klidem nazval), ale senátorka za ČSSD Alena Gajdůšková.

Gajdůšková také osnovala možné odvolání V. Klause z funkce.
Ti, kteří ji trošku znají se možná i přesto smějí. Problém je v tom, že ta paní je senátorkou a spousty, řekněme politicky nepříliš gramotných, mohou její slova vnímat vážně. A tady nám nastává onen problém. Lidé si řeknou, je to senátorka a zřejmě vážená, jelikož je v médiích často, tak to asi bude mít pravdu.
Je nanejvýš příhodné zrekapitulovat si dostupné informace o zmíněných „kandidátech“. Vladimír Špidla, bývalý premiér. Bohužel premiér, Bohu dík bývalý. Člověk, který svým ovlivňováním, intrikařením a protiústavní (!) jednostranně zaměřenou vládní kampaní dostrkal Českou republiku do Evropské unie. Všichni si dobře pamatujeme srdceryvné a úpěnlivé výzvy k občanům, nebudeme-li hlasovat v referendu pro vstup do EU, tak se staneme pátým kolem u vozu, těmi posledními v Evropě, že kolem nás všichni postaví dálnice a kdoví jestli ne vysoké betonové zdi. Věřím, že za tak sprosté lži bude tento člověk jednou spravedlivě souzen za vlastizradu!
Gajdůšková také jistě použije argument, že je Špidla úspěšným politikem, který nás reprezentoval v nejvyšším orgánu EU, Evropské komisi. Vynechám-li fakt, že členové komise ani v nejmenším nereprezentují své země, naopak, musí se chovat striktně nezaujatě a slepě šířit unijní politiku všemi proudy, tak kde se vlastně onen Špidla, který byl pověstný svými „ksichty“ a téměř vždy čouhající košilí z kalhot obleku, vzal v Bruselu? Nebylo to jeho úspěchy, ale naopak neúspěchy a průšvihy. Byl tam uklizen jeho nástupcem ve funkci premiéra Stanislavem Grossem, který jen tak mimochodem hned potom, co se stal za zvláštních okolností stamilionářem, ochotně opustil politiku.
To bychom měli jednoho potencionálního prezidenta. A druhý? Pavel Rychetský, dnes předseda Ústavního soudu České republiky. Té samé republiky, která má uzákoněn odpor ke komunistickému režimu a přitom samotný Rychetský byl jakožto člen KSČ tomuto režimu přisluhovačem! Navíc, přisluhovat režimům dělá patrně Rychetskému radost, jelikož ochotně slouží i současnému režimu bruselskému, když Ústavním soudem protlačil Lisabonskou smlouvu s tvrzením, že neodporuje Ústavě republiky. Česká ústava říká, že nelze předávat pravomoci národních orgánů států na mezinárodní organizace bez předchozího souhlasu parlamentu. Lisabonská smlouva naopak zajišťuje, že si Brusel smí další pravomoci vzít bez takového souhlasu. Dle Rychetského si to neodporuje.
Takoví jsou prosím kandidáti na prezidenta v představách paní senátorky Gajdůškové. Při střízlivém uvažování víme, že se skutečnými kandidáty stanou jen stěží. Doufejme, protože v naší současné vrcholné politice je možné ledasco. Za poslední léta by nám k sečtení vlastizrádců nestačily ani prsty na všech končetinách.
Publikováno na weu Českého hnutí za národní jednotu

Autor: Radim Panenka | pondělí 3.1.2011 16:38 | karma článku: 33,71 | přečteno: 2226x
  • Další články autora

Radim Panenka

Účastnil jsem se přednášky o holocaustu. Jsem popírač?

Nebo také – byl jsem v kině na filmu Kmotr. Jsem proto mafián? Několikrát jsem navštívil mešitu, znamená to, že jsem muslim? Tímhle způsobem bych mohl pokračovat vskutku dlouho, tak dlouho, že by vás to ani nebavilo číst. Teď se ale dostanu k té hlavní otázce, kvůli které tento článek vůbec vznikl. Účastnil jsem se přednášky o českém protižidovství. Musí to tedy znamenat, že jsem antisemita (neonacista, neofašista, paleofašista, protofašista, totalitní demagog, fašizující maloměšťák a extrémista)?

17.5.2011 v 16:45 | Karma: 20,18 | Přečteno: 2362x | Politika

Radim Panenka

Krajské zastupitelstvo o mešitě v Hradci Králové

Na posledním jednání zastupitelstva Královéhradeckého kraje se kromě běžných témat zabrousilo i do problematiky, která patří v posledním půl roce v Hradci Králové jednomu z hlavních témat. V závěrečné diskusi totiž s příspěvkem vystoupil Valentin Kusák, který začal proti záměru místních muslimů na zbudování islámského centra s mešitou nesouhlasně vystupovat jako první.

9.5.2011 v 12:11 | Karma: 19,34 | Přečteno: 1968x | Politika

Radim Panenka

President pomohl k řešení krize a troubové z prolhaných médií mlčí

Vážné věci se nemají řešit s horkou hlavou. Známé pravdivé tvrzení, které se vypráví a používá dennodenně. Stejně tak jako se ho držíte vy nebo já, držel se ho i president Václav Klaus ve chvíli, kdy k němu na Hrad přispěchal ministerský předseda s tím, že musí honem honem odvolat ministra vnitra, školství a přijmout rezignaci ministra dopravy. Václav Klaus tehdy jasně řekl, že než tak učiní, bude od premiéra chtít plán dalšího vývoje ve vládě. A jakoby president při té tiskové konferenci tušil, co může tohle prohlášení u některých lidí vyvolat. Záměrně tenkrát zdůraznil, že rozhodně ministry neodmítá odvolat, nýbrž do doby NEŽ ten krok podnikne, chce záruky, že nenastane bezvládí.

29.4.2011 v 18:31 | Karma: 29,50 | Přečteno: 2182x | Politika

Radim Panenka

Národní skvosty uprostřed Musea království Českého

Do okamžiku, než se historická budova Národního musea v čele Václavského náměstí uzavře před dlouho plánovou a hlavně žalostně potřebnou celkovou rekonstrukcí zbývá jen okolo dvou měsíců. Po osmém červenci bude tento památník národní hrdosti Čechů, Moravanů a Slezanů na pět let pro návštěvníky uzavřen.

26.4.2011 v 21:46 | Karma: 7,14 | Přečteno: 830x | Kultura

Radim Panenka

Islamizace jako konspirační teorie?

Velkou shodou náhod jsem na poslední chvíli narazil na informaci, že se bude v Hradci Králové konat diskuse na téma případného vzniku mešity. V současné době bychom jen stěží ve městě našli žhavější téma, které tolik hýbe veřejným míněním. Na akci jsem se tedy bez váhání vypravil. Navíc se v Hradci již beseda na stejné téma konala v únoru, kam tehdy přišlo více než sto lidí, kteří se většinově shodli, že žádnou mešitu ani islámské centrum ve městě nechtějí. O to víc jsem byl napjatý, jací diskutující zde vystoupí, kolik přijde lidí a jaký bude závěr diskuse.

12.4.2011 v 12:02 | Karma: 31,80 | Přečteno: 1744x | Politika
  • Nejčtenější

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Turek pod tlakem. Promazal sítě, ruší debaty. Zdviženou pravici řeší policie

6. června 2024  14:28,  aktualizováno  16:45

Lídr kandidátky Přísahy a Motoristů sobě Filip Turek se nezúčastní posledních debat před...

Zelenskému se hroutí mírový summit. Spojenectví s USA dostává trhliny

3. června 2024  17:52,  aktualizováno  20:53

Nedorazí ani Číňané, ani Saúdové. Z očekávaného mírového summitu ve Švýcarsku se omluvilo několik...

Šofér kamionu mohl do aut na D1 najet úmyslně. Pak znovu boural v kradeném voze

5. června 2024  8:26,  aktualizováno  15:10

Nehoda desítky aut omezila dnes ve směru na Prahu dopravu na 196. kilometru dálnice D1 v Brně....

Sečteno, Češi mají nové europoslance. Výsledky ale budou až v neděli večer

8. června 2024  6:52,  aktualizováno  20:46

Sledujeme online Hlasování v českých volbách do Evropského parlamentu, které byly v pořadí páté, skončilo v sobotu...

Na rakovinu přijdou dřív, než propukne. Vědci testují novou metodu i léčbu

8. června 2024

Premium Vzniku rakoviny by mohlo být možné zabránit ještě předtím, než se zhoubné buňky začnou tvořit....

Servis gripenů bude stát miliardy. Před příletem F-35 musí na dvě generálky

8. června 2024

Česká republika má ze Švédska v pronájmu čtrnáct stíhacích letounů JAS-39 Gripen. Stávající smlouva...

AI se jmenuje Helena a chce penis. Důvěřivcům na sítích zařídí viry a dluhy

8. června 2024

Takzvané romantické podvody, kdy bývají z oběti manipulací vymámeny až miliony korun, nyní...