Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hnutí za pravdu o 911 se soudí s britskou BBC

Někomu bude možná popisovaná událost připadat jako bezvýznamně drobný pokus těch choromyslných blouznivců co si dovolují  zpochybňovat oficiální verze událostí z 11. září 2001. Přesto se může jednat o pověstný kamínek, který spustí lavinu. Všichni aktivisté, kteří bojují za to, aby byla zveřejněna pravda o události, která tak intenzivně již 12.rokem ovlivňuje životy lidí na celé planetě, zasluhují respekt. Jejich boj je ultimátním bojem za lidskou svobodu.

Útok na WTC spáchaly síly napojené na tajné služby a vládu USA.

Průlomem by se paradoxně mohlo stát soudní jednání ohledně neplacení koncesionářských poplatků britské BBC. Soud proběhne v malém městečku Horsham ve Velké Británii 25. února. Oficiální média o události samozřejmě zarytě mlčí, protože takovéto informace jejich majitelům pramálo slouží a nabourávají pečlivě vytvářený pokřivený virtuální obraz skutečného světa. Proč právě BBC? BBC je  z titulu svých zakládacích dokumentů – Královské chartě a dohodě (Royal Charter and Agreement) povinna poskytovat koncesionářům pravdivé, přesné a nestranné informace. Tato povinnost byla podle aktivistů porušena odvysíláním dvou dokumentů „9/11: putování za spiknutím“( 9/11: Conspiracy Road Trip)“ a „Spisy o spiknutí: Deset let od 9/11 (The Conspiracy Files: 9/11 Ten Years On)“. Aktivisté po odvysílání obeslali BBC se stížností ohledně nepřesnosti a neobjektivnosti těchto dokumentů. Zároveň se k nim přidala organizace architektů a inženýrů ze Spojených Států AE911 Truth, která BBC poskytla vědecké důkazy podporující uvedenou stížnost. Dále 300 signatářů této organizace odeslalo do BBC osobní dopisy, ve kterých ji žádá o odvysílání zaslaných důkazů. Tento tlak na BBC trval celých 16 měsíců. BBC však na tyto podněty nereagovala.

Následoval tedy další impuls k vývoji této záležitosti, který dal dokumentarista Tony Rooke, když odmítl zaplatit koncesionářský poplatek na základě odstavce 15 zákona Spojeného království o terorizmu z roku 2000, který v paragrafu 3 říká, že je „porušením zákona poskytovat finanční prostředky, je-li důvod se domnívat, že tyto prostředky mohou být použity pro účely terorismu“. Tony tvrdí, že ignorováním vědeckých důkazů a aktivní snahou diskreditovat jedince, kteří se snaží s těmito důkazy seznámit veřejnost, poskytuje BBC krytí a stává se tak potenciálním podporovatelem těch teroristických složek, které se na událostech 11.září určitým způsobem podílely, ale nebyly dosud identifikovány ani pohnány k odpovědnosti.

Na Tonyho byla podána žaloba za trestný čin neplacení poplatků, proti níž ale podal k soudu námitku a dosáhl tříhodinového slyšení u Magistrátního soudu, během něhož může předložit důkazy na podporu svého stanoviska a proti obvinění z činu, kvůli němuž byl zažalován.

Tony dal dohromady úctyhodný tým, který bude předkládat důkazy. Jeho členy jsou například:

Niels Harrit, dánský vědec, profesor chemie na universitě v Kodani, který prokázal přitomnost zreagovaných a nezreagovaných částic high-tech výbušniny zvané nanotermit v prachu zřícených budov WTC. Nanotermit se používá například k explozivnímu řezání kovů a byl použit k řízené demolici Světového obchodního centra. BBC s profesorem Harritem v minulosti vedla interview s cílem jej a jeho nezvratné důkazy zdiskreditovat. Tým profesora Harita však zdokumentoval celý proces přípravy a průběhu interview, včetně komunikace před a po interview, takže existuje obrazový důkaz nehorázné manipulace a nepřístojného chování redaktora BBC (http://www.youtube.com/watch?v=xbbyGP9v1S4 ).

Tony Farrel, je bývalý bezpečnostní analytik policejního oddělení v Jižním Yorkshire. Tony byl vyhozen v roce 2010 z práce, protože se cítil povinován svému svědomí sdělit ve služební zprávě svá zjištění. Ve své podrobné analýze o útocích 911 a bombovém útoku na Londýnskou veřejnou dopravu 7.7. 2005 identifikuje jako původce nikoli islámské extremisty, ale interní složky britských a amerických vládnoucích kruhů. Svůj vyhazov napadl u mezinárodního soudu a stal se aktivistou za pravdu o 911.

Dalšími členy Tonyho týmu jsou např.

Ray Savage – bývalý důstojník protiteroristického oddělení policie

Dwain Deets – bývalý ředitel Leteckých vesmírných projektů NASA

Erik Lawyer – zakladatel hnutí Hasiči za pravdu o 9/11

Jake Jacobs – bývalý linkový pilot US airlines a člen hnutí Piloti za pravdu o 9/11

Richard Gage – architekt, zakladatel hnutí Architekti a inženýři za pravdu o 9/11

Všichni, kterým záleží na vyšetření největší operace pod falešnou vlajkou  od zamlčení informací o chystaném útoku na Pearl Harbor americkým prezidentem F. D. Roosveletem, který měl srovnatelné množství obětí jako útok na WTC, držme palce našim statečným přátelům ve Velké Británii. 25.února 2013 v 10 hodin GMT (tj. 11:00 hodin středoevropského času CET) Horsham, West Sussex, Anglie.

Zdroj: http://www.globalresearch.ca/the-911-truth-movement-goes-to-court-in-the-uk/5323188

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 22.2.2013 13:50 | karma článku: 20,43 | přečteno: 1328x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

„Podívejte, vychází Země!“ Fotografie z Apolla 8 změnila lidstvu pohled na svět

15. května 2024

Seriál Země jako nádherné a životem překypující umělecké dílo uprostřed nicoty. Přesně tak zachytili naši...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik