Hnutí za pravdu o 911 se soudí s britskou BBC

Někomu bude možná popisovaná událost připadat jako bezvýznamně drobný pokus těch choromyslných blouznivců co si dovolují  zpochybňovat oficiální verze událostí z 11. září 2001. Přesto se může jednat o pověstný kamínek, který spustí lavinu. Všichni aktivisté, kteří bojují za to, aby byla zveřejněna pravda o události, která tak intenzivně již 12.rokem ovlivňuje životy lidí na celé planetě, zasluhují respekt. Jejich boj je ultimátním bojem za lidskou svobodu.

Útok na WTC spáchaly síly napojené na tajné služby a vládu USA.

Průlomem by se paradoxně mohlo stát soudní jednání ohledně neplacení koncesionářských poplatků britské BBC. Soud proběhne v malém městečku Horsham ve Velké Británii 25. února. Oficiální média o události samozřejmě zarytě mlčí, protože takovéto informace jejich majitelům pramálo slouží a nabourávají pečlivě vytvářený pokřivený virtuální obraz skutečného světa. Proč právě BBC? BBC je  z titulu svých zakládacích dokumentů – Královské chartě a dohodě (Royal Charter and Agreement) povinna poskytovat koncesionářům pravdivé, přesné a nestranné informace. Tato povinnost byla podle aktivistů porušena odvysíláním dvou dokumentů „9/11: putování za spiknutím“( 9/11: Conspiracy Road Trip)“ a „Spisy o spiknutí: Deset let od 9/11 (The Conspiracy Files: 9/11 Ten Years On)“. Aktivisté po odvysílání obeslali BBC se stížností ohledně nepřesnosti a neobjektivnosti těchto dokumentů. Zároveň se k nim přidala organizace architektů a inženýrů ze Spojených Států AE911 Truth, která BBC poskytla vědecké důkazy podporující uvedenou stížnost. Dále 300 signatářů této organizace odeslalo do BBC osobní dopisy, ve kterých ji žádá o odvysílání zaslaných důkazů. Tento tlak na BBC trval celých 16 měsíců. BBC však na tyto podněty nereagovala.

Následoval tedy další impuls k vývoji této záležitosti, který dal dokumentarista Tony Rooke, když odmítl zaplatit koncesionářský poplatek na základě odstavce 15 zákona Spojeného království o terorizmu z roku 2000, který v paragrafu 3 říká, že je „porušením zákona poskytovat finanční prostředky, je-li důvod se domnívat, že tyto prostředky mohou být použity pro účely terorismu“. Tony tvrdí, že ignorováním vědeckých důkazů a aktivní snahou diskreditovat jedince, kteří se snaží s těmito důkazy seznámit veřejnost, poskytuje BBC krytí a stává se tak potenciálním podporovatelem těch teroristických složek, které se na událostech 11.září určitým způsobem podílely, ale nebyly dosud identifikovány ani pohnány k odpovědnosti.

Na Tonyho byla podána žaloba za trestný čin neplacení poplatků, proti níž ale podal k soudu námitku a dosáhl tříhodinového slyšení u Magistrátního soudu, během něhož může předložit důkazy na podporu svého stanoviska a proti obvinění z činu, kvůli němuž byl zažalován.

Tony dal dohromady úctyhodný tým, který bude předkládat důkazy. Jeho členy jsou například:

Niels Harrit, dánský vědec, profesor chemie na universitě v Kodani, který prokázal přitomnost zreagovaných a nezreagovaných částic high-tech výbušniny zvané nanotermit v prachu zřícených budov WTC. Nanotermit se používá například k explozivnímu řezání kovů a byl použit k řízené demolici Světového obchodního centra. BBC s profesorem Harritem v minulosti vedla interview s cílem jej a jeho nezvratné důkazy zdiskreditovat. Tým profesora Harita však zdokumentoval celý proces přípravy a průběhu interview, včetně komunikace před a po interview, takže existuje obrazový důkaz nehorázné manipulace a nepřístojného chování redaktora BBC (http://www.youtube.com/watch?v=xbbyGP9v1S4 ).

Tony Farrel, je bývalý bezpečnostní analytik policejního oddělení v Jižním Yorkshire. Tony byl vyhozen v roce 2010 z práce, protože se cítil povinován svému svědomí sdělit ve služební zprávě svá zjištění. Ve své podrobné analýze o útocích 911 a bombovém útoku na Londýnskou veřejnou dopravu 7.7. 2005 identifikuje jako původce nikoli islámské extremisty, ale interní složky britských a amerických vládnoucích kruhů. Svůj vyhazov napadl u mezinárodního soudu a stal se aktivistou za pravdu o 911.

Dalšími členy Tonyho týmu jsou např.

Ray Savage – bývalý důstojník protiteroristického oddělení policie

Dwain Deets – bývalý ředitel Leteckých vesmírných projektů NASA

Erik Lawyer – zakladatel hnutí Hasiči za pravdu o 9/11

Jake Jacobs – bývalý linkový pilot US airlines a člen hnutí Piloti za pravdu o 9/11

Richard Gage – architekt, zakladatel hnutí Architekti a inženýři za pravdu o 9/11

Všichni, kterým záleží na vyšetření největší operace pod falešnou vlajkou  od zamlčení informací o chystaném útoku na Pearl Harbor americkým prezidentem F. D. Roosveletem, který měl srovnatelné množství obětí jako útok na WTC, držme palce našim statečným přátelům ve Velké Británii. 25.února 2013 v 10 hodin GMT (tj. 11:00 hodin středoevropského času CET) Horsham, West Sussex, Anglie.

Zdroj: http://www.globalresearch.ca/the-911-truth-movement-goes-to-court-in-the-uk/5323188

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 22.2.2013 13:50 | karma článku: 20,43 | přečteno: 1329x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88