Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Je zajímavé, jak zastánci všech těchto fantasmagorií při jejich obhajobě vždy absolutně vypnou mozek a potlačí veškerý selský rozum. Kdysi jsem měl možnost mluvit s jedním člověkem z BIS.  

Vy si myslíte, že se někde sejde pár lidí a šéf jim řekne „pánové máme za úkol vyhodit do vzduchu WTC“ a oni „jistě šéfe, provedeme“? To by byla monstr akce. To není žádný atentát na Fidela. V jakékoliv tajné službě existuje byrokratická mašinerie. Sice tajná, ale pořád písemná. To není špionážní film, kde si nějaká „zlá parta“ dělá co chce. Každý by si chtěl krýt záda, ten by chtěl písemný rozkaz od toho, různé složky spolu soupeří, různí šéfové jdou proti sobě, takže taková informace na konkurenta by pro ně měla cenu zlata, atd. Navíc by to byla logisticky strašně náročná akce, do které by muselo být zasvěceno (nebo alespoň tušit) stovky lidí, kdy se může pokazit tisíce drobností.

Druhá věc je, že všechny tajné služby jsou samozřejmě infiltrované různými agenty a v současném světě neexistuje cennější informace mezi tajnými službami, než je případ WTC. Při představě, jakou cenu by takový skutečný důkaz měl pro nějakou arabskou, např. iránskou rozvědku, by šlo všechno úplně stranou. Každá taková rozvědka by klidně obětovala celou síť těchto agentů, pro tento jediný důkaz. Jediný důkaz by skutečně zahýbal celým světem. A nic. Bylo to prostě tak bezchybně a supertajně provedený.

To je prostě jedno k druhému.

5 3
možnosti
LF

V podstatě se nic zvláštního nestalo. Jen letadlo proletělo Pentagonem a vypařilo se. Další spadlo do pole a taky se skoro celé vypařilo. Jo, a potom se ještě do základů rozpadlo celé Světové obchodní Centrum po nárazu dvou letadel do Věží. Takže nic pozoruhodného a co ten další barák WTC7 ? Ten potom pozdě odpoledne taky celý zkolaboval během 7 sekund. Jak je vidět, nic moc se nestalo, nuda.

-

Zeitgeist 11.září 2001 cz titulky

http://www.youtube.com/watch?v=UEBt2LtixME

2 4
možnosti
JM

V podstatě s vámi souhlasím, Lukáši, jen vám doporučím, dohledejte si jiné filmy na toto téma, Zeitgeist je nebezpečná novobolševická ideologie, zejména druhý a třetí díl.  Doporučuji spíše Zero-Investigation 911, Blueprint for truth 911, 911 mysteries. Je toho dost, vše se dá najít s titulkama a je to specializováno na 911, což Zeitgeist není.

2 4
možnosti
Foto

Zlatá Bostlová.

4 1
možnosti
MK

Kdysi mě jeden vykuk přesvědčoval o tom, že CIA zbořila budovu WTC 7 proto, že tam měla plno nebezpečného materiálu, počítačů a jiných důkazů, dle zastánců konspiračních teorií je asi nejlepším způsobem likvidace dat z počítače vyhození do vzduchu baráku, kde se příslušný stroj nalézá.

6 2
možnosti
PN

Dříve bludy šířila církev, teď jsou to konspirační teorie. Elvis žije, Rath je nevinný, CIA ovládají mimozemšťané atd. :-P;-D

4 3
možnosti
JS

Nesrovnávejte nesmysly typu Elvise s vědecky podloženými teoriemi typu Pravda o 11. září.

2 4
možnosti
JL

No čekám nějaký šalamounský rozsudek.

5 0
možnosti

J71a26n 54Č11e80k72a30l

22. 2. 2013 14:09

Jasně... v našem světě, kde se neutají ani velikost tvar rohožky přede dveřmi milenky nějakého politika, se naopak utají výcvik 16ti nebo kolika sebevrahů, ochotných pro větší slávu Ameriky zabít tisíce svých spoluobčanů... Tady si někdo zase zapomněl vzít prášky...

6 4
možnosti
LF

Tohle byla psychologická operace, kterou provedly speciální vojenské jednotky. Pro běžného člověka je to neuvěřitelné, ale když potom nahlédne do některých obdobných odtajněných scénářů, tak už to až tak neuvěřitelné není.

-

http://cs.wikipedia.org/wiki/Operace_Northwoods

Operace Northwoods je název tajného dokumentu, který vytvořil americký generální štáb USA v roce 1962. Dokument obsahoval návrh vojenské operace, iniciované armádou Spojených států. 13. března 1962 jej ministru obrany Robertu McNamarovi předložil předseda sboru náčelníků štábů, Lyman Lemnitzer. McNamara tento návrh ovšem zamítl. Plán viděl i prezident John F. Kennedy,[1], osobně ho zamítl a navíc zbavil Lemnitzera velení. Operace Northwoods nebyla nikdy realizována. Po čtyřiceti letech byly její plány odtajněny.

1 4
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik