Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Fatboy (4) - Po týdnu

Tak mám za sebou první týden. Už jsem v životě zhubl celkem dost, ale nikdy ne takhle organizovaně. Zase se mi potvrzuje, že každé hubnutí je úplně jiné a jediné co má každé hubnutí společné je, že je to zkrátka práce a nepohodlí. :-) Ale jinak se cítím fantasticky. Je mi lehce, více se usmívám, málo co mě rozhází. Prostě paráda! :-)

Asi nejvíc deprimující je, když si vzpomenu, jak snadné je přibírat. Hoooodně jíst a vůbec se nehýbat a výsledek je tak krásně hmatatelný už za pár hodin. Tak proč je to hubnutí tak těžké?!?! :-)

Takže výsledkem mého snažení jsou přesně dva kilogramy za týden. Což není špatné, ale pocitově mi to přijde jako hrozně málo. Sakra, proč to není 10, nebo alespoň 5 kilo!? Až se tomu musím smát. :-)

Takže co dělám. Hlídám si jídlo, hlavně jeho množství, četnost a rychlost s jakou ho jím. Celkem se mi daří jíst 5x až 6x za den. Co mě překvapilo, kolikrát za den mám chuť udělat „jednu jedinou“ výjimku. Každou chvíli někde potkám nějaký koláček, nebo jinou laskominu. Vůbec jsem si neuvědomoval, kolik toho sezobu během dne. Hrůůza!

Další věc je pohyb. Ode dneška jsem začal chodit do práce pěšky, takže výsledky se pochlubím až příští týden, minulý týden jsem se snažil taky chodit a k tomu jsem byl 2x na poweyoze a v sobotu ráno jsem zkusil Zumbu. To byla veliká legrace. Hlavně okolí se asi dobře bavilo. :-D

Věděl jsem, že jídlo nebude problém. Což se nepotvrdilo. Jídlo je problém. Musím dopředu plánovat a držet se na uzdě, když lidé kolem se ládují. Na víc, v neděli jsem se probudil s hroznou chutí na sladké. Doufal jsem, že to překonám, ale nějak se to nedařilo. Nakonec jsem si večer dal pohár z jáhelné kaše, rozdušených jablek a trochu vanilkového provamelu. A bylo po problému.

Tušil jsem, že pohyb bude problém a je. Kolik mi dá práce se dokopat k nějakému pohybu je přímo ostudné. Jak je možné, že jsem tak zlenivěl? Kamarádi si ze mě utahují, že je to věkem. Tak tohle se opravdu musí změnit! Velikou legraci jsem zažil na Zumbě. Byl jsem tam úplně mimo, ale myslím, že v této fázi, je to velmi zajímavý sport a rozhodně ho budu zkoušet dál.

Co mě mile překvapil je alkohol. Byl jsem přesvědčený, že mi večerních pár sklenek vína bude chybět a zatím nic. Tak z toho mám velikou radost. Občas mi chybí ten rituál, ale to zvládám bez větších problémů.

Ze zkušenosti vím, že co funguje teď, za pár týdnů fungovat přestane, tak mám na sebe připravené další sporty. Hlavně in line brusle, kolo, možná i spinning a yogu. Každý úplněk bych rád držel jednodenní půst na vyčištění a časem bych rád přešel na přirozeně bezlepkovou stravu.

Protože mě systém iDnes nechce pustit odpovídat vám na vaše komentáře, že prý mám málo bodů, či co, tak musím tady.

Na výlet pojedu kamkoli, ale já sám žiji v Mladé Boleslavi.

Jídelna, do které chodím, se jmenuje Gája – www.gajamb.cz a většinu jídel si vařím doma sám. Právě připravuji startér na amasake. Na to se moc těším. Doufám, že první amasake vyrobím někdy ve středu. Pokud jste někdo z blízka, tak napište. Rád vás pozvu na ochutnávku. :-)

 

Všem Vám přeji krásný den.

Miloš

Autor: Miloš Adámek | úterý 8.2.2011 9:00 | karma článku: 9,70 | přečteno: 938x
  • Další články autora

Miloš Adámek

Na hraniční kontrole u Niagarských vodopádů explodovalo auto

Na Twitteru se objevila informace, že na hraniční kontrole u Niagarských vodopádů právě explodovalo auto. Zdá se, že šlo o teroristický útok.

22.11.2023 v 20:19 | Karma: 9,62 | Přečteno: 301x | Diskuse

Miloš Adámek

Tak co bude?!

Technologické firmy prošly za posledních 30 let drsným vývojem. Kolem nich vznikali a umírali konkurenti a těch několik co přežilo, jsou opravdu drsné a bohaté společnosti, co umějí bojovat tvrdě. Neuvěřitelně bohaté a rychlé.

13.9.2016 v 17:00 | Karma: 13,91 | Přečteno: 320x | Diskuse| Společnost

Miloš Adámek

Fatboy (6) – Neslavný konec

Původní myšlenka, že za 4 měsíce shodím 25 kilo, v přímém přenosu na blogu vzala evidentně za své. Pravidelný blog jsem přestal psát po pár dnech. Najednou jsem nevěděl o čem psát. Nic zajímavého na tom mém snažení totiž nebylo. Přišlo mi trapně hloupé psát o svých každodenních eskapádách.

1.6.2011 v 9:00 | Karma: 8,88 | Přečteno: 757x | Diskuse| Osobní

Miloš Adámek

Smlouva s Ďáblem

6:30 - Budík řve na celý Svět. Tzůůů, tzůůů, tzůůů! Hrozný zvuk. Proč jsem si nastavil tak strašlivý zvuk na buzení. Tzůůů, tzůůů, tzůůů! Sakar, kde je ten mobil?! Proč mě tak hrozně bolí hlava?! Tzůůů, tzůůů, tzůůů! Jo tady! Tzůůů, tzůůt...! To je hrozný zvuk. Ale je jediný, který mě dokáže opravdu probudit. Hrozné ráno. Venku svítí slunce, obloha je jako vymetená. Ani mráček. Bolí mě oči z toho světla. Sakra, začíná mi téct z očí a nosu. Musím zavřít to okno a vzít si prášek proti alergii. To je den. Hrůza! Jak mě dneska bolí záda. A rameno. To je z toho včerejšího squashe. A hlava! Jo, to je z toho včerejší Budvaru. Jedenáct kousků je prostě moc. Matně si vzpomínám, že tam proběhly i nějaké panáčky... Alkasalcr, Cetebe long time, Spectrum multivitamin, ...

22.4.2011 v 11:15 | Karma: 12,44 | Přečteno: 1254x | Diskuse| Osobní

Miloš Adámek

Fatboy (5) - Po měsíci

Ahoj lidi. Před měsíce jsem začal hubnout. Moje představa byla jasná a jednoduchá. Omezím jídlo a začnu se hýbat. To že jím většinou vegetariánsky a to že se o jídlo zajímám, jsem považoval za obrovskou výhodu. Vždyť přeci vím, jak jídlo v těle pracuje a dokážu s tím pracovat. To bude pohoda!

2.3.2011 v 9:00 | Karma: 13,69 | Přečteno: 1514x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

První létající divize. Armáda investuje miliardy, chce masy dronů do tří let

18. května 2024  10:48

Válka na Ukrajině je bitvou technologií a především pak bezpilotních prostředků. To si uvědomuje i...

KLDR hodnotila přesnost střel odpalem do moře. Kim posílí jaderný program

18. května 2024  10:15

Severní Korea provedla zkoušku odpalu taktické balistické střely do Japonského moře. Severokorejský...

Epidemioložka SZÚ varuje, že legionella může být ve vířivkách i osvěžovačích

18. května 2024

Rozstřel Je černý kašel na ústupu nebo stále ještě představuje hrozbu? A kde se můžeme nakazit záškrtem nebo...

Velká záhada rozluštěna. Bloky na stavbu pyramid přinesl do pouště Nil

18. května 2024

Premium Vědci možná vyřešili záhadu táhnoucí se celá tisíciletí: jak staří Egypťané dotáhli obrovské...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 893x
Život je úžasné dobrodružství a my máme tu čest se ho účastnit. Tak hurá na něj!