Diskuse

Tak co bude?!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J21a54r54a 17R72a77n44k

13. 9. 2016 22:17

V Tesle jsem se svezla a uz se zde celkem prodava, ale jeste chvili pockam....nevim, jak budou auta bez pilota, to pak mohou duchodci jezdit pokud jeste auto na parkovisti najdou;-), ale dnes to neni problem, zmacknuti klice hlasite oznami, kde auto stoji.

0 0
možnosti
Foto

Dneska je k mani GPS s centimetrovou prestnosti. Auto si je najde samo. Prijede presne v tu chvili a na to misto kde ho duchodce bude chtit. :-)

0 0
možnosti
JL

Já si myslím, že máte pravdu.

Naše děti jsou možná první generace, která nebude potřebovat řidičák a nebude se muset učit cizí jazyky. Auta budou jezdit na autopilota a zavolat budete moci třebas Maďarovi a telefon bude váš rozhovor online tlumočit.

Ale na druhou stranu budou ty naše děti nebývale sledované. Přejdeš někde silnici mimo přechod? Nebo na červenou? Šup a automaticky máš na účtě o několik stovek míň. Nebo v ještě horším případě: Kupuješ si nezdravé potraviny? Obchod nebo banka nebo lednička tě prásknou pokišťovně. Šup a máš vyšší pojistku. Anebo ještě hůř: Napíšeš někde něco, co se někomu nahoře nelíbí? Ani se neptej, co se s tebou stane ... :-/

0 0
možnosti
JR

J15a88r15a 48R30a12n96k

13. 9. 2016 22:20

......nebo jeste hur, pane Lazensky: kouris, bohuzel nemame zadne volne misto.....mas nadvahu, to bude cukrovka a casem ti budou amputovat nohu;-)

0 0
možnosti
RE

Já tedy nevim, u mě se podařilo spustit internet až po třech letech snažení různých ,,IT kamarádů" kamkoli přijdu, tam "spadnou" počítače, dodnes při psaní na počítači raději nedýchám, aby to fungovalo. Telefon mám stále ,,hloupý", jenom volá,smskuje, svítí, otvírá pivo a při velké fantazii by se s ním dal hrát hokej.... Jinak je váš článek zajímavý a tak nějak s ním cítím, hlavně ta elektrická doprava:-)

0 0
možnosti