Řešení koronaviru podle veterána Varšavské smlouvy

Důležitá je společnost, nikoliv jednotlivec. Najednou se každý neočkovaný trouba cítí být výjimečný, protože on má přeci vlastní selský rozum, z něhož usuzuje, že vakcinace je podvod.  

Z vlastní hlavy pochopitelně nemá nic, má jen to, co mu antivaxeři z různých médiích podsunou, a on danou věc pak prezentuje jako nepopiratelný fakt. Svůj podíl viny nese samozřejmě i vědecká komunita, která je ve svých analýzách v mnoha ohledech nejednotná, tudíž snadno zneužitelná všemi, kteří se snaží společnost rozdělit.

 

Kromě vědců mají na neochotě nechat se očkovat podíl i vlády, které vydávají mnohdy absurdní a zmatená opatření. Popíračům taková „řešení“ pochopitelně hrají do noty, protože jejich vysvětlení jsou jednoduchá a důkazy o škodlivosti očkování jsou navíc emocionálně podbarvené, aby i duchaprostý lid pochopil, kde je pravda.

 

Stále tvrdíme, že jsme Západ, ale na rozdíl od něho se chováme, jako východní hnidy, které zrovna pustily ze řetězu. Nevaž se, odvaž se! A tak se „výjimeční“ jednotlivci odvažují nenechat se očkovat, a když na ně přijde nemoc, řeknou si: však ono se o ně špatné české zdravotnictví nějak postará. Podle slov lékařů jsou v nemocnicích z větší části neočkovaní, kteří mají daleko horší průběh nemoci než ti, kteří se nechali očkovat.

 

Antivaxer nad mou poslední větou jistě mávne rukou, protože jistý pan XY byl očkován a stejně měl průběh nemoci těžký. Z čehož vyplývá, že ani očkování vás před těžkým průběhem nemoci covid 19 neuchrání. Lékaři tvrdí, že někdo prý látku proti koronaviru nepřijme, tento fakt se však pomíjí, ovšem pochybený důkaz o škodlivosti vakcíny je na světě!

 

Je to otravné stále cosi vysvětlovat a přesvědčovat lidi, aby se šli očkovat, přitom, jak dlouho jsme s nadějí čekali na vakcínu proti koronaviru, navíc, když jedete do tramtárie nechává se  očkovat každý a teď s tím má najednou problém? Není uvažování popíračů vakcíny nesmyslné?

 

Je třeba změnit styl!

 

Abychom se zbavili všech popíračů i zákeřné infekce, nabízím jediné možné řešení:

 

Stále se tvrdí, že jsme ve válce, a protože našinec reaguje především na represivní opatření, jako veterán Varšavské smlouvy bych vydal rozkaz nechat se očkovat.

 

Za neuposlechnutí rozkazu by měl následovat: tvrdý trest!

 

Neočkovaní a antivaxeři jsou v podstatě hromadní vrazi, škoda, že jsme ve své havlovské lidumilitě zrušili trest nejvyšší.

 

A problém by byl vyřešen!

Autor: Jan Lněnička | pondělí 1.11.2021 16:31 | karma článku: 13,74 | přečteno: 502x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Nejsem

21.5.2024 v 19:11 | Karma: 24,90

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,64