Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... RvRv Tolik žluče v jednom článku RvRv! Co tomu říká Váš psycholog ??

0 0
možnosti
LC

Úplně nejrychleji by problém s očkováním vyřešily zdravotní pojišťovny, kdyby měly "volnou ruku". On by ani žádný problém s odmítáním očkování nevznikl.

0 0
možnosti
VV

Opatrne jsem nakouk a rychle zase vykouk. Ale dospel jsem take k nacoru ze bomba CAR by voho vira jiste a rychle zlikvidovala.

0 0
možnosti
PB

P18e48t27r 39B79u35r28i33a43n

1. 11. 2021 20:26

Panebože...začíná to komunistickou úderkou z 50. let a končí návrhem na nové Norimberské zákony.

4 0
možnosti
IB

před chvílí jsem si docela oddechla, protože se mi zdá, že titulky a články na Novinkách a iDnes se trochu zklidnily a nemám tak ten frustrující pocit rozdmychávaného nepřátelství mezi očkovanými a neočkovanými. A to mně těší, možná se blýská na lepší časy

0 0
možnosti
Foto

Tak tento vyplod zblbleho fanatika je na zvraceni.

4 0
možnosti
PC

Tento článek je na TO!!! +ban nejméně na 6 měsíců za šíření nenávisti a fašistických praktik!Rv

2 0
možnosti
Foto

Naše imunita se nastavuje tak, jak virus postupuje. Boj s virem začíná na sliznicích a pak nastupuje buněčná obrana. Očkování jde cestou opačnou a to do těch míst, kam se přirozená infekce se nedostane. Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky, ale ne slizniční protilátky. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Stejně tak můžete mít covid a přenášet. Očkovaní jsou největší přenašeči covidu, protože je jako očkované nikdo netestuje. Covid tu bude stále i když se naočkuje 100 procnet obyvatel a nikdy nezmizí. Bez paniky bychom se měli naučit s ním žít. Počet očkovaných a neočkovaných na JIP je 57% : 43%. Nechal jsem se očkovat jednou na chřipku a od té doby nikdy. Očkovací látka je uměle vyvinuta v laboratořích, neobsahuje oslabený virus, tak jako do současné doby jiné vakcíny. Byla přijata ve zkráceném klinickém testování v důsledku stavu nouze. Co to udělá s očkovanými lidmi v průběhu let nikdo neví. Proto já si do těla nenechám cpát něco, co vzniklo uměle a ve většině případů se to lidem později vymstilo. Buď covid dostanu a moje imunita si s tím poradí anebo ne. Znám mnoho důchodců, kteří covid měli, léčili se doma a nebylo třeba hospitalizace v nemocnici. Pokud by šli do nemocnice, ta by je ráda vzal. Každý pacient s covidem je víc jak dobrý. Nemocnice za něj dostane peněžní příplatek.

1 0
možnosti
VB

Vědecky je prokázáno, že očkovaní mohou šířit virus, tj. nakazit i neočkované a stejně tak očkované. Když nacisti nařídili mj. v Dánsku Židům nosit hvězdu na oděvu, pak si ji připnul i dánský král a šel se s ní procházet městem. Dnes by tak mohli učinit očkovaní učitelé, ale solidárně podpořili neočkované kolegy, jimž byly nařízeny respirátory. Nechť stát umožní testy na protilátky s právním stanovením délky imunity po prodělání nákazy (i bez PCR testu), jak to učinili Rakousko (imunita uzdravených 3 měsíce), jak se to nyní chystá udělat Švýcarsko, dále Dánsko a Norsko - i když covid-pas zrušily - uznávají uzdraveným imunitu 12 měsíců: když nemají příznaky, nechodí do karantény 12 měsíců, pokud se potkají s nakaženým. 12 % Švýcarů ve výzkumu uvedlo, že lékař jim očkování nedoporučil. 3/4 neočkovaných Švýcarů se nikdy očkovat nebude - vyplývá z šetření. Není tedy lepší naučit se s virem, který dle západ. odborníků nelze vymýtit, normálně opatrně žít, jak to umí mj. Skandinávie? Moje rodina jezdí do Skandinávie několikrát v roce, Švédsko nikdy covid-pas nezavedlo k omezování práv lidí, má poloviční úmrtnost oproti ČR.

2 1
možnosti
JD

Je čas začít používat hromadně narkotizační pušky! ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 29,13
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik