Dědkoviny z IVK: „Co z nich vyroste?“

Když se dívám do kočárků, obchází mne hrůza, říkám si, co když z něj vyroste další progresivista, radikální ekologista, transgender, pirát, neomarxista nebo jiný uchyl. Nebylo by lepší se ho zbavit, dokud je čas?

Narodí se krásné nevinné robě v této nádherné době, ve které se náš národ nikdy neměl lépe, a rodiče si v naději přejí, aby z něho vyrostl ten, kdo svět změní.

 

Kolik jen úsilí a úskalí stojí výchova dítěte! Člověk, rodič se snaží, posílá ho na kroužky, vodí ho na tréning, připravuje mu svačiny, přihlásí ho na elitní školy, pomáhá mu s úkoly; aby na tom nemusel být jako oni, platí nekonečné účty, a ono, místo, aby bylo vděčné, začne na všechno kašlat a chytne se špatné party: neomarxistů.
 

Místo, aby se věnoval něčemu užitečnému, bude se věnovat genderismu. Bude si chtít změnit pohlaví, kvůli budoucnost nebude chodit v pátek do školy, vybílí nám lednici od masitých produktů a bude nás nutit přestat jíst maso, bude nás nutit přestat jezdit autem, bude chtít změnit nás i celý svět.

 

Evropou se šíří strašidlo, je to neomarxistický progresivismus: ano, naše děti nás již nyní připravují o naše těžce vybudované pohodlí, svou neúctou k tržním hodnotám nás připravují o svobodu! Chtějí svůj svět založený na genderové totalitě. Klimatický alarmismus zrodil novou formu nacizmu - Green Deal.

 

Přemýšlíme, co jsme zanedbali, kde jsme udělali chybu? Přáli jsme si, aby naše robě bylo to, co svět změní, a oni nás teď mediální masáží nutí stydět se za své činy, omlouvat se všem, uznat, že jsme to my, kdo vraždil, kolonizoval, zotročoval, ničil planetu. Je to šílené!

 

Říkají: „Nezalkneme se vašimi plyny, nezavalíme se vaším odpadky, nechceme vaše rodiny. My vybudujeme nový svět!

 

Dědci ze starých pověstí

„Radostně pak postavil na zemi dědky, jež v bělostné rouše nesli z prvotní vlasti, a zanítil veliký oheň,“ tak praví v báj O Čechovi.

Jak souvisí dědci ze starých pověstí s naší dobou? Právě dědci nesli tradici, na které staří Čechové stavěli. Dnes se mladí dědkům a babkám jen vysmívají, jejich tradice a myšlenky jsou jim cizí, více než co jiného připomínají Rudé gardy za kulturní revoluce v Číně.

Naštěstí pro nás existuje poslední bašta zdravého rozumu, která navazuje na dědky ze Starých pověstí českých a vydává své Dědkoviny.

Mnozí asi tuší, že se jedná o Institut Václava Klause. Dědkoviny jsou zde právě pro ty lidi, kteří se ještě nedali zmanipulovat neomarxistickou mediální masáží. Poslechněme si některé názory předního myslitele Dědkovin Jiřího Weigla:

Moderní progresivisté šli ještě dále než staří klasici marxismu-leninismu. Neomezili svou aktivitu pouze na boj proti soukromému vlastnictví a kapitalismu a opustili marxistické uhranutí materiální (výrobní) základnou společnosti.

Zaměřili se proto na snahu změnit samotné základy tradičního uspořádání lidské společnosti, jako jsou národ, rodina a dokonce samotná lidská identita jednotlivce“.

Jiří Weigl, jako hlas volajícího na poušti, vypouští svou varující větu:

Tak jako starý marxismus-leninismus měl své pověstné tři součásti, moderní pokrokářství rovněž stojí na třech pilířích – je to masová migrace, genderová ideologie a klimatický alarmismus.“

Pokud chceme vývoj zvrátit, a namísto krátkého procesu eliminace, chcete přece jen dítě vychovat, nedávejte na progresivistické rady pedagogů, ale řiďte se osvědčenými radami Dědků:

Škoda rány, která padne vedle. Ohýbej stromek dokud je mladý. Metla vyhání děti z pekla. Nevyroste dítě, které se netluče.

Možná ale, že už je pozdě...

https://www.institutvk.cz/clanky/1408.html

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Lněnička | pondělí 13.9.2021 18:46 | karma článku: 19,13 | přečteno: 482x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Nejsem

21.5.2024 v 19:11 | Karma: 24,89

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40