Vítejte v Novém Husákově.

Čardáš lží kolem deficitněpřebytkového hospodaření našeho korpulentního státu je k smíchu i pláči zároveň. Ten pán, přes peníze, co tak směšně hovoří, veden snahou o český jazyk, lže, až se mu od huby práší.

Vždycky, když ho vidím, a hlavně slyším, vzpomenu si na komunistického pohlavára Husáka. Taky křivák, taky Slovák, taky se své lži pokoušel šířit zprzněnou češtinou.

Údajný miliardář, ve skutečnosti olbřímý dlužník, brutálně pumpuje státní peníze z pozice ministra financí (je to vůbec skutečně možné?) do svých stovek!! firem. K tomu drze krade svobodu občanům, devastuje firmy, živnostníky i jednotlivce svými komunistickobyrokratickými nařízeními, kontrolními hlášeními, evidencemi tržeb. Prostě důsledný zloděj, každým coulem. A také pohled do kamery a nestydatá lež: „ Já o žádném webu něveděl…“ Myslel bonzácký formulář – udej si svého hostinského.  Ale my soudruha ministra prokoukli. Nezapomněl normalizační metody hnětení obyvatelstva útokem na jejich nejnižší pudy. Holt vzorce chování vytvořené v mládí a hlavně v dětství fungují neomylně. Teď momentálně je těžce diskriminován a bude rozhodně hájit svá práva. Jeho zaměstnavateli, tedy daňovému poplatníku, se nelíbí propojení ministr-oligarcha. No co si to dovoluje?

Tak tohoto bolševického, estébáckého prostoducha si spoluobčané zvolili, aby vedl stát jako firmu. Nu, první výsledky takového vedení známe, a kam to povede, to si my, bystřejší, dokážeme představit. Brousí si prý zuby na premiérské místečko, na moc, peníze a já nevím, na co ještě, zatím však, zaplaťbůh, k tomu potřebuje voliče.  Neznám však, ani vzdáleně, či zprostředkovaně, nikoho, kdo by tohoto bezuzdného somára volil. Přesto…

Neměli bychom si svou republiku spravovat lépe a hlavně sami, Vážení spoluobčané!

Mimochodem, nevíte, kam se poděl Martin Komárek?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Linhart | středa 11.1.2017 10:28 | karma článku: 20,32 | přečteno: 501x
  • Další články autora

Jan Linhart

Lávka.

4.12.2017 v 13:11 | Karma: 28,02

Jan Linhart

Blbákov, to je naše domovina.

25.4.2017 v 9:20 | Karma: 26,35