Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Socanem snadno, rychle a výdělečně

Sociální demokracie na Praze 11 kupuje nové členy. Čerstvý socánek si tak prý může vydělat od 1000 do 1500 Kč. Proč tyto popisované transakce? No přece jen proto, aby se mohl pan Paroubek stát opět šéfem pražské ČSSD. Podle Hospodářských novink dnešnímu dni jeho vlivný stoupenec, pan Kosta Dimitrov, nakoupil kolem 150 zbrusu nových oranžových dušiček.

Obchody s mrtvými dušemi byly poměrně lukrativní činnost, jak nás mohla kdysi informovat povinná četba pana Gogola. V současné době se tento obchod transformoval a novelizoval. Dnes už se kšeftuje s dušičkami veskrze živými. Je to asi lepší. Inu, všichni víme, jak to dopadlo se zesnulýmim odesáckými sponzory Baczem a Sinhou. Živé dušičky z Chánova pomohly nastolit nové starostenstvo v Mostě, nákupní výlety do hlavního města ráda organizuje odnož sociálně komunistických stran, u nás nazývaná odbory, a sdružní Ne radaru prý bylo k účastníkům vlastní svolané demonstrace také štědré. To poslední vím od kamarádova potomka. Přestože normálně nemá jako výrazný amerikanofil pro tuto ruskými firmami sponzorovanou organizaci dobrého slova, zmocnil se jeho i části jejich bývalého skautského oddílu mamon. Přišli, pokecali si, vydrželi, někteří dokonce provolali jakási hesla a na závěr akce vyinkasovali odměnu. Prý jim bohatě zaplatila velikonoční bujarou veselici.

V pražské socorganizaci však jde o víc. Asi nám těžko budou naši oranžoví a oranžovorudí demokraté namlouvat, že se u nich nic neděje. Pan Paroubek byl známý tím, že dokázal rozvrátit každý kolektiv, ve kterém se ocitnul. Jeho goeringovská postavička, úsměv i jednání dělí v současné době členstvo ČSSD na dva nepřátelské tábory stejně tak, jako kdysi zaměstnance RAJ. Lokajské a masochystické typy jeho stalinský způsob vedení uchvacuje, lidi s vlastním přesvědčením a jen malinko odlišnějšími názory deptá. Jde jen o to, koho bude ve zdejší 'ČSSD více. Proto prý velký ctitel tohoto poněkud obéznějšího socialistického vůdce, pan Kosta Dimitrov, provozuje zmíněné nákupy, neboť každý hlásek bude při volbě dobrý. A z téhož samého důvodu na již probíhající kšeftík upozornil, alespoň podle HN, předseda pražské ČSSD, pan Petr Hulinský, tedy člověk, který pana předsedu zrovna nemusí. Co myslíte, jak to skončí? Já myslím, že se bude vylučovat.....

Autor: Antonín Karoch | pondělí 31.3.2008 12:16 | karma článku: 24,53 | přečteno: 1402x
  • Další články autora

Antonín Karoch

Volba Babišem

Tak už se to blíží. Zase půjdeme k urnám a budeme do nich cosi vhazovat. To cosi je bohužel to jediné, čím my, jednotlivci, neangažovaní a jinak vcelku bezmocní, můžeme pozměnit politickou scénu. Stačí jen rozhodnout, koho volit. Koho? Autor navrhuje jednoduchou pomůcku, které říká „volba Babišem“.

25.5.2010 v 21:53 | Karma: 12,02 | Přečteno: 940x | Diskuse| Ostatní

Antonín Karoch

Český eurokomisař a pánské bradavky

Pan Špidla opět projevil ochotu se ujmout nevděčné a opovědné funkce eurokomisaře i v dalším období. Ovšem pokud mu tento vysněný a půlmilionem měsíčně honorovaný post nezkazí zlovolný president Klaus svým vytrvalým odmítáním podpisu pod Lisamonskou smlouvou. Jmenovaný občan má zcela jistě před ostatními kandidáty do Bruselu řádně nakročeno. Pánové Vondra i Švejnar jsou na tom mnohem hůře.

27.10.2009 v 19:09 | Karma: 15,80 | Přečteno: 1278x | Diskuse| Ostatní

Antonín Karoch

Oranžové obzory a miliony v tahu

Tak nám ta republika pěkně zoranžověla. Nemluvím o okresech, ovládaných hejtmany z ČSSD, i když by to jistě stálo za řeč. V mnohých krajích už leckteří občánci začínají chápat, jak si naběhli. Mluvím o tom, jak nám zoranžověly silnice bilboardy a ulice okrovými plakátky. Dokonce i lavičky v čekárnách jsou polepené oranžovými věrozvěsty. To vše doprovázeno hesly se sliby, jaké libosti nám za naše současné i budoucí peníze naši sociální spoluobčané za případný volební úspěch poskytnou. Náhle se však v poklidném rozběhu volebního soukolí objevil píseček.

8.9.2009 v 11:13 | Karma: 23,37 | Přečteno: 1483x | Diskuse| Ostatní

Antonín Karoch

Konec Spartaku Příbram ?

Aneb neveselé povídání o jedné podivné koalici, finanční hrozbě dvěma stovkám mladých fotbalistů a o nutnosti péče o zeleň na jediném příbramském zatravněném kruhovém objezdu.

8.3.2009 v 18:02 | Karma: 12,11 | Přečteno: 1177x | Diskuse| Ostatní

Antonín Karoch

Mimozemšťani přiletí 18.2.

Už nám toho času moc nezbývá. Přivézt podia, připravit sedačky pro VIP, instalovat ozvučné aparatury, vyvěsit girdle a rozdat mávátka. Také je nutné se připravit na situaci, kdy zlostný stařík z hradu bude tvrdit, že jde o humbuk. Jeho věrný následovatel, primátor, zase odmítne uvolnit Letnou, takže se celá sláva bude konat někde ve Středočeském kraji. Tam jistě bude pro podobné akce dosti místa a kontroverzní místní hejtman v krajské pokladní krabici jistě najde nějakou tu korunku ke krytí nákladů. Ale že si ti tvorové s tykadélky dávají na čas, co? Celá staletí nic a ve středu je tu máme. Z čeho tak autor usuzuje? V ten den se totiž rozhodl přítel předseda ČSSD Paroubek oznámit národu, jak vyřeší krizi.

16.2.2009 v 11:19 | Karma: 22,10 | Přečteno: 1603x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Dezinformacím podlehnete postupně. Ezovíkend život nezmění, říká psycholog

4. května 2024  12:38

Češi mají velké sklony k ezoterice, což postupně vede také k náchylnosti věřit dezinformacím nebo...

G7 plánuje pomoc Ukrajině za 50 miliard dolarů, píše Bloomberg

4. května 2024  12:32

Spojené státy jednají s blízkými partnery o poskytnutí pomoci Ukrajině ve výši až 1,2 bilionu Kč....

Nekritizuji pomoc Ukrajině, brání se Babiš ve sporu s Černochovou o munici

4. května 2024  12:07

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš uvedl, že nekritizuje pomoc Ukrajině, ale netransparentnost aktuální...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  11:55

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Pravičák, který se svým pravičáctvím mívá teoretické i praktické problémy. Ale jinak má život strašně rád.

Seznam rubrik