Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lesmo

10. 3. 2009 21:37
Horymír Příbram byl před Králíčkem, bude i po něm

Autore, o naše "kamnáře", nebo-li SK Horymír Příbram, neměj starost.

Náš klub existuje už 115 let. Existoval před Králíčkem a přežije i po něm. Navzdory tomu, že "dobrodinec" z Holšin vrátil našemu klubu pseudokomunistický název Spartak. A  přesto, že náš klub pod vedením orezidenta Králíčka horko těžko zápolí v "koupeném" krajském přeboru.

Když jsme u peněz: Ví někdo z "Kamnářů", za kolik tak proklínaný Stárka prodal "našeho" Mišuně do Celtiku Glasgow. Deset procent, které obvykle dostává mateřský klub, by nám stačilo na několik sezon dopředu (a to nejen pro mládežnické oddíly). Ať pan prezident řekne, proč a za kolik pustil našeho nadějného hráče Stárkovi. 

A ten krásný areál, kterým se teď Králíčkův Spartak chlubí? Kdo to celé platil? Králíček asi sotva. Zásluhou některých spřátelených poslanců z řad ODS tam šly docela slušné dotace z parlamentního "medvěda".

Takže "kamnáři" - přestaňte zkuhrat, udělejte si ve výboru pořádek a začněte něco hrát. Ať nejste pro smích, jak ta Slavie.

0 0
možnosti
OU

9. 3. 2009 10:17
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
K

kares

10. 3. 2009 14:57
Re: hmmm...

Dobrý den. Pane Karochu, škoda, že jste mě před napsáním článku o Spartaku Pb. nekontaktoval. Neslyšel jste ode mě ani jeden důvod, proč jsme vystoupili z koalice a zajímalo by mě, na základě jakých vysvětlení, argumentů a důvodů píšete, že koalice ČSSD a SNK ED byla s tichou podporou KSČM, že se rozpadla proto, že trpaslíci jsou nevrlí a urážliví /myslíte zřejmě SNK ED/.

Takže jednou pro vždy pane Karochu. Z koalice jsme vystoupili proto, že jsme byli totálně válcováni ČSSD, všechny naše návrhy  a řešení týkající se chodu města byly přehlasovávány a ČSSD si prosazovala své společným hlasování s KSČM a s některými zastupiteli z ODS. Odmítli jsme být loutkou a hlasovat tak, jak si naši koaliční partnaři přáli. Taktéž i plat místostarosty /50,-tis./  mi byl ukradený, jestliže bych za něj neodvedl slušnou a poctivou práci pane Karochu. Takže ne urážlivost, ale odpovědnost a slušnost vůči lidem, byl

hlavní důvod, proč jsme z koalice odstoupili a dali možnost vzniku koalice nové. Petr Kareš

0 0
možnosti