Socanem snadno, rychle a výdělečně

Sociální demokracie na Praze 11 kupuje nové členy. Čerstvý socánek si tak prý může vydělat od 1000 do 1500 Kč. Proč tyto popisované transakce? No přece jen proto, aby se mohl pan Paroubek stát opět šéfem pražské ČSSD. Podle Hospodářských novink dnešnímu dni jeho vlivný stoupenec, pan Kosta Dimitrov, nakoupil kolem 150 zbrusu nových oranžových dušiček.

Obchody s mrtvými dušemi byly poměrně lukrativní činnost, jak nás mohla kdysi informovat povinná četba pana Gogola. V současné době se tento obchod transformoval a novelizoval. Dnes už se kšeftuje s dušičkami veskrze živými. Je to asi lepší. Inu, všichni víme, jak to dopadlo se zesnulýmim odesáckými sponzory Baczem a Sinhou. Živé dušičky z Chánova pomohly nastolit nové starostenstvo v Mostě, nákupní výlety do hlavního města ráda organizuje odnož sociálně komunistických stran, u nás nazývaná odbory, a sdružní Ne radaru prý bylo k účastníkům vlastní svolané demonstrace také štědré. To poslední vím od kamarádova potomka. Přestože normálně nemá jako výrazný amerikanofil pro tuto ruskými firmami sponzorovanou organizaci dobrého slova, zmocnil se jeho i části jejich bývalého skautského oddílu mamon. Přišli, pokecali si, vydrželi, někteří dokonce provolali jakási hesla a na závěr akce vyinkasovali odměnu. Prý jim bohatě zaplatila velikonoční bujarou veselici.

V pražské socorganizaci však jde o víc. Asi nám těžko budou naši oranžoví a oranžovorudí demokraté namlouvat, že se u nich nic neděje. Pan Paroubek byl známý tím, že dokázal rozvrátit každý kolektiv, ve kterém se ocitnul. Jeho goeringovská postavička, úsměv i jednání dělí v současné době členstvo ČSSD na dva nepřátelské tábory stejně tak, jako kdysi zaměstnance RAJ. Lokajské a masochystické typy jeho stalinský způsob vedení uchvacuje, lidi s vlastním přesvědčením a jen malinko odlišnějšími názory deptá. Jde jen o to, koho bude ve zdejší 'ČSSD více. Proto prý velký ctitel tohoto poněkud obéznějšího socialistického vůdce, pan Kosta Dimitrov, provozuje zmíněné nákupy, neboť každý hlásek bude při volbě dobrý. A z téhož samého důvodu na již probíhající kšeftík upozornil, alespoň podle HN, předseda pražské ČSSD, pan Petr Hulinský, tedy člověk, který pana předsedu zrovna nemusí. Co myslíte, jak to skončí? Já myslím, že se bude vylučovat.....

Autor: Antonín Karoch | pondělí 31.3.2008 12:16 | karma článku: 24,53 | přečteno: 1402x
  • Další články autora

Antonín Karoch

Volba Babišem

25.5.2010 v 21:53 | Karma: 12,02

Antonín Karoch

Konec Spartaku Příbram ?

8.3.2009 v 18:02 | Karma: 12,11

Antonín Karoch

Mimozemšťani přiletí 18.2.

16.2.2009 v 11:19 | Karma: 22,10