Několik otázek co hýbou dneškem

Můj názor na věci dneška, které se dotýkají člověka, který není slepý k věcem, které jej obklopují. Co bude dál s Ukrajinou?, Jak zvýšit jednotu občanů v České republice?, Láska k národu stejně jako k člověku by měl být základ 

Co bude dál s Ukrajinou?
Podíváme-li se na mapu, musí být každému jasné, že tato situace, která nastala tím, že ignorovali základní systémové mantry pokroku, budou uplatněny tak, že Ukrajina zákonitě se rozdělí na menší části. Jednou částí bude část, kde žijí rusové aby dostáli slibu, který si dali, že nechtějí žít ve státě, kde není dbáno na jejich práva a dostali se tak na okraj společnosti. Tímto bych začal. Potom musíme vzít v potaz otázku ukrajinizace společnosti v České republice. Tato ukrajinizace povede v blízké budoucnosti k zásadní změně politiky ve společnosti, kdy lidé jako jsou ukrajinci budou i nadále upřednostňováni před obyvateli České republiky. Tímto bude vznikat tlak na obyvatele, který povede k odmítání politiky, která povede k dalšímu rozdělování společnosti.

Jak zvýšit jednotu občanů v České republice?
Jednota jak je chápána člověkem je dána společností. Společnost potřebuje aktivní a loajální pracovníky, kteří svou prací se staví na stranu lidí žijící ve společnosti. Tohle je základ. Pokud něco tomu chybí projeví se to naopak nesouladem ve společnosti, který může vést k jejímu rozpadu. Pokud by jsme chtěli znovu sjednotit lidi v České republice, byla by tato snaha vítaná. Jednou z podmínek, které je však nutné splnit, aby lidé, kteří si takovou snahu dají do vínku, byli zcela bezúhonní a zcela ctili pravdu. Jedině takovým lidem se otevře okno ve společnosti, protože lidé budou chtít poznat pravdu. Toto okno se stane výkladní skříní všeho co bude vytvořeno, proto by měli tito lidé postupovat opravdu obezřetně a dávat všemu to co  mu náleží.

Láska k národu stejně jako k člověku by měl být základ člověka
Láska vždy plní tuto funkci, kdy lidé ctí to co milují. Nemusejí to být lidé či společnost, přesto jsou důležitou mozaikou ve společnosti. Nedá se říci, že lidé láskyplně projevující jsou výše než lidé, kteří svou lásku dávají obezřetně a více ve skrytu. V obou případech je nutná konzistence člověka, který Ví co dělá a dává všemu co jest potřeba.

Jak zvýšit potravinou soběstačnost jednotlivce, stejně tak společnosti?
Tohle bude v nejbližší době to nejdůležitější téma. Pochopení této situace se člověku otevře celý soubor problémů, které ne že se neřeší, ale že povedou k dalšímu zhoršení situace. Pochopit více o studiu kroků vlády, které jsou jak bych řekl neumětelným projevem a servility k Bruselu. Což povede v budoucnosti k zásadním problémům v dodávkách potravin. Říkám povede, kdy čas bude na straně globalistů a nebude na straně lidí. Lidé by si měli uvědomit, že bez jejich zapojení do systému to nepůjde. Člověk si nevystačí s tím co dělal do teď, kdy vše fungovalo jaksi automaticky a samo, bude nutné přiložit ruce k dílu a dát všemu to co potřebuje. Tohle prozření bude bolestivé, protože jak poznají lidé ve městech, odvykli si pracovat na těch nejzákladnější úkolech, které protínají společnost a venkov to sám nevytrhne. Jaké otázky bude nutné probrat? Jednou ze základních otázek bude ta, co budeme jíst a čím budeme topit. Tahle otázka povede k prozření spousty lidí a bude jak bych řekl tím co povede k otevření společnosti se více pravdě, protože propaganda vládnoucí vrstvy dostane zásadní úder. Tímto úderem bude pravda, která bude čnít ve společnosti jako maják. Proto lidé, kteří ctí pravdu budou opět na koni, i když podmínky, které budou panovat nebudou pro pravdu nejlepší, o to víc se lidé stmelí a budou pravdu hájit jako něco pro co stojí žít.

Autor: Jiří Herblich | pátek 22.4.2022 10:24 | karma článku: 9,51 | přečteno: 275x