Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GG

Uf, to je ale blábol!

Skoro se to ani nedalo dočíst!

0 0
možnosti
JK

Vaše předpověď o rozdělení Ukrajiny není reálná. Putin by musel prohlásit denacifikaci za ukončenou, dohodnout se se Zelenskym a Ukrajinci by museli zapomenout na ruskou genocidu. Brutální a krvavou válkou zavřel Putin k jednání dveře a nyní konají putinovci na jeho rozkaz neuvěřitelné hrůzy, protože Putin hraje o vše, buď bude vítězně válčit, nebo je po něm. To nastane přesně ve chvíli, kdy začnou jeho krvavé hordy bezhlavě zdrhat zpět do Ruska.

Jednota ve svobodné společnosti se nedá nařídit a ani ji nezavedou nějací vyvolení, či předurčení. Okno se otvíráte maximálně Ovetonovo, ve skutečnosti není žádné potřeba. Lidé jsou jednotní protože se shodují na základních morálních zásadách a ti kteří je nectí jsou po zásluze potrestáni. Je to jednoduché, jakmile si někteří myslí, že pro ně platí jiné morální zásady a zblbnou pro vlastní obohacení část veřejnosti, pak vzniká pnutí ve společnosti.

Láska je převážně projev mezi lidmi projevující se na psychice i fyzicky. Je možné, že se někdo i fyziky vzruší při pomyšlení na národ, ale většinou jde pouze o úctu, oddanost, či sounáležitost, což je vyloženě rozumová záležitost. Jen k vůdci, který prohlásí "já jsem národ", mohou někteří cítit lásku a pak se jim to slévá a jak pravíte, někteří to dávají otevřeně najevo a někteří trochu skrytě, ti co necítí lásku k vůdci neexistují, raději se neptejme proč. "Proč?" To je v totalitě nejblbější otázka, která vás mohla napadnout.

Potravinová soběstačnost povýšená na jednotlivce, jako by národ (vůdce) nestačil, asi trochu rebelie. Možná by to chtělo trochu studia o vývoji lidstva, není nutné od opice, stačí začít tam, kde začaly různé revoluce, kupodivu jdou ruku v ruce se specializací automatizací, dopravou a obchodem, na základě vědeckých poznání a vynálezů (netýká se jen strojů, ale i vědy, např. "teorie her"). Takže obyvatelé měst pracují stejně tvrdě jako ti na vesnici a navzájem se potřebují.

0 0
možnosti
PB

P64e50t71r 39B52u95r26i38a37n

22. 4. 2022 11:44

Podíváme-li se na mapu, musí být každému jasné, že tato situace, která nastala tím, že ignorovali základní systémové mantry pokroku, budou uplatněny tak, že Ukrajina zákonitě se rozdělí na menší části. Jednou částí bude část, kde žijí rusové aby dostáli slibu, který si dali, že nechtějí žít ve státě, kde není dbáno na jejich práva a dostali se tak na okraj společnosti. Tímto bych začal.

----------

No vidíte a já tímto právě skončil. Ty lživé kydy se fakt nedají číst.

3 0
možnosti
MB

Tohle je věc názoru, nikdo neví, jak to celé nakonec dopadne, takže o lži se nedá hovořit. Autor zřejmě nevidí sílu, která by zabránila Putinovi, dělat si co chce. Kvůli tomu nemusíte být bručoun. Také si přeji vítězství Ukrajiny, ale fakt netuším, jak zastavit Putina.

0 0
možnosti