Kdo pozná duši, nalezne vše co nalézt má

Nehledíc na život, který jako lidé žijem, nalezneme to co nalézt máme, přesto kvalita nalezeného je různá. Záleží na výšce a hloubce duše, která udělá poznání života.

Kdo nalezne svatý grál (pracovní název)Nalézt tak vysokou věc, je věcí cti a poznání Božského v nás. Toto poznání udělají postupně všichni lidé. Bohužel to bude dlouhá cesta a na této cestě bude mnoho odpadlíků., kteří budou chtít stále žít ve hmotě. Tedy hmota nepřináší zlo, ale člověk, který jako by žil jen v jedné části svého života, tedy ve hmotě, nepřináší duši ani duchu to, co by měl přinést., Tato praxe povede k dezorientaci lidstva  a lidé budou trpět jako nikdy předtím. Nakonec však pochopí kudy vede cesta a naleznou to, po čem celou dobu touží. Tím je, ne svatý grál, ale nalezení Božství v sobě.

 

 Takto by se dalo pokračovat, přesto lidé nejdou zpříma, ale oklikou, proto věřte, že lidé, ale i celé národy nakonec najdou to co musí nalézt, to jemné v nich, které bude vyvěrat z nich jako poznatek tak hluboký, že člověk si řekne:

 

 Kdo jsem není důležité, ale nalezl jsem to, co po čem jsem prahnul po celý život.

 

 Tato slova znamenají odevzdání duše do vyšších míst, než je země a duše nalezne to co by měla nalézt. Tedy Božství v sobě.

 

 Tímto si myslím, že jsem vysvětlil vše, co se týče hledání a nalézání.

 

 Věřte, že poznatek svatého grálu je přístupný každému člověku, který projeví poznatky natolik hluboké, že nemůže žít povrchním životem lidí z mas. Takto bych měl i ukončit své psaní, kdy, kdo dostane do rukou to, co jsem napsal pozná to, co mělo být zjeveno, ne z lidství ani z Božství, ale duše, která hledá to, co najít má. 

 

Proto děkuji za pozornost a přeji Vám hodně zdaru i při vašem hledání a přeji i Vám úspěchy v životě, jako celého člověka, kterého musíte nalézt. 

 

Děkuji Vám za pozornostJ.H.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Herblich | pondělí 8.1.2024 8:29 | karma článku: 5,94 | přečteno: 80x