Kdo nabyde a kdo pozbyde?

Jednají-li oba jako jedno, bude vše projeveno také jako jedno. Proto vydržte v tom co tvoříte, protože poznat tajemství svatého grálu nebylo blíž.

Svatý grál (pracovní název)Poznatek svatého grálu přesahuje hranice lidství i Božství. Poznatek, který člověk udělá přijmutím tohoto svatého grálu je hluboké tak, že Bůh se skloní k tomu, kdo přijímá. To že Bůh se skloní znamená, jakou moc dává do rukou člověka. Je to moc taková to:

  • prvním působením svatého grálu je znovuzrození člověka v duchu
  • druhým působením je poskytnutí ochrany člověku, která spočívá v tom, že tento člověk je neporazitelný. Jeho smrt, je smrtí i Boha, který žije s ním.

Taková je pravda o svatém grálu, který nese tento člověk.Na samém počátku se stvořitel spojí s člověkem, který má svatý grál přijmout. Po jeho spojení se naskytne udělat pro lidstvo to nejlepší. Dá mu moudrost projevenou v Bohu takovým způsobem, že bude moudrým. Přitom jeho moudrost bude lidská.Celkově se dá říci, že moudrost je mnohotvárná a dokáže dát všemu co přísluší, stejně jako tento člověk. Jeho chyby budou chybou všech.Takto působí svatý grál na člověka, který jej přijal.Svatý grál má mnoho podob a zobrazení. Vždy se liší tím, co člověk zastává a kudy jde. Jsou lidé vidící svatý grál jako konkrétní věc. Takoví lidé jsou níže a svatý grál nedokáží přijmout, protože netuší skutečnou pravdu. Skutečná pravda je v tom, že svatý grál je krev Boží, která obíhá stvořením. Tedy, že člověk přijmoucí svatý grál je Bohem stejně jako ten, který jej poslal.Po tomto úvodu přijde rozuzlení. Rozuzlení, zní takto:Kdo nabyde svatého grálu? Jsou to lidé, kteří pijí víno Boží celým svým tělem. A to víno je pravda, která je svatým grálem.Tedy, nedá se zaměňovat pravda a svatý grál. Kdy tyto substance spolupůsobí takto:Svět se změní v okamžiku, kdy vyřknu pravdu, ovšem ne svoji pravdu, ale pravdu stvoření, že vše je životem. Po tomto kroku se pravda má stane pravdou Boží a člověk přijme svatý grál.Toto přijmutí má mnoho podob, přesto jediná je nejvyšší. Jsou to náznaky pravdy světa ve mně a to tak, že příjmu vše a stejně vše i vydám. Kdy pravda bude v tom, co si ponechám. A to je ten svatý grál, který provází pravdu.V tomto článku jsem doufám osvětlil, jak je to se svatým grálem, který může nést člověk. Takové nesení má mnoho podob, kdy jedna z podob je přijmutí Boží moudrosti.Tímto bych se rozloučil a přijal co přijmout mám.Děkuji Vám za pozornost.J.H.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Herblich | čtvrtek 4.1.2024 8:20 | karma článku: 4,67 | přečteno: 75x