Jaký byl minulý systém politického vládnutí a na co dojel?

Nikdo nechce být poslední, přesto pokud jsou k tomu podmínky, není to zas tak špatná volba, přeci?...

Tento systém byl tvořen snahou o blaho člověka. Tato snaha byla tvořena poznáním temné stránky člověka, která nakonec uvrhla systém do nicoty. Co tím myslím? Pochopit myšlenku je snadné, když si představíme co je to člověk. Člověk je vědoucí část božství, které dává to co potřebuje a tímto se vyhraňuje vůči Bohu. Tímto dáváním se snažíme se přiblížit Bohu, přitom se zároveň od něho vzdalujeme. Co je toho příčinou? Příčina je v tom, že člověk místo aby šel ve šlépějích toho, kdo jej poslal, špekuluje jak vydělat nejvíc a přitom nic nepřinášet. Tato snaha je Bohu velice známá, bohužel Komunisté na tento hendikep člověka doplatili. 

Co zbývá dodat, lidé budou lepší a budou si vážit své práce právě tím jakou měrou se o ni zasloužili. Proto pokračovatelem toho systému, který se již nebude nazývat komunistický, bude ten, který přinese lidem nauku o lidství. Tato nauka bude reprezentována lidstvím, které v člověku je a bude podpořeno vírou ve vyšší svět, kterým žijem, stejně jako žije v nás.

Toto je celý závěr tohoto pojednání. Přeji lidem hodně zdaru a toto pojednání berte tak jak je napsané, dejte mu to co mu náleží, svou míru pozornosti a přitom si vzpomeňte na toho kdo Vás poslal na zem.

Pod čarou:

Systém pro člověka stvořený musí být ten co jej bude respektovat jako bytost, která působí na zemi to co dokáže. Vím že tohle téma je na rozsáhlejší úvahu, proto budu ve stručnosti : Nejsme lidé, jsme bytosti a lidmi, tyto řádky tak budou pro nás, kteří jsme.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Herblich | pondělí 21.11.2022 18:31 | karma článku: 4,97 | přečteno: 189x