Bude nutné si najmout Orbána

V těchto dnech se koná u Trutnova festival Obscene Extreme. Mega akce plná veřejně vystavovaných sexuálních praktik a oplzlostí. Někteří účastníci na festival berou zatím svoje děti, ale co zítra, vezmou vám tam i vaše dítě.

Proti akci  Obscene Extreme  je pochoďák Prague Pride slabý odvar, který se blýskne a vyšumí. Kdežto festival Obscene Extreme vyvážíme už do světa a nejspíše festival směřuje k zápisu do kulturního dědictví UNESCO, kde se bude vedle Jízdy králů jistě skvěle vyjímat.

Nejhorší je, že to vidí děti a tyjí z toho obscénní neziskovky, které si nezřídka říkají kapely. Akorát jim za ten hluk nikdo nezaplatí, takže jsou to ve skutečnosti doslovně ryzí neziskovky. Kde je katolický mravokárce, kde jsou bytostně nesnášející prezidenti a ukázňující aktivisté všeho druhu, kteří všude čekají na každou chybičku subkultury LGBTQ+? Všichni mlčí, protože jde o hetero obscénnost. K tomu je třeba se chovat vstřícně a vlídně. Bičování nahých osob, hazard se zdravím při pití slané vody a další a další tisíce obscénně extrémních nepřijatelných aktivit se vystavuje bez pedagogického dozoru zcela veřejně. Na festival mohou rodiče vzít děti, které to vyfotí a natočí na mobily a přinesou do školy, do školky, do jeslí.

Potřebujeme nutné najmout Orbána, aby i u nás připravil a prosadil zákon, který by extrémní obscénnost postavil na roveň pornografie a zamezil přístup této deviace od normálního normálu. Nebo chcete potetované a infekčními kovy prošpikované děti? Copak se někdo narodí s nějakými kovovými součástkami v nose nebo na jazyku? Tyhle transkovové praktiky umocněné metalovým vymýváním mozků musíme dětem zcela znepřístupnit. O světě mají právo informovat jenom rodiče a učitelé s jejich přísně prověřeným podmíněným souhlasem.

Není to nic proti svobodě klasické hudby, módnímu oblékání či dospělé tetovací svobodě. Co si kdo dělá někde v soukromí s přáteli, do toho nám nic není, ale aby se takto prezentovali veřejně a na světové úrovni? Nepřípustné! Jen přes jejich mrtvoly. Bratři orbánovci, netrvalo to dlouho a už jsem s vámi na jedné lodi. Data mě přesvědčila. Ale hlavně se tím konečně omezí ty nesnesitelně hlasité neziskovky. Orbáne, Viléme, Jarmilo!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenek Horner | sobota 17.7.2021 14:07 | karma článku: 20,41 | přečteno: 796x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Novinářská práce upadá

16.5.2024 v 2:35 | Karma: 21,27

Zdenek Horner

Opáčko z dějin Ukrajiny

15.5.2024 v 9:18 | Karma: 33,04

Zdenek Horner

Predátorská věda

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,55

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,94