Politika plná zákazů

Rozhodl jsem se opět napsat krátký článek na podporu Strany svobodných občanů, protože se opět chystá další útok na svobodu podnikání. Tentokráte politici chtějí zakázat vozítka Segway.

Zákaz projíždění vozítek pasáží mezi ulicí Michalskou a Malém náměstím je logický, proti tomu samozřejmě nic nemám. A věřím, že takových podobných míst je víc. Jenže radikálnější zákaz v centru Prahy a okolí bude mít velký vliv na svobodu podnikání. Proto bych preferoval regulovat pouze tam, kde je to skutečně nebezpečné a nebude to mít žádný vliv na byznys v turistickém ruchu.

Nesouhlasíte s radikálním zákazem vozítek Segway? Nesouhlasíte se zákazem rozdávání neškodných reklamních tiskovin na ulici? Nesouhlasíte se zákazem kouření ve všech restauracích a tanečních zábavách? Nesouhlasíte s radikální regulací reklamy na dálnicích a městech? Nesouhlasíte s dalšími jinými zákazy, které mne v tuto chvíli nenapadly? Podpořte Svobodné ve volbách. Pro Svobodné jsou prioritou mnohem závažnější záležitosti, než neustále vyhovovat regulacemi jedné skupině na úkor druhé. Pokud dojde k zákazu vozítek Segway na Staroměstském nám., zásadně tím politici omezí svobodu podnikání - jak je jejich zvykem.

Nezaregistroval jsem v centru Prahy žádný problém. Nevidím žádný důvod k radikálnímu řešení. Neházejme neustále živnostníkům a podnikatelům klacky pod nohy. Díky vynalézavosti si mohou lidé vydělat slušné peníze.

Strana svobodných občanů určitě žádné radikální zákazy aplikovat nebude. Svobodní si živnostníků váží.
 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Hlinomaz | středa 11.5.2016 21:36 | karma článku: 18,35 | přečteno: 718x
  • Další články autora

Petr Hlinomaz

Hysterie kolem CO2...?

29.11.2019 v 9:40 | Karma: 10,05

Petr Hlinomaz

Nejlepší předpověď na světě

11.7.2019 v 8:35 | Karma: 15,02