Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Brangelina pořád žije

Můžeme si oddechnout, Brad a Angelina jsou údajně pořád spolu, momentálně usazení v Benátkách, silnější než kdy jindy. Alespoň minulý týden to tak bylo. Během února se novinami i internetem šířily zprávy o jejich rozchodu, dělení majetku a dětí. Toho se chytly bulvární plátky a pak se to vrátilo do seriózních plátků, kde seriózní novináři vyjadřovali své názory ve svých sloupcích. Byla to zábava sledovat.

Vrátí se Brad k Jeniffer? Pokusila se Angelina o sebevraždu? Byli si nevěrní?

Koho to opravdu zajímá? V Anglii je několik bulvárních plátků, které mají víceméně stálé osazenstvo na titulní straně, pár britských celebrit o jejichž existenci jsem netušila, dokud jsem tu nezačala žít. Když míjím novinové stánky je docela osvěžující vidět, že nudné tituly alespoň na čas vystřídaly známé a oblíbené tváře. Nicméně o krizi jsem se dočetla v Timesech, které si na drby tolik nepotrpí. Ale status Brangeliny je natolik důližitý ve světovém dění, že se dostanou i tam.

Pochopitelně mě to zaujalo, neznám nikoho, kdo nemá na Brada a Angelinu názor a nepovažuje alespoň jednoho z partnerů (pokud ne rovnou oba) za sexuální symbol.

Já osobně jsem vždycky měla ráda Angelinu. Silnou, divokou a nezávislou ženu. Líbilo se mi, že se snaží změnit svět a zároveň si vede život po svém, jak se jí chce. Nechápu, jak to všechno stíhá. Nechce se mi věřit, že se momentálně utápí v depresích kvůli smrti své matky a uvažuje o sebevraždě. Je dokonalým prototypem superženy dvacátého prvního století, viděla utrpení během svých charitativních cest, má kupu dětí, které ji potřebují. Je těžké posoudit co je novinářský výmysl.

Když se dala dohromady s Bradem, docela mě zklamala. Nebyla typ pro příliš dobráckého Brada, který navíc byl naprosto sladký pohromadě s Jennifer. My drsňačky jsme měly rády silnou nezávislou Angelinu sbírající sirotky a Brada pěkně pohromadě s jeho manželkou. Pak se ovšem provalilo Angelinino těhotenství a to nás přesvědčilo. I největší drsňačka může najít štěstí po boku muže...

Od té doby jejich vztah vzkvétal, zvykli jsme si na rozrůstající mezinárodní rodinu, Jennifer nám bylo sice líto, ale která z nás neztratila lásku, kterou považovala za osudovou? Většinou to pomůže k nalezení jiné a pochopení, že ta předchozí vlastně nebyla až tak úplně osudová. Pro Jennifeffer to zatím moc nevychází, ale možná hledá až moc usilovně.

Během současných spekulací jsem nechápala hlavně ty o tom, jestli se Brad vrátí k Jeniffer. Proč by měl? Ale především, proč by ho ona měla chtít? Co skončilo, skončilo, je to pryč. Oba se posunuli. Jennifer teď působí mnohem silněji a sebevědoměji, pokud nic jiného, dokázala si, že má pevnou pozici i bez něj. On se změnil taky. Nedá se jen tak vrátit a navázat na to, co bylo před pár lety, jako by nic. Ona si zvykla na svůj nový život, o který původně nestála, ale je tady. On má za sebou Angelinu, stal se otcem několika dětí a prožil několik let v úplně jiném vztahu než předtím. První věc, která mě zaráží je, jak může jakákoli soudná žena vůbec uvažovat o návratu k někomu, kdo ji podvedl a věřit, že tentokrát to vyjde, že se to už nikdy nebude opakovat? Hloupost. Pevně doufám, že tohle je jenom spekulace novin, které si zvyšují prodej za každou cenu.

Brangelina zatím trvá, britský bulvár se vrátil ke svým obvyklým aktérům. Je zvláštní, jak moc nás osudy slavných zajímají a jak moc se my normální lidé s nimi ztotožňujeme. Věříme, že když oni mají štěstí, může jednou potkat i nás. A když jsou slavní a bohatí v problémech, doslova se paseme v detailech, chceme vědět každou drobnost, protože nám to poskytuje zadostiučinění. Naše problémy jsou na chvíli zapomenuty a můžeme se cítit líp, protože i ONI, naše ideální vzory, mají smůlu a musí se v ní babrat. To dělá naše osobní ztráty o něco snesitelnější. Co nám často nedochází je, že co čteme nemá se skutečností co dělat. Jde jen o způsob, jak nám prodat časopis, který by jinak neměl smysl existence. A co by tomu řekli inzerenti??

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Kratka | pondělí 22.2.2010 12:11 | karma článku: 7,35 | přečteno: 740x
  • Další články autora

Hana Kratka

V Manchesteru

Dostat se v sobotu ráno do centra Manchesteru nebylo úplně jednoduché. Tramvaje měly prodloužené intervaly a nejezdily do centra města, před stanicí Victoria jsme museli přestoupit do autobusu. Lidé to brali stoicky.

31.5.2017 v 15:49 | Karma: 13,93 | Přečteno: 1303x | Diskuse| Osobní

Hana Kratka

Magické číslo tři

Blíží se potomkovy třetí narozeniny. První narozeniny jsou skvělé. Přežijete porod, zmatek kolem novorozence, můžete oslavit, že zvládnete udržet naživu dítě celý rok. Máte z toho roku přibližně milion fotek.

6.4.2016 v 16:13 | Karma: 11,02 | Přečteno: 251x | Diskuse| Osobní

Hana Kratka

Domácí politika

Náš dům se proměňuje v organismus s vlastním životem. Ať se snažím uklízet a rovnat jak chci, nic nezůstane na svém místě. A ať peru a skládám prádlo jak chci rychle, vrší se mi tu hromady špinavých tepláků a triček.

3.8.2015 v 18:25 | Karma: 10,45 | Přečteno: 359x | Diskuse| Ona

Hana Kratka

Jak neztrácet čas

Od ledna mě životem provází drobná knížka. Napsala ji americká učitelka jógy Judith Lasater a její název se dá přeložit jako Rok života s jógou (anglický titul A Year of Living Your Yoga).

15.7.2015 v 15:43 | Karma: 8,63 | Přečteno: 325x | Diskuse| Osobní

Hana Kratka

Potomek u klávesnice

Myslím, že je načase, abych se konečně rozhovořila. Koneckonců je mi už dvacet dva měsíců, svět určitě zajímá, co se se mnou děje. Ona sice občas něco zmíní, sem tam se mihne blogem zmínka o potomkovi, ale nemyslím si, že se mi dostává tolik prostoru, kolik si zasloužím.

24.2.2015 v 10:26 | Karma: 10,90 | Přečteno: 288x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Hana je ucitelka jogy, cerstve vdana, zije v Manchesteru s manzelem, ktereho potkala v Kapskem meste.