Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Blog pro chudáky chlapy

O premenstruačním syndromu (PMS) najdete na internetu plno odkazů, ale nenašla jsem ani jeden, který by pomohl chlapům, kteří mají doma IRŽ - Internetem Rozmazlené Ženy, které "trpí" PMS.

Když jsem si na jednom odkazu přečetla, že je na světě pomyslný lék, díky němuž partnerský život během PMS příliš neutrpí, byla jsem zvědavá, co našim IRŽ (Internetem Rozmazleným Ženám) kdo poradí.

Dozvěděla jsem se, že kouzlo tohoto pomyslného léku spočívá v otevřené komunikaci. Vysvětlete svému milému, radí tento odkaz IRŽ, které „trpí“ PMS, co právě prožíváte, jak se cítíte a co vás zneklidňuje. Jedině tak opravdu pochopí, že během vypjatých chvil za vás jednají neklidné hormony...

Blablabla! Ano, jsou to bláboly! A ty, které svým premenstruačním syndromem každý měsíc otravují svým chlapům život, jsou IRŽ - internetem rozmazlené ženy.

Jsem ročník 1950 a nikdy jsem PMS neřešila, protože nebylo co řešit. Nikdo o nějakém PMS nevěděl a tak ho neřešil nikdo.

V dětství, při častých setkáních mých tet a pratet, kde maminka s babičkou nikdy nechyběly, se řešily jiné věci. Kdo s kým a kde, kdo TO dostal nebo nedostal, nebo kdo je v jiném stavu a v případě, že ano, tak s kým. Bylo deset let po válce, ženy měly plno jiných starostí a k těm příjemným patřily právě tyto, ale bavit se o průběhu svých menstruací, které do jejich života od pradávna patřily, by považovaly za ztrátu času.

Za mého dětství, dospívání, mládí a období zralé ženskosti jsem se setkávala pouze s ženami, které braly menstruaci jako nutné zlo, protože nic příjemného to nebylo a stále to nic příjemného není, ale naštěstí to trvá pár dnů a dá se to přežít.

Nikdy jsme neřešily například nerovnováhu hormonů! Ptáte se, co to je? Inu… podle internetu dochází ve druhé polovině menstruačního cyklu ke zvýšení estrogenu a zároveň snížení hladiny progesteronu a blablabla... Je to k smíchu. Tečka.

Moji milí chlapi, ke všem starostem, které dneska máte a máte je, ne že ne, se na vás ještě každý měsíc vyvalí PMS, které se zabydlelo na internetu a na sociálních sítích, a proto vaše internetem rozmazlené ženy „trpí“ pod příznaky PMS! Musí trpět, když trpí všechny IRŽ! Trpí a přitom mezi sebou řeší správnou komunikaci s partnerem, zvláštní režim, správný jídelníček, čas pro sebe a hlavně řeší, kdy PMS přijde! Nesmí to prošvihnout! Co kdyby náhodou některá z IRŽ na PMS zapomněla a prožila menstruaci bez „trpění“?! Uf! Tu ostudu by nepřežila!

Mimochodem, ženy, co netrpí PMS a já věřím, že jich je víc než IRŽ, ty si prostě každý měsíc odbudou menstruaci, jako jsme si ji odbyly my, co jsme se narodily kolem roku 1950.

Chlapi, těm z vás, kteří mají doma IRŽ, která „trpí“ následky PMS, bych moc přála, abyste se domů těšili na normální, menstruující ženu…

Autor: Irena Fuchsová | pondělí 10.1.2022 21:03 | karma článku: 30,10 | přečteno: 1114x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

Včera jste mě mohli asi desetkrát zranit nebo i zabít

Silnice přes starý kolínský most je plná aut, tak chápu, že cyklisté a koloběžkáři používají chodník, i když správně mají použít silnici, na které je i „jejich“ značka v obou směrech. Chápu je, ale proč NIKDY nepoužijí zvonek?

2.5.2024 v 21:15 | Karma: 25,67 | Přečteno: 553x | Diskuse| Společnost

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

... řekla dívka v autobuse, když jsem si k ní přisedla a zeptala se, jestli nechce, aby si k ní sedl některý ze tří kluků, kteří se po ní otáčeli ze sedadel o kus dál. Pohrdavě se usmála. „To tedy nechci. Jsou trapný...“

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 28,40 | Přečteno: 1225x | Diskuse| Společnost

Irena Fuchsová

Setkání v metru

Byla jsem -náctiletá, když jsem se dočetla, že každý máme na světě své dvojče. Někoho, kdo je jako my. Někoho, o kom budeme na první pohled vědět, že je to on. S kým si budeme rozumět beze slov. Pokud se potkáme. A my se potkali.

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,16 | Přečteno: 672x | Diskuse| Společnost

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

V květnu 2011 se měla začít v Činoherním klubu zkoušet hra Kukura, ve které Juraj bilancuje svůj život. Těšila jsem se, protože ji napsal Martin Čičvák, který ji měl i režírovat. Jsem v ČK jedna nápověda, napovídat tedy budu já.

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,11 | Přečteno: 4353x | Diskuse| Společnost

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

Když jsem dneska nastoupila na Zálabí do autobusu, kterým jezdím na nádraží, netušila jsem, co mě čeká. Autobus se rozjel a já vzápětí zaregistrovala, že vzadu telefonuje "kanalizace". Nebyla to žena. Byla to kanalizace.

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,31 | Přečteno: 1000x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Příměří v nedohlednu. Jednání Izraele s Hamásem v Káhiře ztroskotala

5. května 2024  18:31

V Káhiře v neděli skončila jednání o příměří mezi radikálním palestinským hnutím Hamás a Izraelem,...

Kdo vlastní české firmy. Zahraniční kapitál roste, počet Rusů v čele klesá

5. května 2024  18:22

Ruský kapitál v českých firmách od invaze na Ukrajinu a s ní spojenými sankcemi klesá, některé...

Měření lebek či nucená převýchova. Sámové podávají svědectví o křivdách

5. května 2024  18:20

Krádeže území, odebírání dětí na převýchovu nebo pseudovědecké experimenty. To je pouze část...

Záchranka na maratonu ošetřila 52 běžců po kolapsu, do nemocnice museli čtyři

5. května 2024  13:30,  aktualizováno  17:53

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili 52 běžců, vesměs po kolapsu. Informovali o...

  • Počet článků 748
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.