Blog pro chudáky chlapy

O premenstruačním syndromu (PMS) najdete na internetu plno odkazů, ale nenašla jsem ani jeden, který by pomohl chlapům, kteří mají doma IRŽ - Internetem Rozmazlené Ženy, které "trpí" PMS.

Když jsem si na jednom odkazu přečetla, že je na světě pomyslný lék, díky němuž partnerský život během PMS příliš neutrpí, byla jsem zvědavá, co našim IRŽ (Internetem Rozmazleným Ženám) kdo poradí.

Dozvěděla jsem se, že kouzlo tohoto pomyslného léku spočívá v otevřené komunikaci. Vysvětlete svému milému, radí tento odkaz IRŽ, které „trpí“ PMS, co právě prožíváte, jak se cítíte a co vás zneklidňuje. Jedině tak opravdu pochopí, že během vypjatých chvil za vás jednají neklidné hormony...

Blablabla! Ano, jsou to bláboly! A ty, které svým premenstruačním syndromem každý měsíc otravují svým chlapům život, jsou IRŽ - internetem rozmazlené ženy.

Jsem ročník 1950 a nikdy jsem PMS neřešila, protože nebylo co řešit. Nikdo o nějakém PMS nevěděl a tak ho neřešil nikdo.

V dětství, při častých setkáních mých tet a pratet, kde maminka s babičkou nikdy nechyběly, se řešily jiné věci. Kdo s kým a kde, kdo TO dostal nebo nedostal, nebo kdo je v jiném stavu a v případě, že ano, tak s kým. Bylo deset let po válce, ženy měly plno jiných starostí a k těm příjemným patřily právě tyto, ale bavit se o průběhu svých menstruací, které do jejich života od pradávna patřily, by považovaly za ztrátu času.

Za mého dětství, dospívání, mládí a období zralé ženskosti jsem se setkávala pouze s ženami, které braly menstruaci jako nutné zlo, protože nic příjemného to nebylo a stále to nic příjemného není, ale naštěstí to trvá pár dnů a dá se to přežít.

Nikdy jsme neřešily například nerovnováhu hormonů! Ptáte se, co to je? Inu… podle internetu dochází ve druhé polovině menstruačního cyklu ke zvýšení estrogenu a zároveň snížení hladiny progesteronu a blablabla... Je to k smíchu. Tečka.

Moji milí chlapi, ke všem starostem, které dneska máte a máte je, ne že ne, se na vás ještě každý měsíc vyvalí PMS, které se zabydlelo na internetu a na sociálních sítích, a proto vaše internetem rozmazlené ženy „trpí“ pod příznaky PMS! Musí trpět, když trpí všechny IRŽ! Trpí a přitom mezi sebou řeší správnou komunikaci s partnerem, zvláštní režim, správný jídelníček, čas pro sebe a hlavně řeší, kdy PMS přijde! Nesmí to prošvihnout! Co kdyby náhodou některá z IRŽ na PMS zapomněla a prožila menstruaci bez „trpění“?! Uf! Tu ostudu by nepřežila!

Mimochodem, ženy, co netrpí PMS a já věřím, že jich je víc než IRŽ, ty si prostě každý měsíc odbudou menstruaci, jako jsme si ji odbyly my, co jsme se narodily kolem roku 1950.

Chlapi, těm z vás, kteří mají doma IRŽ, která „trpí“ následky PMS, bych moc přála, abyste se domů těšili na normální, menstruující ženu…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Irena Fuchsová | pondělí 10.1.2022 21:03 | karma článku: 30,10 | přečteno: 1115x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 28,60

Irena Fuchsová

Setkání v metru

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,40

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,11

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,40