Nebohý český premiér a padoušská Evropská Unie

Evropské Unii vadí, že premiér čerpá její peníze dle jejího názoru neoprávněně. Premiér zase říká, že postupuje podle platných českých zákonů. A vláda to do Bruselu posílá písemně. Pak zbývají už jen dvě věci.

Buď věc rozsoudí soudní orgány Evropské Unie, nebo z té Unie vystoupíme a vzdáme se tak svrchovanosti evropských soudů a vše si budeme vařit na našem písečku. V obou případech by ale dotace pro premiérovy podniky byly zachovány.

V případě evropských soudů by soud buď rozhodl v prospěch našeho premiéra a peníze by tekly dál. Nebo proti němu. Ale pak by zase začala kanonáda o diktátu z Bruselu, zasahování do vnitřních věcí … a z té EU bychom buď vystoupili, nebo by nás radši vyhodili sami. A nedivil bych se. A to, že peníze pro našeho premiéra jsou dle českého práva v pořádku, jsme se už přeci dozvěděli, opakuje to dokola premiér, jeho ministři, momentálně vláda dokonce písemně a my všichni se usmíváme a olizujeme se nad párky z Kosteleckých uzenin. Jiné za chvíli už nebudou.

Ostatně premiér Babiš už s dělostřeleckou přípravou začal: „Evropský parlament se snaží ty volby ovlivnit. ” Nic hloupějšího asi říci nemohl.

Proč by to dělal? Opakuji, tady se jedná jen o spor o evropské peníze. Pokud premiér sám věří tomu, co říká, tak proč chtějí odstavit zrovna jeho?

Na to tu jsou jiní adepti. Proč by Evropský parlament nedělal nějaké kroky a činy aby podkopal důvěru třeba v Tomia Okamuru, který EU ze srdce nesnáší, on a jeho lidi o ní trousí lži a dezinformace na každém kroku a jeho jediný program je z EU vystoupit?  A následně se přimknout k Rusku asi podobně jako Bělorusko, dodávám.

Nebo proč Evropský parlament takto „rázně“ nezasahuje třeba proti slovenskému Marianu Kotlebovi? Ten už s hodnotami naší civilizace nemá společného vůbec nic.

Prostě náš premiér lže kudy chodí. To je smutné, ale je to fakt a už dlouhodobě ověřený.

Celé to ze strany našeho premiéra je asi spíše jen o tom, jakoby EU říkal, buď mi ty peníze budete i nadále dávat, nebo vám pěkně zatopím. Typické, ověřené, babišovské. Ten problém je ale v tom, že on zatápí především České republice a jejím občanům.

Autor: Tomáš Flaška | úterý 29.6.2021 4:30 | karma článku: 30,90 | přečteno: 764x