Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blog se mi moc líbí a souhlasím s ním.

Moc mne baví některé názory a argumenty obhajující Babiše např. tvrzením o nucení zbavit se majetku. ;-D;-D

Nevím, jak to napsat, ale nechápu myšlení některýh jedinců, kteří bez ohledu na realitu stále dokola papouškují bludy a hoaxy.:-) Přitom je to strašně jednoduché, vždyť i Babiš svěřenskými fondy uznává střet zájmů, to vám nedochází? Jen se, jaksi (sorry, jako...), nedokáže odtrhnout od dotačního prsu EU a ČR. Jak prosté ...

3 0
možnosti
PB

P71e83t91r 17B62u63r12i25a13n

29. 6. 2021 15:14

Babiš je ve střetu zájmů až po uši. O tom žádná debata a nepotřebuji k tomu ani žádnou komisi sdružení řepkových včel, natož soudní dvůr.

9 2
možnosti
Foto

Agrofert o dotace požádá a příslušné instituce to buď schválí nebo zamítnou. Je nesmysl obecně posuzovat, jestli je Babiš ve střetu zájmů. Je třeba vzít jednu dotaci po druhé a posoudit, zda by měla na dotaci nárok, kdyby o ni požádal někdo jiný. Pokud by ji jiná firma nedostala, byla přiklepnuta s ohledem na pozici premiéra a měla by se zrušit a příslušnou instituci, která ji poskytla, sankcionovat.

4 4
možnosti
MB

Píši to pořád dokola. Dle české legislativy vlastním auto. Když s ním jezdím, jsem vlastník. Jakmile jej zaparkuji na místo určené, už vlastníkem nejsem! Nechápu, co EU na tom není jasné? Andrej mi připomíná sebe, studia.

Taky jsem volal - "Mámo, tati, prachy pošli, ty předcházející, už mi došly" ! Otec se pohledem na výsledky dožral a poslal mne na brigádu. Nevím, podporovatelé? ANO, žíkají, co zas? Auto zaparkoval, skládejme se mu na nové ! ... :-)

8 2
možnosti
Foto

Rád čtu Vaše příspěvky, nutí mě přemýšlet.

1 1
možnosti
Foto

Tohle je ukázkový pláč nad důsledky, aniž byste se zkusil zamyslet nad příčinami. Příčinou v tomto případě obecně je skutečnost, že nějaká EU rozdává peníze svých daňových poplatníků na něco, na co je vůbec rozdávat nemá. Vytvořila k tomu eurobyrokratický moloch, který zdlouhavě a samožerně zkoumá, zda peníze na toto či ono, ano nebo ne. To samé je pak ještě na národní úrovni. Přes to všechno čerpá Babiš, ale nejenom on, dotace neoprávněně. Když nebude Babiš, bude jiný Babiš, cesty k přikrádání z těchto fondů evidentně existují a navíc jsou, přes všechnu snahu, dosavadní legislativou nepostihnutelné.

My jsme se jako pitomci zapojili do systému, o kterém jsme už desítky let předem věděli, že nefunguje, a je zoufale neefektivní. Utekli jsme z RVHP a zapojili se do toho samého v rámci EU, jen mnohem obludnějšího.

Není náhodou spíš čas na společenskou diskusi o tom, jak tyto neuvěřitelné, neprůhledné a prokorupční transfery zarazit? Nebylo by lepší do EU odvádět méně a ušetřené peníze investovat efektivněji, respektive na to, na co jsou jsou primárně vybírány? Tedy na penze, zdravotnictví, školství, bezpečnost, armádu a na nezbytně nutný aparát, bez kterého se stát neobejde?

6 6
možnosti
Foto

Evropská unie po zjištění, že peníze určené pro malé a střední podniky stahuje u nás miliardář Babiš využívající toho, že je ve vládě původně jako ministr financí a pak jako premiér. Dotace do jeho zadluženého Agrofertu tekly jak z dotací které poskytuje naše vláda tak i EU. Takže v roce 2017 změnila přes protesty ANO pravidla a určila jasně, kdo má dostávat dotace. Jenže kam pak na nás. Takže, Babiš od roku 2O17 neoprávněně dostal dotace ve výši 20 miliard korun. Babiš je dostává právě z titulu, že je premiér. Dostává je přesto, že EU vyzvala k zastavení dotací. Náš stát je vyplácí dále. Babišovi na jeho podnikání přispívají všichni u nás a v Evropě, kteří odvádějí daně.

8 3
možnosti
JS

Dovoluji si připomenout, že v ČR platí české zákony. Pokud nejsou v souladu se zákony EU, není to věc Babiše, obzvlášť když byl přijat zákon lex Babiš. Zásadní otázka je, zda nařízení EU jsou nadřazeny zákonům ČR. Podle zákonů ČR nečerpal dotace jen Babiš. To, že pan Zdechovský a spol. udali jen Babiše neznamená, že případné vracení se bude týkat jen Babiše. O tom seznamu podezřelého čerpání dotací z EU se skromně mlčí.

4 5
možnosti
Foto

Zlatý a milý pane Slavíčku takže podle vás. Evropská unie syp prachy, ale jak s nimi naložíme je ti do toho houbeles. U nás platí naše zákony, co se týká dotací. Jenže ony jsou v souladu s EU, víte ??? Babiš okrádá stát a EU a kdo na to upozorní podle pana Slavíčka je udavač. Jenom tím kazí rozkrádání dotací. Podezřelé neoprávněné čerpání dotaci je pouze podezřelé, ale u Babiše je prokázané .

7 2
možnosti
LH

Hmm ve 4.30.... dobrá obsese;-D;-D;-D

4 4
možnosti
Foto

A na něco k tématu se mozeček zmůže?

3 3
možnosti
JK

Velká karma, ale nesouhlasím s tím, že Tomio upřímně nesnáší EU. Mu je to úplně jedno. On pouze říká co chce jeho mozkotrus slyšet. Samozřejmě by se mu líbilo, být diktátorem Lukašenkova střihu, lhát, dělat sám zákony, ale kdyby to bylo pro něho výhodné, spojí se klidně i s Boko Haram a za potlesku jeho příznivců budou tvrdit, že jsou jediní, pravý vlastenci.

9 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 1
možnosti
Foto

Karma, jeden by řekl, že když čerpá evropské peníze, měl by je čerpat podle evropských zákonů. Ale Babiš to vidí jinak. On by i v Anglii jezdil podle české vyhlášky.:-)

13 3
možnosti
PD

žádný evropský zákon o střetu zájmů neexistuje, jsou jen národní zákony a ten český babiš dodržuje.

3 6
možnosti
  • Počet článků 1320
  • Celková karma 32,16
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.