Chcimír

Chcimír je vznešená osobnost. Má na mysli blaho všech. Morálně má navrch a myslí to pro každého dobře.

Chcimír vyzývá napadeného aby se v zájmu zachování míru nebránil. A pokud tak chce přeci jen činit, tak je přeci nemorální ho v tom jakkoliv podporovat.

Chcimír nevyzývá agresora, aby toho nechal. Přeci ví, že je silnější, že ho nelze porazit a nebude kvůli tomu riskovat jadernou světovou válku.

Chcimír má na mysli především blaho napadených. Každý den války navíc prodlužuje počet jejich padlých. Vlastně padlých na obou stranách. A to je samozřejmě strašně nemorální.

Chcimír je morálně nadřazen všem ostatním. Kdo s ním nesouhlasí, tak je válečný štváč, zkráceně chciválek.

Chcimír se sice tváří, že to s Ukrajinci myslí dobře, že je má rád, že by se mělo přestat válčit a přestali by umírat, ale zároveň většinou tvrdí, že je to zkorumpovaný, oligarchický národ, který si za to svými provokacemi může sám.

Chcimíři většinou kritizují množství cizinců (nejen Ukrajinců) u nás. Až se Ukrajina porobí a počet ukrajinských uprchlíků zde dramaticky naroste, tak bude tvrdit, že by se s tím mělo něco udělat.

Kdo se domnívá, že by se Ukrajině měla pomoc poskytnout, pokud o ní žádá, tak je chcimírem posílán do zákopů na Ukrajinu, aby tam osobně bojoval.

Chcimír udatně bojuje od své klávesnice, protože na zvednutí svého pozadí od stolu většinou nemá sílu.

Chcimír se stará hlavně o blaho vlastního národa. Proto by v zájmu snížení cen plynu, ropy i elektřiny měly boje na Ukrajině okamžitě ustat. Že je to hlavně pro jeho blaho taktně zamlčuje.

Chcimír samozřejmě vše vidí nestranným pohledem. Je proto velice objektivní. Toto pojetí zde založil již bývalý prezident Miloš Zeman svou politikou všech azimutů.

Chcimír má o mezinárodní situaci jasno. Nejspolehlivější zdroje informací jsou samozřejmě na východ od naší hranice.

Chcimír je velký vlastenec. Proto ví, že kdyby nás potkalo něco podobného jako Ukrajinu, tak bude první, kdo odtud zdrhne.

Chcimír má jasno, kdo za to dnes může. USA, NATO, EU a Fyala. Jenom si neumí vysvětlit, že Putin tedy asi není moc chytrý a sedl na lep.

Chcimír ví naprosto přesně, že Rusko si na NATO nikdy netroufne. Stejně jako naprosto přesně věděl, že Ukrajinu nikdy nenapadne.

Chcimír má jasno v tom, že když někdo jeho názory kritizuje, tak omezuje jeho svobodu slova a zavádí zde zase cenzuru, diktaturu a jednotný názor Národní fronty.

Chcimírovi je jasné, že v roce 1945 nás osvobodili Rusové a v roce 1968 sem vtrhli Ukrajinci.

Proto si chcimírů važme. Větší komiky aby člověk pohledal.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | pondělí 29.4.2024 19:11 | karma článku: 31,57 | přečteno: 1063x