Ale, ale. Čeho se ta opozice bojí?

Premiér Fiala se chystá pronést v neděli projev k cenám energií. A opozice vyletěla jak čertík z krabičky. Z čehopak mají strach?

Považuju to za hrubé zneužití funkce premiéra. Je to v rozporu se zásadou férového přístupu, férové kampaně, je to v rozporu se zákonem, v rozporu s férovou kampaní. Neděje se nic mimořádného kromě toho, že to ta vláda mimořádně nezvládá. Nic nového od pondělka a od středečních tiskovek není. Není důvod pro mimořádný projev,řekl bývalý šéf dolní komory parlamentu za hnutí ANO Radek Vondráček.

Přisadil si bývalý ministr životního prostředí za ANO Richard Brabec: „Je to opravdu nepovolená podpora a berlička, kterou koalice tímto způsobem využije, a doufám, že si to premiér ještě rozmyslí.

Podobně se vyjadřuje i SPD.

Tak si připomeňme, že opozice tepe vládu každý den odshora dolu, od rána do večera, jak nic nedělá, jak je neschopná a že by měla odstoupit. To si snad opozičníci myslí, že se mýlí? Že premiér řekne něco, co by mohlo dávat hlavu a patu a mělo smysl? Že celé to jejich vystupování je jen divadlo pro média? 

Přeci by měli skákat radostí, že premiér před volbami vystoupí a zase se znemožní, jak tvrdí již mnoho měsíců. Měli by tleskat a otvírat šampus.

Takhle to jaksi vypadá, že si opozice vůbec nevidí do úst.

Autor: Tomáš Flaška | pátek 16.9.2022 18:25 | karma článku: 32,82 | přečteno: 1179x