Ing. Oldřich Lukáš: Stížnost na trestnou činnost ČT

Co to je za divný text určený pro spodinu naší společnosti naplněný sprostými pomluvami, polopravdami a nesmyslnými názory na naši politiku a činnost české televize? Svoboda slova není svobodou lhát!

V úvodu jde o agresivní útok na českou televizi, že neslouží našim občanům, ale slouží jen agresorům z USA, že pouští do éteru jen americkou pravdu, žije z amerických dotací a že velvyslanec USA Shapiro je jen českým protektorem. Kdo se nepohybuje jen na určitých vybraných serverech, to vnímá jen jako absurdní tvrzení. Následují tématické odstavce.

 

Zeman a Čína. Hrubě je urážena ČT, že při návštěvě Zemana v Číně byla jen přežvykována washingtonská hesla, ale každý, kdo alespoň trochu sleduje politiku si všimne, že si text vůbec nevšímá podstaty konfliktu Miloše Zemana s naší společností, čím prezident urážel naše občany.

 

17. listopad 2015. Zde je přímo hnusným způsobem znevažována ČT a nevybíravým způsobem urážen jeden z nejlepších moderátorů a uráženi všichni účastníci diskuse nad projevem Miloše Zemana kromě jeho kamaráda, senátora Veleby. Ohledně dovezené Zemanovy klaky z Moravy text ztotožňuje kompromitujícího redaktora s americkým agentem. Mluví se zde hlasem lůzy a lživě je vykládána skutečnost pro ty, kteří politiku nesledují.

 

Sestřelení malajsijského letadla. V duchu ruské propagandy se dovídáme, že  původní vyšetřovací komise byla odvolána a vyšetřování se dělo pod CIA a došlo se tak k výsledku, že civilní letadlo bylo sestřeleno raketou BUK. Následuje košatě rozšířená ruská verze. O obojích verzích bohatě informovala ČT, která tím jasně potvrdila, že nepodléhá ani ruské ani americké propagandě. Tento odstavec je naplněn novými „informacemi“, které potvrzují jen ruskou versi.

 

Rusko versus Islámský stát. Text tvrdí, že ISIS je dítko CIA. Divné. Ale i to zaznělo v ČT. Stejně jako informace, že Rusko je v Syrii na pozvání Asada. V tomto textu je však tolik podivných informací, jejichž validita je pro mne neověřitelná. Jejich pravdivost však zpochybňuje nactiutrhající protiamerický duch.

 

Bašár Asad – diktátor? Ano, Asad byl legitimně zvolen. Ale jak ta legitimita vypadá, známe dobře u nás z komunistické éry. Text zcela zakrývá Asadovy zločiny proti národu, vykresluje jej jako vynikajícího svobodomyslného prezidenta a za diktátory prohlašuje USA a CIA a osu zla Washington-Londýn-Brusel-Ankara-Rijád. Text je primitivní propagandou zkreslující pravdu.

 

Migranti a islám. Tento odstavec je nejdelší. Zcela primitivně obviňuje ČT, že neinformuje pravdivě o problematice muslimské invaze. Zcela primitivně vyvolává ve čtenářích strach z muslimů. To je však nebezpečné. Postaví-li se Evropa proti mírumilovným muslimům, budou muslimové naším obyvatelstvem radikalizováni do náruče ISIS. A to je přesně to, co ISIS od Evropy očekává. Kdo sleduje ČT ví, že informuje v plné šíři. Snad jen od nejkrutějších obrázků díla islamistů nás uchránila.

 

Lidská práva. Tento text je již jen k vyvolání strachu z invaze muslimů, kteří nás zde budou mordovat, a s úsměškem očekává záchranu od amíků, kteří se u nás napakují. A opět ČT je vykreslena jako služebnice USA.

 

Pohádky jako nástroj vymývání mozků našich dětí. To už je zcela směšné, absurdní obviňování ČT, která má poškozovat naše děti v pohádkách. Škoda slov!

 

                                                              *

 

Souhrn. Ing. Oldřich Lukáš ve své stížnosti obviňuje ČT z kolaborace s Evropskou unií a USA, že jimi uplácena nám nesděluje celou pravdu, že sděluje jen tu americkou pravdu a že je nutno rozprášit její redaktory a vyčistit tak Augiášův chlív.

 

Jde o zcela demagogický text vyvolávající otázku, komu má sloužit? Bezpochyby zde operují agenti USA i Ruska. Tento text však nemá nic společného s agenty USA. Ale je dobré si položit otázku, v čí zájmu je pomlouvání politiky USA, EU, NATO, naší vlády, naší televize a vyvolávání strachu? Čeho tím má být dosaženo? Rusku jsme sloužili čtyřicet let a nerad bych sloužil znovu.

Autor: Bohumír Šimek | úterý 8.12.2015 14:40 | karma článku: 26,08 | přečteno: 4468x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 20,53

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 23,98

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04