Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Před chvilkou jsem přečetl text Ing. Lukáše a se vším s ním souhlasím. Naopak v komentáři autora Bohumíra Šimka nevidím nic pravdivého .... jako by měl napsat nějakou obrannou reakci - tedy PR pro ČT .... je mi z toho zle!

1 0
možnosti
FS

Ing. Oldřich Lukáš

ekolog, ekonom, pedagog,

předseda o.s. Lidé lidem …

lukas.oldrich@email.cz

adresa a tel:

pošlu na požádání

0 0
možnosti
AS

Českou televizi zprivatizovat a zrušit koncesionářské poplatky. Pak ať si hlásá, co chce. Jestli chce svým zpravodajstvím někdo lézt do zadku Bruselu, Washingtonu nebo Moskvě, ať tam tedy leze - ale ať si takové zpravodajství i sám financuje. Odmítám se za současného stavu podílet na financování ČT. Česká (potažmo Československá) televize nebyla, není a nikdy nebude: nezávislou ani objektivní institucí.

0 0
možnosti
LW

Existuje někde ve světě objektivně nezávislá veřejnoprávní televize?

0 0
možnosti
Foto

Připomínáte mi někdejší kritiky Charty 77 - tu taky nikdo neviděl, ale všichni ji zcela zásadně odsoudili.

Na můj vkus poněkud chucpe

2 0
možnosti

Omlouvám se, snažím se sehnat původní text.

0 0
možnosti
SN

:-).....Při Vašem vzdělání ....dost mě v poslední době překvapujete!  Vy nesledujete ten denní hukot v tisku ?  Kdo si myslíte, že je původcem hrnoucích mas nemakačenků a primitivů do Evropy jak na povel? KOmu vlastně fandíte? Vy chcete aby se Evropa stala státem s právem sharia? Krvavý řezník Assad, mimochodem také vzdělaný lékař který dokázal udržet několik vyznání a sekt v míru, se Vám v TV nelíbil?  Však také hned příští den reportérovi KUbalovi řádně umyli hlavu.Pro vyváženost !  Takže, stěžujte si na lampárně, jak se pravilo za starých časů ! RvRvRv

3 1
možnosti

Jestliže nesouhlasím s textem stížnosti na ředitele TV, pak to ještě neznamená, že opakovaně nevyzývám na nutnost řádné integrace těch, kteří chtějí žít v naší republice, že musí znát jazyk, historii, místopis a zákony Česka, než se stanou občany Česka. Do té doby jsou jen hosté.

A nakonec Váš "krvavý řezník" dokázal udržet náboženské fanatiky na uzdě.

0 0
možnosti
Foto

havlisté ovládají Českou televizi, to je normálka. Kvůli tomu se nerozčilujte Rv

3 2
možnosti

A je něco špatného na konzervativních hodnotách, na kterých stojí Evropská kultura?

0 0
možnosti
JC

Rv Vaše expresívní, silně povýšenecké a arogantní vyjadřování o skupině obyvatel svědčí jenom o tom, že slušnost a objektivita jsou Vám cizíRvRv

3 3
možnosti
PU

P20e70t51r 16U86h19e74r

8. 12. 2015 22:36

To se ozval ten pravej :-D

2 0
možnosti
JL

Někdo si plete veřejnoprávní televizi s koncertem na přání. R^

5 1
možnosti
Foto

koncert si mohu zaplatit podle svého výběru

ČT platím povinně

1 1
možnosti
VN

Co takhle uvést odkaz na vámi sepsutou stížnost? Soudný člověk by si o ní jistě udělal své mínění. I bez vašeho silně zaujatého článku.

7 0
možnosti

Když přes adminy pošlete žádost o kontakt, kde bude Vaše adresa, tak Vám ji seženu!

1 0
možnosti
VM

V71á87c10l64a53v 58M96a89c87h

8. 12. 2015 15:59

pokud je to ironie tak dobrý

pokud ne tak doporučuji nevynechávat léčbu:-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,90
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!