Zřejmě půjdu v budoucnu před soud

Nic neukradnu, nikoho nepřepadnu, nezpůsobím dopravní nehodu ani jinak neporuším dosud platné zákony a stejně budu v budoucnu riskovat trestní stíhání. Tedy pokud počastuji fackou jedno z dětí….

Asi jsem tyran, násilník a strašlivý rodič, ale čas od času mému synovi jedna přilítne. Ne snad proto, že by mi to dělalo dobře, ale když si na mně mladej prostě „otevře ústa“ tak mu je pádně zavřu.

Člověk by se totiž až divil, co jsou schopni dnešní děti říct. Vždycky si říkám, tohle já říct tátovi, tak mi jí takovou švihne, že bych chytil druhou o zem…. Vlastně nevím, jestli je to dobou, nebo tím, že dnešní děti mají xxx krát víc všeho, než jsme měli my. Když si vzpomenu na to, kolik jsem měl doma hraček já a moji bratři a potom se podívám ke svým dětem do pokoje, tak je asi jasné odkud vítr vane. Řeknu si, jsem blb, můžu si za to sám, nemám jim toho tolik kupovat… ale hned na to si řeknu, mají všechno to, co já jsem neměl. A i když se snažím počet hraček a všelijakých blbostí korigovat, tak toho nakonec mají tolik, že ani nevědí co s tím. Ostatně, asi to nebude jenom můj problém, stejně staří rodiče asi vědí, o čem mluvím.

No dobře, mají…. chodí do školky, kde je podobných dětí asi tak 30, koukají na pořady, kde se mluví tak, jak se mluví.. mají nároky, o jakých se nám nezdálo.

No a čas od času jsou prostě děti přidrzlé až drzé… jednou, dvakrát je člověk upozorní, po třetí už jedna přilítne (případně dostane na zadek, ale to už je celkem jedno). Moje děti budou mluvit slušně, budou se slušně chovat a ke svým rodičům budou mít absolutní respekt a po pravdě řečeno, pokud to nepůjde jinak, dostanou občas, jak já říkám na boudu.

No a teďka mi za to hrozí, že půjdu před soud… to je hovadina, to se nedá říct jinak. Buď paní ministryně nemá děti, nebo se někdo úplně zbláznil. Chápu, že někde dochází k týrání dětí a dle mého názoru by se mělo tvrdě trestat, ale výprask posuzovat jako trestný čin? To nám vyrostou pěkné děti, když je nebudeme moci vychovávat. Tím nechci říct, že bitka je jediný způsob, jak se dají děti vychovávat, ale ruku na srdce, kolik z Vás nedá svým dětem občas na zadek?

Tak na to můžeme zapomenout, neb si za to můžeme jít dřepnout, zvlášť pokud se to bude opakovat….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Patrik Banga | pátek 7.3.2008 19:59 | karma článku: 31,19 | přečteno: 2258x
  • Další články autora

Patrik Banga

Jak jsem se stal coviďákem

16.3.2021 v 14:40 | Karma: 39,60