Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ženy jsou škaredější a zištnější

Čeho si muž dnes všimne? Že ženy již nejsou jako dříve. Už dlouho jsme mezi kamarády nepronesli.. „To je ženská panečku."

Vůbec nemohu pochopit, jak se k sobě chovají. Neupravené vlasy, neudržovaná pokožka, nenamalované, oblékané hůře než chlapi.

Před pár lety se v tisku psalo, že nadchází věk žen. Ano to bylo hrdinství, když ekonomika rostla, to se jim šlo vpřed a co teď? Najednou se stáhly... že by se tedy století ženské vlády nekonalo? Samozřejmě těžko, žena není určena k tomu, aby táhla vpřed. Může být významnou oporou a podporou ne tahounem.

Jenom ženský mozek je schopen uvěřit bludům reklam a vyžívat se ve stupiditě komorních seriálků. Jen žena je schopna říkat jedno dnes a zítra druhé. Využívat svých pák k vysávání partnera a zaměňovat lásku za materiální jistoty. Láska a vztah je u ní možný s kýmkoliv kdo přitáhne domů větší kořist a ještě se tím chlubí.

Ovšem jistě. Jsou také ženy, které dokáží svým vyhraněným, pozitivním a chytrým postojem ve vztahu, pomoci muži ke kariéře a tím i sobě k pevnému zázemí. To jsou ženy, které partnera přijaly jako ne bohatého, ale jako schopného jemuž jeho potenciál pomohly rozvinout.

Mám tři známé, kteří si vzali Japonky. Dva Češi a jeden Brazilec. Všichni tři byli sice schopní, svobodní mládenci ale svůj skutečný potenciál objevili až po svatbě s Japonkami. Potom jejich životy dostaly nečekané obrátky. Teď jsou slavnými a bohatými pány kteří svůj život dělí na ten „Do Japonky" a ten „S Japonkou". Je to japonskou tradicí oddělených povinností, kdy žena je motorem mužského potenciálu. Jsem přesvědčen, že jedním z pilířů japonského ekonomického úspěchu je tradiční vztah mezi mužem a ženou.

Rusové se na své ženy dívají s despektem. Rusky obecně poskytují špatnou oporu v kariéře a tak si v Rusku chlapi drží mužské kluby, mužské kolektivy a mužské záliby. V ČR je mánie kdy ženy musí být všude a u všeho. Pohled na ženu v maskáčích, běhající treky či střílející ze zbraně ve mne vyvolává pocit, že něco není v pořádku. Možná se někomu bude zdát že nejsem dostatečně demokratický ale víte co?.. Trhněte si nohou.

Skutečně se mi líbí žena, která se obléká tak, jak se my chlapi neoblékáme. Vážím si žen, které ví kam patří, které si uvědomují, co obnáší být ženou, které prokoukly pokřivené výplody masmédií. Které se umějí obléci jako ženy, namalovat jako ženy a smát se jako ženy. Které nemusejí být všude a u všeho ale dokáží za všech okolností stát za chlapem jehož si zvolily. Které mají vlastní názor, takže se klidně obejdou bez reklam a které otrocky nesledují jeden seriál za druhým. Které nevychovávají ze syna ženu a z dcery hysterku. Které nezkouší fígle a nemění názory jako počasí. A které si uvědomují, že i mezi mužem a ženou platí, dáš-dostaneš.

Líbí se mi atmosféra pánským společností, kam ženy nechodí. Mám rád čistě mužské akce a myslím, že je velká škoda když u nás nejsou mužské kluby do kterých je vstup ženám zakázán, a etika nedovoluje o ženách mluvit. Jsou prostě místa i obory, kde chceme být sami.

Nakonec ani muži nemusí být u všeho. Jednou jsem v USA vešel do velkého obchodu koupit nějaké štětce a bylo mi divné, jak po mě nejen prodavačky ale hlavně návštěvnice koukají. Asi během deseti minut se mnou dokonce dvě navázaly samy kontakt. To je v USA nezvyklé jenže po chvíli jsem zjistil, že v obchodě jsou samé ženy a že je to vlastně obchod pro ženské domácí práce. Ony byly mile překvapeny v domnění, že i muž se zajímá o takové věci. Pochopil jsem co by se jim líbilo, ..tůdle holky.... nevyšívám polštáře ale kácím stromy sekerou.

Díky pronikání žen do tradičně mužských sfér se například v ČR objevilo příliš mnoho mužů v sukních a příliš mnoho žen v kalhotách.

Docela mne mrzí, že české ženy spadly na úroveň, kdy je čeští mužové tradičně nazývají slepicemi..... je to nehezké, mě samotnému se to nelíbí. Ovšem někde je asi příčina, ne? Nevím jak jim říkají v Japonsku...v Rusku kobyly. Samozřejmě, protože táhnou a jsou divoké. Být ženou tak bych raději bral tu kobylu i když také nic moc.

Slepičí syndromy

Když slepice nakrmená do plné sytosti uvidí svoji kolegyni zobat, bude také, i kdyby měla prasknout.

Slepice se vám bude motat pod nohama a čekat že z vás spadne něco k snědku ale, jakmile uděláte krok k ní začne utíkat, jakmile za ní půjdete začne panikařit a jakmile se k ní rozeběhnete tak začne křičet.

Slepice se mezi sebou neustále pošťuchují a závidí si. Jediný, kdo na ně platí, je kohout.

Slepice se nedá ochočit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Anderle | čtvrtek 5.11.2009 9:08 | karma článku: 45,32 | přečteno: 20048x
  • Další články autora

Jiří Anderle

Dělají z ČR terč. Setrvačností, nebo záměrně?

Sledováním Lipavského, Černochové a Řehky, se nemůžete zbavit dojmu, že jde o organizovanou skupinu šířící záměrně strach. Jak, a proč to dělají?

4.3.2024 v 9:54 | Karma: 16,09 | Přečteno: 372x | Diskuse| Hyde park

Jiří Anderle

Řehka s Pavlem a armádní klikou tak zoufale stojí o posilování armády

Snahy pana Řehky vyjadřují postoj armádní kliky ČR, snažící se hluboce zasahovat do dění státu a jeho ekonomiky. Víme, z dob studené války, kam vedou hluboká vměšování armády do politiky.

28.2.2024 v 10:06 | Karma: 26,34 | Přečteno: 753x | Diskuse| Politika

Jiří Anderle

Ve sporu o umělém vyvolávání války má Schillerová pravdu

Strašení Ruskem vychází primárně od armád, v ČR unikátně z diplomacie. Těžko se chápe, kde vzal pan Lipavský, že Ruská imperiální expanze si brousí zuby i na střední Evropu, a proč toto slova jako diplomat vypouští.

18.1.2024 v 11:36 | Karma: 33,79 | Přečteno: 1274x | Diskuse| Politika

Jiří Anderle

Než vám na dveře zaklepe ruský voják, projděte si základy ruštiny

Ne, my s Rusy nic nemáme... s barbary jedněmi. Slované jsme, my Češi, jen tak napůl. My na Der Wilde Osten nepatříme, i když jsme Němce vyhnali. Nicméně, úporná snaha Čechů zbavit se nálepky východní země má trhliny.

30.11.2023 v 11:21 | Karma: 18,71 | Přečteno: 641x | Diskuse| Kultura

Jiří Anderle

Straší, překrucuje a manipuluje… Toxická militantní klika v ČR.

Neschopná vláda a prezident tvořící kliku s kamarády z armády. Vražedné spojení, které nás táhne do propasti zvané „Balkán střední Evropy“.

29.11.2023 v 8:08 | Karma: 35,41 | Přečteno: 1170x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Varšava jako první polské město zakázala kříže na úřadech, opozice se bouří

17. května 2024  7:21

Varšava jako první město v převážně katolickém Polsku zakazuje kříže v městských úřadech a...

Texaský guvernér omilostnil muže odsouzeného na 25 let za zabití demonstranta

17. května 2024  7:04

Guvernér Texasu Greg Abbott udělil milost muži, odsouzenému k dvaceti pěti letům vězení za to, že v...

Ukrajinská armáda zaútočila na přístavy v Černém moři, cílila i na sklady s ropou

17. května 2024  6:42

Ruská obrana v noci čelila rozsáhlému útoku dronů na Sevastopol a další přístavní město...

Ruské letouny omylem svrhly nejméně 38 bomb na vlastní území, píší i ruská média

17. května 2024  6:31

Nejméně 38 leteckých bomb svrhly ruské letouny za poslední tři měsíce na ruské a okupované území na...

  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy