Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Seznamování na seznamkách,.. muži třeste se.

Zažil jsem doby, kdy jsme balili na ulici. Stačilo hvízdnout nebo na rovinu…“Líbíte se mi“. Ženy to bavilo, měly možnost se operativně rozhodnout a navázat. Dnešní doba obrací i seznamování na ruby. Zde jsou mé zkušenosti.

Najednou pokusy o seznámení na ulici selhávaly. Zmatené odpovědí střídaly zbrklé útěky oslovených dam. Nezbylo, než se zaregistrovat na Elite Date se sídlem kdesi v Luxemburgu a zaplatit slušnou sumičku. Měla by to být seznamka pro lidi na úrovni.

První co zjistíte, že ženy si sice zaplatí drahou seznamku, ale na holiče už jim nezbyde. Některé umí i psát spisovnou češtinou, ale zase nemají fotku. Po obdržení fotky na vyžádání se ukáže proč. I na internetových seznamkách se seznamujeme především očima. Zde jsem si opět zasteskl po ulici, kdy byla vidět chůze, pohyby, mimika. Očekává se tedy, že právě na seznamce by měl být uchazeč dobře upraven a nafocen, aby vytáhl z omezených možností maximum. Ne, je to naopak. Nevíte, koho jste si vyhlédli. Fotky staré deset let, drtivá většina žen si nedá práci s učesáním vlasů, o oblékání nemluvě. Pokud se fotí proti zrcadlu, kdy blesk přesvítí půlku obličeje, znamená, že nemá kamarádky, nebo je líná pro seznámení něco udělat.

Velmi často ženy poukazují na svého mazlíčka. Vůbec nejsměšnější jsou ty, které se s ním ňuňají už v textu profilu a jejich album z poloviny zabírají fotky punti. Některé jsou vyfoceny s několika psy. Vidím muže po padesátce, který do svého poklidného života pustí partnerku. Něco ze svého klidu obětuje, aby nebyl sám. Ale že s partnerkou si na krk přiváže i psa, kterého by jinak ani neměl, a že místo poklidného večera bude hlídat čas venčení, válet se v chlupech a poslouchat ťu,ťu,ťu – ňu,ňu,ňu Azorečku můj??

Přijde chlápek nevyspalý do práce a kolega se ptá : “Copak?“ „Ále přítelkyně.“ „Ty máš teda náruživou….?“ „Jo.. náruživě miluje psy. Přijela s Azorkem,.... celou noc štěkal pod oknem.“

Anebo jak říká kamarád. „Než jsem poznal Danu s Azorkem, měl jsem čistý, útulný interiér auta.“

Jiným nepochopením uchazeček je smysl jejich bytí ve vztahu. Osmdesát procent z nich uvádí jako smysl společného života trekingy, lyže, hory, jízdu na kole, cestování, návštěvy divadel a koncertů.  Jenže větší část společného bytí je věnována činnostem, bez kterých se vztah neobejde. Nebo obráceně trekařkám a divadelnicím vztah dlouho nevydrží, takže jsou na seznamkách nejčastěji. Prezentují se v pohorkách, trikách, ze kterých lezou špeky, na kolech, s nordickými hůlkami, to vše, jak jinak, s batohem na zádech. Nebo také s přilbou a s tmavými brýlemi, takže se ucházíte vlastně jen o ženský nos, jediné, co je vidět.

Pár chytrých žen, (nebo možná opravdových žen) jsem trpělivým šťouráním našel. Místo trekingů a kol uváděly zahradničení, ruční práce, rodinu apod. Pro muže 50+ jsou vzácným nálezem, takže byly hned rozebrané. Za celý rok jsem měl možnost uvidět profil jediné, která ve svých 45 letech na seznamce přiznala, že umí vařit, že zvládá úklid i zahradu. Na fotkách byla učesaná, umytá, a na jedné z nich i v zástěře u kuchyňské linky. Ani na mé opakované dožadování se pozornosti nereagovala. Předpokládám, že se o ní porvali lepší kosíci.

V seznamování kolem padesátky dochází mezi mužem a ženou k disharmonii. Žena se právě odpoutala od rodinných povinností, je najednou svobodná, má čas, který chce věnovat sobě. Muž se právě usazuje. Po honičce živení rodiny si chce odpočinout, mít dobrý sex dokud to ještě funguje, k čemuž potřebuje být dobře živen. Má plány,  ještě chce pracovně něco dokázat, protože mu zbývá poslední etapa, ve které může vydávat síly a nabyté zkušenosti. Většina mých kamarádů v tomto věku přiznává, že má mnohem míň času, než když jim bylo třicet, čtyřicet.

Z dam, se kterými jsem vešel v kontakt, zhruba polovina měla problém s komunikací. Mám to nastavené tak, že s dámami používajícími vulgární výrazy se nebavím, tahá to za uši a ukazuje společenské postavení. Zareagovat na SMS nebo volání beru jako normu slušnosti. Nemusím mít zrovna čas, ale oznámím to. Dámy by se rády seznámily, ale s minimálním výdajem energie.

Další, už často přetřásanou věcí jsou figury. Češi se cpou sacharidy a jsou dnes tlustí jako Američané, kterým se v devadesátých létech kvůli tomu pochlebovali. Když uchazečka napíše, že je štíhlá a má na 160 cm 65 kg tak je to jasné. Často uvádí střední postavu, což ve skutečnosti znamená, že mají nadváhu. Střední postavy jsou dvojité brady s pažemi řidičů bagrů. Tak takováto čerstvá padesátnice s neumytou hlavou v teplácích na gauči, hledá sportovního muže do 52 let pro návštěvy koncertů a divadel. Bagristky se občas nechají vyfotit nad dortíkem a sklenkou vína, což je opravdu sexy.

Po prvním měsíci ztrácíte naději. Jedna z uchazeček byla tak milá, že mi doporučila seznamku Štěstí. Ta je bezplatná, má daleko lépe propracovaný dotazník než ty drahé se sídlem v Luxemburgu, a je tam více žen. Hledání je ovšem stejně marné. Pochopíte, že na seznamku jdou ty ženy, o které mimo seznamku nikdo nezavadí. Kolegové v práci už ví, jaká je hysterka, anebo se po ní chlapi neotáčejí vzhledem k tělu plnému zákusků, čokolád a Prosseca.

Slevil jsem už ze všeho, i toho psa, pokud by byl malý a nechal v noci vyspat. Ale neslevil jsem ze slušné komunikace a z nedostatku vůle necpat svoje tělo odpadem.

Čeští muži dostanou zájem od žen, až začnou makat. Zatím je zde plno agentů s teplou vodou, honičů větru, kteří mají čas na ženy. Až začnou skutečně pracovat a dělat smysluplné věci, a přestanou před ženami dělat slintající pejsky, pak ženská polovina republiky to vycítí jako nezájem a začnou se sebou něco dělat. Zatím z mužů a seznámení mají akorát prču. Je jich totiž na seznamkách o polovinu méně než mužů.

Autor: Jiří Anderle | neděle 30.5.2021 6:49 | karma článku: 32,59 | přečteno: 2066x
  • Další články autora

Jiří Anderle

Dělají z ČR terč. Setrvačností, nebo záměrně?

Sledováním Lipavského, Černochové a Řehky, se nemůžete zbavit dojmu, že jde o organizovanou skupinu šířící záměrně strach. Jak, a proč to dělají?

4.3.2024 v 9:54 | Karma: 15,84 | Přečteno: 367x | Diskuse| Hyde park

Jiří Anderle

Řehka s Pavlem a armádní klikou tak zoufale stojí o posilování armády

Snahy pana Řehky vyjadřují postoj armádní kliky ČR, snažící se hluboce zasahovat do dění státu a jeho ekonomiky. Víme, z dob studené války, kam vedou hluboká vměšování armády do politiky.

28.2.2024 v 10:06 | Karma: 26,34 | Přečteno: 753x | Diskuse| Politika

Jiří Anderle

Ve sporu o umělém vyvolávání války má Schillerová pravdu

Strašení Ruskem vychází primárně od armád, v ČR unikátně z diplomacie. Těžko se chápe, kde vzal pan Lipavský, že Ruská imperiální expanze si brousí zuby i na střední Evropu, a proč toto slova jako diplomat vypouští.

18.1.2024 v 11:36 | Karma: 33,79 | Přečteno: 1274x | Diskuse| Politika

Jiří Anderle

Než vám na dveře zaklepe ruský voják, projděte si základy ruštiny

Ne, my s Rusy nic nemáme... s barbary jedněmi. Slované jsme, my Češi, jen tak napůl. My na Der Wilde Osten nepatříme, i když jsme Němce vyhnali. Nicméně, úporná snaha Čechů zbavit se nálepky východní země má trhliny.

30.11.2023 v 11:21 | Karma: 18,71 | Přečteno: 641x | Diskuse| Kultura

Jiří Anderle

Straší, překrucuje a manipuluje… Toxická militantní klika v ČR.

Neschopná vláda a prezident tvořící kliku s kamarády z armády. Vražedné spojení, které nás táhne do propasti zvané „Balkán střední Evropy“.

29.11.2023 v 8:08 | Karma: 35,41 | Přečteno: 1170x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy