Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sečteno podtrženo,autor si dost věří,což je vzhledem k jeho profilové fotce drobet podivuhodné,taky žádný adonis.Zajímavé jak někteří lidé postrádají soudnost a navíc ještě dokáží soudit druhé podle bmi.

0 0
možnosti

50+ ... Na ulici pískáte na staré báby, nebo mladé holky? Hm, obojí mi připadá dost nechutné. ;-D

Se mi před několika málo lety stalo, že jsem na přechodu čekal na zeleného panáčka, vedle stála bába, tak o patnáct, možná dvacet let starší. Potřeboval jsem si odkašlat - ona se na mě osopila, co si to dovoluju, takhle na sebe upoutávat pozornost, že o to nestojí a tak dále. Když jsem jí odvětil, že se v žádném případě seznamovat nehodlám, ještě přitvrdila. Měl jsem chuť ji pozvracet, aby pochopila, že mě fakt vůbec nezajímala.

V přelomovém období jsem vyhodnotil situaci a pořídil si náčiní na domácí vaření piva. Nedávno jsem si k tomu dokoupil udírnu. Vřele doporučuju, ve věku 50+ to poskytuje mnohem více uspokojení, než bába s Azorkem. A jestli máte děti, budou vás častěji navštěvovat. :-)

0 0
možnosti

..... hmmm, zajímavá zkušenost,- anonymita, určité napětí, očekávání, ve finále (ne)milé překvapení!,- v tomto směru su staromilec,- preferuju náhodná setkání, osobní komunikaci, bezprostřední pocity, "halo efekt",- vymetl sem kdejakej bar, šantány, kavárny, vinárny, koncerty, zábavy, čaje, privátní oslavy a pokaždý to byl jedinečnej zážitek (pokud sem si to ráno pamatoval;-D) - seznámit se zkrátka nebyl problém!

2 0
možnosti
Foto

Já si nemohu stěžovat. Na Štěstí jsem našel partnerky jak na sex tak i na možná zbytek života. Jde jen o to hledáte a taky co můžete nabídnout. S tou poslední jsem 11 let a možná je to na pořád. Začal jsem hledat ve 47 letech.

1 0
možnosti
Foto

A proč říkáte možná? Máte napsat určitě.;-D

1 0
možnosti

Ono je lepší se seznamovat v terénu. Na facebooku jsou skupiny zaměřené na různé aktivity, turistické, sportovní, a ty pak pořádají různé akce. Samozřejmě se účastní i množství nezadaných

1 0
možnosti

Když jsem ještě hledala muže, posléze našla :-)

https://dubcova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=607946

0 0
možnosti

P56e25t85r 11B25u71r37i12a82n

30. 5. 2021 10:52

Na seznamce (tam jsem se před lety seznámil se svou druhou ženou a funguje to bez problémů) mě nejvíce iritoval požadavek: hledám muže s vyřešenou minulostí. Když jsem náhodně pár adeptek optal, co si pod tím představují, žádná z nich nevěděla.

A teď inzerát, který skutečně v USA vyšel:

Osamělý farmář hledá opuštěnou ženu s vlastním traktorem.

P.S. Foto traktoru nutné.

8 0
možnosti

Já jsem kdysi na seznamkách nechápal požadavek, že hledá chlapa, který "ví co chce". Třeba chlapa, který ví, že se chce po večerech dívat na fotbal a pít k tomu pivo. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Jestli zafunguje chemie, vám žádná seznamka neřekne.

3 0
možnosti
Foto

Nemáte to jednoduché...;-D

2 0
možnosti
Foto

Nás vybral počítač.;-D A můj muž počítačům věří.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy