Práce Kim Čong-ila jsme si vážili, kondolovala KSČM do KLDR

Symbolicky, v den státního pohřbu prvního a zároveň posledního "lidového" presidenta Václava Havla, se ukazuje, že jeho celoživotní boj s touto zločineckou ideologií musí mít své následovníky. Schvalování, či dokonce glorifikace korejského vraha vlastního národa českými komunisty je něco, z čeho jde hrůza!

Je pro mě ale ještě více šokující, že 22let po revoluci, tu máme v parlamentu zástupce zločinecké ideologie, kterou, k mému ještě většímu úžasu volí rok co rok 14-15% voličů!

Tito spoluobčané pokud sympatizují s touto stanou, zajisté souhlasí se soudruhy z politbyra v čele s lidumilem Filipem a pod kondolenční dopis korejskému vrahovi první kategorie by se také podepsali, nebo jim na této straně imponuje to věčné žvanění o blahu obyčejného člověka, ale s tímhle nesouhlasí?!

Tak i tak je špatně. Pokud někdo opravdu věří,že to s ním komunista myslí dobře má krátkou paměť nebo je stejný gauner jako je banda zločinců kolem s. Filipa.

Ale nejhorší představa pro mě je , že tolik málo let po sametu vedle mě žije 15% lidí ,kteří aspoň trochu souhlasí s dnešními "hodnými" komunisty!

Ta schizofrenie komunistů je udivující. Mašínové jsou pro ně sprostí vrazi, srovnatelní snad jen s  nacisty, Kim Čong-il je soudruh, jehož práce si vážili a je z něho skoro Mirek Dušín. Po jeho tvůrčí práci zůstává v Severní Korei tolik mrtvých, že by bratři Mašínové svoji akci museli opakovat každý den svého života a dožít se aspoň 200let ,aby se tomuto počtu mrtvých alespoň přiblížili.

Možná dobře, že se sem tam tito maskovaní zločinci prořeknou a odhalí svou skutečnou tvář.

Lidská nenávist, třídní boj , fyzické likvidace svých odpůrců a v neposlední řadě schvalování a otevřená podpora skutečných novodobých masových vrahů na závěr. To je jejich program!!!

Tak je volte, bude líp.

Václav Havel byl pro komunisty největší lump a zrádce národa, korejského vraha oslavují.

Obrázek si udělejte sami.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Zuch | pátek 23.12.2011 18:16 | karma článku: 34,05 | přečteno: 1731x
  • Další články autora

Jiří Zuch

Otravy z chlastu i politiky

16.9.2012 v 13:52 | Karma: 16,61

Jiří Zuch

Kdo vlastně protěžuje cikány?

8.1.2012 v 13:52 | Karma: 41,06