Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kdo vlastně protěžuje cikány?

Ať to vezmu z jaké strany chci, je mi záhadou, kde je ústavou , nebo zákonem ukotvena ochrana, nebo dokonce privilegia pro jedno jediné etnikum v ČR.

Proto si troufám tvrdit, že nynější situace většinové společnosti vůči cikánům je dílem liknavosti a strachu, všech zainteresovaných institucí, které mají co dočinění s touto absolutně nepřijatelnou a absurdní situaci z hlediska soudnictví a práva.

Kdo dává pokyn policii nekvalifikovat trestné činy podle zákona? Je to policejní president, nebo dokonce ministr vnitra, nebo spravedlnosti? Jestli tomu tak je, tlačte lidé na "svého" poslance, kterého sice neznáte, ale při troše snahy si ho pro Váš region můžete vyhledat na netu.

Tlačte na ně, ať na půdě parlamentu vznesou dotaz na odpovědné členy ministerstva, potažmo vlády,ať zdůvodní nečinnost policie, nebo dokonce nadržování jedné skupině lidí před jinou, ať předstoupí před své voliče a zeptá se, která politická strana, nebo jednotliví lidé v nich brání policii ve své práci.

Kdo konkrétně zakázal :

1. vyšetřování a posuzování přečinů proti zákonům ČR jinak, nebo vůbec, pokud se v nich objeví aspoň jeden příslušník národnostní menšiny (a že těch přečinů je!), než je standardní postup ve vyšetřování ostatních případů.

2. soudcům, když už se jakousi náhodou, nebo omylem, nebo dokonce horlivostí nějakého mladého a nejapného státního zástupce dostane protěžované etnikum až k soudu, dostávají zpravidla tito (již v mladém věku recidivisti) tak směšné tresty, většinou na spodní hranici sazby.

3. soudcům, v případě opakovaných (někdy i 10x a více) trestných činů jednou a toutéž osobou ukládat těmto tresty na horní hranici sazby s přihlédnutím, že existence takto trestaná se těžko kdy mávnutím kouzelného proutku stane lidumilem.

4. nebo nařizuje policii ČR, která má "pomáhat a chránit", pomáhá a chrání seč to jde, ale nějak si popletli oběti a pachatele?

Sledujte a pojmenujte konkrétní jedince, kteří nemají osobní odvahu a možná ani zájem konat v rámci použitelné legislativy, ať jsou to policajti v terénu, jejich nadřízení a celá ta squadra, až po posledního soudce, kterému se tyto případy ukázkového porušování zákona musí hromadit na stole a  nemají osobní odvahu se této do nebe volající prasárně, kterou dozajista toto pokřivení výkladu práva je, postavit a nést svou kůži na trh.

Kde jsou všichni ti regionální politici, jejich soukmenovci v partajích s nimi sedících, kteří jsou na vyšších pozicích, až po parlament?

Kdy někdo z těch, které jste si zvolili jako své zástupce najde konečně odvahu bouchnout do stolu a říci nahlas v parlamentu, nebo v médiích, že takhle to dál nejde.

Nazvat cikána cikánem, pachatele zlodějem,vrahem,nebo jen (v lepším případě) násilníkem, oběť obětí musí být zase normou!

Polívčičku si zde přihřívají i připosraná média a novináři (objektivně nutno přiznat,že ti regionální to pomalu napravují a to proto, že také v tom problému žijí), kteří jsou poplatni režimu a nikomu se moc nechce (asi kvůli kariéře) do této problematiky šťourat, jak do vosího hnízda, ikdyž musí vědět, že se z toho stává již hnízdo sršní, které je k prasknutí narvané až po okraj.

Pamatujte si lidé ve svých regionech ty politiky ve státní  a potažmo naší službě, kteří tento stav dopustili a dovedli ho až téměř k dokonalosti, ale bohužel né té opravdové, ale k nemalé radosti našeho milovaného etnika.

Žijeme schizofrenní život, kdy 90% národa má s cikány velký, ale skutečně velký problém a není schopno přinutit 1% našich zvolených přesvědčit, že je někde chyba.

Tohle je prosím výsledek "naší" parlamentní demokracie.

Pokud budete takovou to demokracii i nadále předkládat lidem, kteří mají s tímto etnikem co dočinění a mají takto tragický život a jsou to dokonce jejich sousedi, veřte, že možná bude lepší totalita.

Jak nazvete státní zřízení je úplně jedno, pořádek by měl být a vždy byl za každého režimu, jenom tu demokracii si někdo přivlastnil a udělal si z ní živnost.

Nesvádějme vše na vládu, v těchto kausách figurují konkrétní jedinci, kteří mohou vyšetřovat a popřípadě trestat o stošest, žádná vláda, ale policista Novák kvalitně zajistil, státní zástupce Nováček kvalitně navrhuje, soudce Novotný kvalitně odsoudí.

Pokud to takhle nebude fungovat, bez ohledu, jestli je dotyčný pachatel třeba marťan vezmou zoufalí lidé spravedlnost do svých rukou a troufám si tvrdit, že pokud tomu tak bude, semele to s sebou i ty připosrané politiky, kteří tuto situaci řeší způsobem vyšumnění.

Pak se stává, že z loupežného vraha někdo dělá mučedníka, oběť se musí schovávat, aby přežila!!!

Lidé probuďme se a tlačme na své politiky, ať sjednají nápravu, jinak je nevolte- už ale nikdy.

 

 

P.S. Je mi jedno, jestli mě někdo nazve rasistou, nebo budu mít karmu 50.                                                          Jestli je pragmatické hodnocení situace mým pohledem rasismus, tak jsem rasista rád!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Zuch | neděle 8.1.2012 13:52 | karma článku: 41,06 | přečteno: 2849x
  • Další články autora

Jiří Zuch

Otravy z chlastu i politiky

Znovu sklízíme plody dřívějšího nicnedělání politické garnitury v účinném boji proti nelegálnímu dovozu a distribuci alkoholu. Nynější "bojovníci" za očistu trhu s pančovaným alkoholem už jen řeší příčiny liknavosti dřívějích politiků, kteří ani omylem neměli snahu tento organizovaný zločin zarazit.

16.9.2012 v 13:52 | Karma: 16,61 | Přečteno: 822x | Diskuse| Ostatní

Jiří Zuch

Holešovská výzva? Díky aspoň za ní!

Můžeme mít k deklarovaným požadavkům z Holešovské výzvy výtek kolik chceme, ale buďme rádi aspoň za to, že někdo měl odvahu, vytrvalost a odhodlání uvést tuto občanskou aktivitu na světlo boží.

26.3.2012 v 12:46 | Karma: 21,36 | Přečteno: 877x | Diskuse| Politika

Jiří Zuch

Může lidmi zvolený president vyčistit politický chlév?

Je vůbec možné v našich zakalených politických vodách dosáhnout nějaké pozitivní změny, třeba dobrou volbou presidenta? Nebo budeme pořád jen koukat, jako telata vedená na porážku, až nás věčné experimenty našich vládních diletantů přivedou ke kolapsu? Kolapsu ekonomického,politického a sociálního, v mravním už několik let jsme.

8.3.2012 v 18:51 | Karma: 9,82 | Přečteno: 613x | Diskuse| Politika

Jiří Zuch

Práce Kim Čong-ila jsme si vážili, kondolovala KSČM do KLDR

Symbolicky, v den státního pohřbu prvního a zároveň posledního "lidového" presidenta Václava Havla, se ukazuje, že jeho celoživotní boj s touto zločineckou ideologií musí mít své následovníky. Schvalování, či dokonce glorifikace korejského vraha vlastního národa českými komunisty je něco, z čeho jde hrůza!

23.12.2011 v 18:16 | Karma: 34,05 | Přečteno: 1731x | Diskuse| Politika

Jiří Zuch

Drulák úd má, "reprezentanti" mozek ne !

Konečně je to tady! Naši kluci jsou na EURU 2012. Sláva, kdo neskáče není Čech, hop, hop, hop. Já, a myslím si,že i mnoho fanoušků jsou určitě Češi, ale neskáčou. Protože rozumí fotbalu, a ten, v současné době, hrajeme neuvěřitelně nudný, až tragický.

18.11.2011 v 7:22 | Karma: 47,17 | Přečteno: 13073x | Diskuse| Sport
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

VIDEO: Ukrajina zničila naráz deset ruských strojů, zaplatila životy vojáků

15. května 2024  9:42

Ukrajinská armáda hlásí zničení pěti ruských armádních vozidel v rámci jedné operace, při které...

Blbá nálada je zpět, ukázal průzkum. Čechy trápí finance i nejistá budoucnost

15. května 2024  9:36

Premium Blbá nálada. Termín použitý Václavem Havlem, jímž popisoval pocity frustrace a zklamání, je zpět....

Zelenskyj zrušil cestu do ciziny, složitá situace na frontě mu neumožňuje odjet

15. května 2024  9:34

Prezident Volodymyr Zelenskyj kvůli složité situaci na Ukrajině zrušil cestu do Španělska a...

Žáci mají výsledky přijímaček na SŠ, přijato je 94 procent uchazečů

15. května 2024  7:16,  aktualizováno  9:29

Přímý přenos V informačním systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Ministr...

  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem obyčejný český chlap,kterého zajímá skoro všechno a chce se s tím s někým podělit.

Seznam rubrik